Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 19
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ianka78
saliiii, ce surpriza mi-ai facut! n-am intrat pe forum zilele astea si azi dimineata am fost anuntata in casca de primirea unui ravas...pfff! dŽabia astept s-ajung acasa iŽll be back! |
sa vezi tu surpriza cand deschizi cutia cu maimutze!
e unul neinscriptionat, intentionat l-am lasat asa, sa-ti vad nasul de parfumista!
manumanu spune:
Dana, Portofino e exact cum a zis Rose...Asemanarea cu 4711 e frapanta, dar mie tot Rose mi-a deschis ochii, pt ca nu am sesizat-o din prima. Uitasem de fapt cum miroase 4711, nu am facut asocierea.
Eu am primit de la Yves Rocher Verveine Eau de cologne si il folosesc pe post de parfum de camera&lenjerie. Imi place!! In acelasi pachet am primit si o sticluta de 5 ml Vanille noir, care acum mi se pare ca seamana izbitor cu HP... Cand am incercat mostra sub forma de servetel, nu mi-a spus nimic, dar acum, pe piele, e altceva.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
multumesc manu
am citit despre asemanarea cu 4711 cu ceva timp in urma. asta ma cam descurajeaza, am doua sticle cu 4711...
ce imi recomandati? un citric persistent?
manumanu spune:
Dana, chiar nu stiu ce sa zic... ai renuntat la Eau d'Hadrien? Dar O de l'Orangerie ai incercat? Si eu am renuntat sa mai iau Portofino din aceleasi motive, dar in favoarea lui Pondichery (pe care inca NU l-am luat, am zis sa mai "scap" de cele pe care le am, intre altele de Eau de Shalimar)...
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha multumesc manu am citit despre asemanarea cu 4711 cu ceva timp in urma. asta ma cam descurajeaza, am doua sticle cu 4711... ce imi recomandati? un citric persistent? |
danamiha spune:
nu am renuntat la Les nuits d'Hadrien (e diferit de Eau d'Hadrien), dar mai vreau ceva
am incercat O de l'Orangerie, dar asa rapid, vreau sa-l mai testez din nou.
manumanu spune:
Dana, scuze, eu retinusem ca vrei Eau d'Hadrien... (probabil pt ca mie mi se paruse mai "linear" decat Les nuits). O de l'Orangerie il primesc si eu maine, dar nu stiu daca vreau sa-l tin, asa ca daca-ti place da un semn pe PM si-ti spun ce-am hotarat, e la un pret bun.
danamiha spune:
Ti-am scris un email
Ai dreptate cu Eau d'hadrien, am avut o mostra. Am vrut sa vad cum e Les nuits d'Hadrien. Pe pielea mea nu e persistent.
citat din mesajul lui manumanu Dana, scuze, eu retinusem ca vrei Eau d'Hadrien... (probabil pt ca mie mi se paruse mai "linear" decat Les nuits). O de l'Orangerie il primesc si eu maine, dar nu stiu daca vreau sa-l tin, asa ca daca-ti place da un semn pe PM si-ti spun ce-am hotarat, e la un pret bun. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
danamiha spune:
M-am dat cu 4711 si tot imi miros mana, trebuie sa caut o sticluta cu pulverizator unde sa-l torn. Imi place...
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali, raspunsul e Berna, parfumeria Marionnaud. |
bine.
cand am zis sa scriem despre super oferte, am crezut ca se subintelege ca sunt excluse cele care pt a caror achizitionare avem nevoie de pasaport si viza !
PS: eu incerc de peste 1 an sa ajung la bacau la gabica !
pt berna, am inca trei ani la dispozitie, dupa cum bine stii!