Buna ziua!
Am o problema cu fetita mea care a schimbat al doilea dinte de sus (cred ca incisiv se numeste).
Problema consta in faptul ca nu mai vrea sa-i creasca dintele ,are deja trei luni de dand l-am scos si dintisorul nu mai da nici un semn.Precizez ca la primul nu a durat mai mult de o luna pana sa vazut dintele.
Ba mai mult,mi se pare ca s-a vindecat gingia, adica nu se mai vede asa ca o gaurica locul unde trebuia sa iasa dintele.
Imi cer scuze nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa intelegeti.
A mai patit cineva asa cu copilul?
Ma ajuta cineva cu un sfat?
Va multumesc!
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
Da! Si fiul meu a patit acelasi lucru: primul incisiv cazut s-a inlocuit foarte repede, cam la o luna, cum spui si tu, iar pentru al doilea am avut de asteptat cam vreo 5 luni pana a inceput sa apara vreun semn si, desi se vedea in gingie, a iesit greu. Gingia era intr-adevar vindecata, e normal, se vindeca repede!deci tot procesul, pana a iesit dintisorul a durat peste 6 luni.... ne plictisisem asteptand si cercetand!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
Cumnata mea a patit aca cu baiatul ce mic...a ajuns pana la urma la stomatolog si i-a spart medicul gingia pt ca dintele nu reusea sa mai iasa...Poate la voi nu-i cazul de asa ceva...Multa sanatate!
Va multumesc pentru raspuns!
Oricum ma voi duce si la stomatolog,dar pentru inceput am vrut sa vad si parerile voastre de mamici.
ICorina ai fost la stomatolog si ti-a spus sa astepti pana apare singur?
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
Da, am fost la stomatolog, nu special pentru asta, ci pentru un control de rutina si ca sa obisnuim amandoi copiii cu acest lucru. A spus ca totul este in regula si sa mai asteptam.