Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Scuze, acum trec parfumelele la bursa!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Astazi pentru prima oara pot spune ca mi-a placut Must de Cartier. L-am incercat in ultimii ani de mai multe ori in speranta ca poate totusi il inteleg. Ce impuls ma tot indemna sa-l reincerc daca de fiecare data plecam dezamagita? Grea intrebare.

Am vazut si sticla de parfum pur, varianta necunoscuta mie si am zis, hai, inca o data si apoi adio....Si spre surprinderea mea s-a intamplat miracolul: parfumul e un elixir, o nebunie de arome.

De la mandarina verde, lemn fin si note usor aldehidic-metalice in primele secunde, se topeste in arome oriental-condimentate, flori tropicale opulente si o vanilie gurmanda.
Cremos, cu o prezenta puternica pe piele, ma indeamna sa vizez la iarna in miez de vara, deoarece nu mi-l imaginez asociat cu temperaturi peste 20 C°, no way...Asta e parfum de ideal de iarna cu frig uscat.

Hi hi, fetelor cred ca deschidem curand topicul nostru preferat despre parfumuri vanilate, grele, dulci de iarna. Nu va e dor de aromele dulci care stau cuminti in cutii si asteapta sa-si termine odata citricele rolul efemer? Recunoaste una macar? Eu da, seara pun pe gat un strop de COCO Chanel edp.

Am incercat si noul Opium, adica cel vechi in noua sticla, dar mirosul e parca diluat, pentru cine nu agrea Opium inainte de reformulare pt ca era prea puternic, varianta noua e ideala. Miroase bine, trebuie sa recunosc, eu nu fac parte din liga nostalgicilor. Blamez alte podoabe de parfumuri reformulate, dar asta nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Nu va e dor de aromele dulci care stau cuminti in cutii si asteapta sa-si termine odata citricele rolul efemer? Recunoaste una macar?

mie nu mi-e dor, pt ca azi , de exp, m-am dat cu hypntic poison eau sensuelle, peste care am dat 2 pufuri de hpnotic poison ELIXIR! .
m-am simtit excelent cu acest cocktail MOLOTOV pe mine, nici vorba de sufocari, greturi sau lesinuri....simteam mirosul exact atat cat trebuie , pt mine si pt concitadini!
nu mai spun ca hypnotic elixir mi se pare ca pe caldura se desface ca un abur , caruia mai bine ii prieste caldura decat frigul pt a da drumul desfraului de molecule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Scuze, acum trec parfumelele la bursa!

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
Nu va e dor de aromele dulci care stau cuminti in cutii si asteapta sa-si termine odata citricele rolul efemer? Recunoaste una macar?

mie nu mi-e dor, pt ca azi , de exp, m-am dat cu hypntic poison eau sensuelle, peste care am dat 2 pufuri de hpnotic poison ELIXIR! .
m-am simtit excelent cu acest cocktail MOLOTOV pe mine, nici vorba de sufocari, greturi sau lesinuri....simteam mirosul exact atat cat trebuie , pt mine si pt concitadini!
nu mai spun ca hypnotic elixir mi se pare ca pe caldura se desface ca un abur , caruia mai bine ii prieste caldura decat frigul pt a da drumul desfraului de molecule!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Asa Sali, asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Asa Sali, asa!

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

nu e ce pare a fi!
jur pe rosu ca era suportabila combinatia , am primit complimente! de la femei!

Mergi la inceput

Bravo, Sali! Super combinatie!
Eu folosesc de vreo saptamana numai Bal a Versailles...

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Camelia tu ai varianta edp sau edt de Bal a Versailles? Am vazut pe net si varianta pure parfum. Iar de la frumosul nostru Boucheron clasic am descoperit si varianta de parfum solid intr-un recipient elegant ca de pudriera ...dar nu l-am luat de la acel vanzator cat il avea pe stoc.
http://images.hugy.ch/catalog/gallery/BoucheronS.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

rose mi-a mers la suflet postul tau despre must de cartier. in sfarsit mai vede cineva ceva deosebit in parfumul asta.
bravo sali! that´s my girl! eu port azi decat lolita clasic...i-am naucit pe micutzi azi dimineatza in metrou! decat atat!
dana sa porti cu drag lamaitzele de vara (si tu si marcus, desigur)
asa cami, pai daca e bal, bal sa fie...mai lipseste sa intre si teo sa ne zica si ea ca s-a dat toata saptamana cu boudoir si avem o saptamana olfactiva nebuna, nebuna!

Mergi la inceput

Doamnelor ce facem, inauguram un nou capitol sau continuam aici?

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput