Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fara introduceri inutile, doar cu avertizarea ca schimbarea mimicii si eventualele OHHH, AHHH ar putea sa-i faca gelosi pe soti daca sunt prin zona:

Don Draper (Mad Men):

http://honeymoonphase.files.wordpress.com/2010/09/don-draper-episode-8-don2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Yes... yes... yessss!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Fara introduceri inutile, doar cu avertizarea ca schimbarea mimicii si eventualele OHHH, AHHH ar putea sa-i faca gelosi pe soti daca sunt prin zona:

Don Draper (Mad Men):

http://honeymoonphase.files.wordpress.com/2010/09/don-draper-episode-8-don2.jpg

in momentul asta nu cred ca exista unu' mai misto !
imi place de mor!maxim!
lunea de la 10 PM ma uit hipnotizata pe TVR1 !

si cand ma gandesc ca in liceu il visam pe van damme...asta da evolutie in privinta gusturilor la barbati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

manu, unde vin produsele de pe strawberry? te cheama la posta, vama sau suna singure la usa? [/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali desi nu m-ai intrebat iti raspund si eu : coletele de pe strawberry iti vin sub forma de "scrisoare" nu de colet. eu pana m-am prins de ceea ce fac cei de pe strawberry m-am certat ceva cu astia de la posta caeu ma asezam la mesagerie si cand ajungeam la ghiseu imi spunea sa ma duc la "recomandate" . le trimit asa pentru a nu ne taxa cu comision vamal si tva .
sa ai spor la comandat ! si eu am devenit fan strawberri ...acum vreau sa incerc si fragrance. net....vad eu ce iese ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo si manu, multumesc !
o sa sparg si eu gheata cu strawberry azi maine!

teo, uite AMBRE GRIS ! il mai vrei?
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_64478Wproducts.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Teo, Sali, numai pachetele cu parfumuri vin ca ”recomandate”. Cele combinate vin ”la noroc”, iar cele cu alte produse vin la vama. Eu am comandat de vreo 10 ori si din fiecare ”tip”.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Teo, Sali, numai pachetele cu parfumuri vin ca ”recomandate”. Cele combinate vin ”la noroc”, iar cele cu alte produse vin la vama. Eu am comandat de vreo 10 ori si din fiecare ”tip”.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

manu mie toate mi-au venit la posta mea si ca scrisori si am avut si combinate adica in acelasi pachet am comandat parfumuri + cosmetice (rujuri, farduri, creme etc) . altceva in afara de cosmetice nu am comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, ai testat ACQUA DI PARMA COLONIA INTENSA EAU DE COLOGNE?
sau EAU DE GUERLAIN? Despre ultimul Luca Turin spune “if you want citrus, there is simply nothing better out there”, mai mult despre parfumurile citrice www.suite101.com/content/how-to-choose-perfume-citrus-and-green-scents-a286025" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana am testat sambata cateva parfumuri Laura Mercier dar nici unul nu mi-a placut in mod deosebit, mi se par cam sintetice :(. Sunt intr-adevar gurmande, dar n-au nimic special. Nu le-am gasit pe toate, am vrut sa incerc si Eau de Lune si nu era. In schimb linia de machiaj merita atentie.

Am avut o mostra de Acqua di Parma Colonia Intensa si am fost incantata de miros. E masculin, nu l-as purta eu. Nu are nimic dulce ca sa pot spune ca merge eventual ca unisex. E special. Mai este si Acqua di Colonia Assoluta care merge si pentru femei, usor mai soft, notele citrice se imbina cu cele de verbina si mosc. Si din el am avut mostra, dar n-am ramas decat la stadiul asta: le gasesc foarte bune, dar nu sunt pe lista mea deocamdata.

Tot ce am incercat pana acum de la Acqua di Parma mi-a placut mult, sunt bine lucrate si persista bine.

Eau de Guerlain e greu de gasit, nu este in Berna. Probabil doar in boutique Guerlain, cine stie...Sunt multe Guerlain-uri pe care as vrea sa le incerc. Tu ai avut Spirtueuse Double Vanille, asa-i? Tin eu bine minte? Am incercat recent si Terracota Eau Sous Le Vent si e apa de ploaie, aproape inodor, am crezut ca gasesc piatra filosofala si cand colo...

Oare cum o fi asta? Sticla e atat de frumoasa!

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Les-Secrets-de-Sophie-7222.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose,

mai am putin din Spirtueuse Double Vanille, am cumparat doar o sticluta mica.

saptamana trecuta m-am dat cu el, a venit cineva la noi si m-a intrebat daca am ceva bun in cuptor, ceva cu vanilie ca miroase asa bine...era parfumul de la incheietura mainii, m-am dat doar asa, la o mana ca sa-l testez, sa vad cat rezista.

dupa cateva ore m-am jucat in bazin cu Marcus, seara am facut dus si...surpriza, parfumul mirosea excelent pe mana mea. pentru persistenta isi merita banii, e cald, placut, nu exagerat de dulce, e unisex daca nu ma insel...Da-mi te rog pe PM adresa ta si iti trimit sa vezi cum e...

ieri s-a terminat Jo malone asa ca azi trebuie sa iau ceva...ma gandesc la jo malone lime basil & mandarin 30ml cologne si la Les Nuits d' Hadrien by Annick Goutal EDT 50ml spray. Nu il gasesc decat EDT pe ultimul, sunt 3 EDP pe ebay.SUA, dar nu livreaza in Ro si am citit ca mirosul de citrice e mai puternic in EDT. Poate voi gasi varianta EDP pentru toamna.

Mergi la inceput