Probleme cu dintii

Probleme cu dintii | Autor: VIOIKA76

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am o problema cu fetita mea care a schimbat al doilea dinte de sus (cred ca incisiv se numeste).
Problema consta in faptul ca nu mai vrea sa-i creasca dintele ,are deja trei luni de dand l-am scos si dintisorul nu mai da nici un semn.Precizez ca la primul nu a durat mai mult de o luna pana sa vazut dintele.
Ba mai mult,mi se pare ca s-a vindecat gingia, adica nu se mai vede asa ca o gaurica locul unde trebuia sa iasa dintele.
Imi cer scuze nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa intelegeti.
A mai patit cineva asa cu copilul?
Ma ajuta cineva cu un sfat?
Va multumesc!

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Da! Si fiul meu a patit acelasi lucru: primul incisiv cazut s-a inlocuit foarte repede, cam la o luna, cum spui si tu, iar pentru al doilea am avut de asteptat cam vreo 5 luni pana a inceput sa apara vreun semn si, desi se vedea in gingie, a iesit greu. Gingia era intr-adevar vindecata, e normal, se vindeca repede!deci tot procesul, pana a iesit dintisorul a durat peste 6 luni.... ne plictisisem asteptand si cercetand!

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Cumnata mea a patit aca cu baiatul ce mic...a ajuns pana la urma la stomatolog si i-a spart medicul gingia pt ca dintele nu reusea sa mai iasa...Poate la voi nu-i cazul de asa ceva...Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Va multumesc pentru raspuns!
Oricum ma voi duce si la stomatolog,dar pentru inceput am vrut sa vad si parerile voastre de mamici.

ICorina ai fost la stomatolog si ti-a spus sa astepti pana apare singur?

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Da, am fost la stomatolog, nu special pentru asta, ci pentru un control de rutina si ca sa obisnuim amandoi copiii cu acest lucru. A spus ca totul este in regula si sa mai asteptam.

Mergi la inceput