Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 25
manumanu spune:
Vaaai, Dana, cum se poate, sunt cu nasul in fiola goala si inca mai simt lamaia verde amaruie... nu-mi explic.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Vaaai, Dana, cum se poate, sunt cu nasul in fiola goala si inca mai simt lamaia verde amaruie... nu-mi explic. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
ai dreptate, notele de baza...acum le simt, imi tot miros mana, dar in comparatie cu Verbena, acesta nu e un parfum citric!
manumanu spune:
Dar despre asemanarea sau nu cu 4711 ce zici? Mie mi se pare ca si Portofino e un cologne citric. Nu ma pronunt asupra comparatiei cu Verbena... Nu stiu, poate comparativ cu D&G Light blue sa fie mai putin citric... m-am confuzat de tot.
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
ai dreptate, notele de baza...acum le simt, imi tot miros mana, dar in comparatie cu Verbena, acesta nu e un parfum citric! |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
camelia_daniela spune:
Hello!
Doamnelor, imi cer scuze ca n-am mai apucat sa schimb capitolul, insa am fost prinsa cu marel concert! Da, am fost la Bon Jovi!! A fost demential , atat de sexy si seducator ...
Uitati aici un super "articol" despre show-ul de ieri - http://agenda.liternet.ro/articol/12530/Iuliana-Iustina-Stanculescu/Sex-cu-50000-de-spectatori-Concert-Bon-Jovi-2011.html
... acum ma ocup de un nou capitol!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!