Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 24
rose_selavie spune:
Ianka daca bine-mi amintesc nu doar ti-a picat cu tronc Must Cartier mai demult, ci il si ai, dreptate am? Mi s-a parut ca seamana un pic cu Obsession CK, am uitat sa specific asta. Totusi, Must e muuuult mult mai rafinat si mai special, doar un pic in notele de baza seamana cu Obsession, au ceva in comun. In aceeasi categorie de miros mai incape si Dune. Chiar daca nu seamana izbitor intre ele, se poate vorbi de un miros familiar, unul il evoca pe celalalt departe de a fi identice, ceva te indeamna sa zici ca fac parte din aceeasi clasa olfactiva si sa-ti salvezi bugetul avand doar unul din ele.
Teo sper ca ne citesti si ca toate decurg bine la tine! Mai intra si tu si povesteste ce mai faci si ce mai e nou si in viata ta parfumata...
danamiha spune:
Rose, , multumesc mult pentru tot!tocmai a sosit plicul.
ma jucam Monopoly cu Marcus cand a sunat postasul la usa, desigur ca am fost nevoita sa testam totul impreuna
imi place mult songes, dar nu imi displace nici surpriza. Marcus prefera parfumul-surpriza.
multumesc mult de tot pentru Aqua di Parma si Penhaligons Blenheim Bouquet, le-am testat pe piele.
ieri eram gata, gata sa-l cumpar pe ultimul si cu ceva timp in urma cochetam cu ideea de a-l cumpara pe primul. Nu imi plac, sunt atat de...masculine.
te rog mult sa-mi spui ce e surpriza?
mii de multumiri
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Rose, , multumesc mult pentru tot!tocmai a sosit plicul. ma jucam Monopoly cu Marcus cand a sunat postasul la usa, desigur ca am fost nevoita sa testam totul impreuna imi place mult songes, dar nu imi displace nici surpriza. Marcus prefera parfumul-surpriza. multumesc mult de tot pentru Aqua di Parma si Penhaligons Blenheim Bouquet, le-am testat pe piele. ieri eram gata, gata sa-l cumpar pe ultimul si cu ceva timp in urma cochetam cu ideea de a-l cumpara pe primul. Nu imi plac, sunt atat de...masculine. te rog mult sa-mi spui ce e surpriza? mii de multumiri |
Cu placere Dana! Surpriza e Estee Lauder Private Collection Amber Ylang Ylang .
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Cu placere Dana! Surpriza e Estee Lauder Private Collection Amber Ylang Ylang . mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Multumesc mult!
acum plec cu Marcus in parc si ne dam cu ...Verbena, pana acum e citricul perfect!
sali spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Doamnelor ce facem, inauguram un nou capitol sau continuam aici? |
came, eu zic sa dai play la un nou capitol!
danamiha spune:
citat din mesajul lui ianka78 dana sa porti cu drag lamaitzele de vara (si tu si marcus, desigur) |
multumesc!
rall spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Eu folosesc de vreo saptamana numai Bal a Versailles... |
Uh, felicitari, mi-ar placea sa te miros pe strada
Mie uneori si iarna mi se pare prea puternic
ianka78 spune:
desigur ca ieri s-au trezit ITstii din somn si n-am mai putut sa postez. da, rose, am must de cartier,o canistra de 100ml, insa este edt, etp nu am vazut decat pe net, nu stiu cum miroase, dar banuiesc ca bine. Intr-adevbar seamana cu obsession, l-am avut si pe acela dar l-am terminat. cu siguranta am sa-l reachizitionez pt ca mi-a placut mult. Uite ca pe dune nu-l stiu, m-ai facut curioasa am sa-l testez.
sali spune:
citat din mesajul lui ianka78 [ Uite ca pe dune nu-l stiu, m-ai facut curioasa am sa-l testez. |
nu stii DUNE? vaaaiiii, asta e ca si cum...IT-istii tai ar zice ca never heard of Microsoft!
manumanu spune:
DUNE ramane preferatul meu pentru iarna-primavara, desi cred ca ar merge si vara, dar nu am incercat din cauza "abundentei" de citrice. E cuminte si in acelasi timp sofisticat, invaluitor dar nu obraznic sau agresiv... [am avut candva si un lapte de corp intr-o sticluta mica, dintr-un coffret, era absolut minunat, nu ma mai saturam de aroma aia pe piele... de atunci il caut si nu-l mai gasesc]... Si da, seamana cu Obsession dar NUMAI partial in nota de baza usor ambrata.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008