Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Sali, ma bucur ca ai primit lotiunea si ca iti place!
Eu am primit parfumul din Suedia si nu am platit nimic.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

imi place, este f parfumata, acum inteleg si eu sintagma "nici nu mai tr sa folosesc parfum, e suficienta lotiunea de corp". inainte mi se parea incredibil.
bine, eu tot folosesc ca inecata dar pt persoanele mai delicate cremele de la ESTEE L. chiar sunt suficiente!

cat despre traseul cumparaturilor de pe ebay, am inteles ca smecheria cu saritul vamii tine pt coletele cu parfumuri.pt cele cu cosmetice, e cu aterizare fortata la vama!

Mergi la inceput

@YANKA: am pus azi plicul pt tine. l-am pus ca pe o scrisoare recomandata, cred ca vei primi aviz.
NU /YSL este in fiola de ESCADA.
mai sunt si altele, vorbim dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Mersi de pont, Sali. Salonul este chiar langa firma unde lucrez.

Ca sa vezi cum mi-ai transmis "microbul", in weekend mi-am luat
** ALIEN SUNESSENCE *** Glittering Body Gel ~ 100ml de pe ebay. Abia astept sa-l primesc.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

eu ziceam sa pleci in timpul programului si sa te intorci dupa vreo 3 ore , blonda platinata!
sa nu te mai recunoasca nici sefii, nici colegii si sa creada ca ai venit pt interviu!

cat despre cumparaturile pe ebay, am avut cateva experiente neplacute in ultima perioada, in sensul ca m-am bucurat ca plateam putin transportul( ca small packets) dar ma intristam pt ca nu mai ajungeau.
asa ca am preferat sa iau totul international signed for( platind pt transport 8-10 lire) si sa stau linistita, pt ca in aceasta varianta pierderea este asigurata. ( in sensul ca exista despagubire, nu in sensul ca este sigur ca se pierde coletul).

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Aaa..nu exclud, insa nu blond platinat ci castaniu deschis ...oricum n-ar fi prima data cand plec si ma intorc altfel decat am plecat. Am antecedente
In legatura cu e-bay-ul eu majoritatea le iau cu tarif de small packets si slava domnului n-am avut probleme. Daca nu mi-a ajuns ceva mi-am recuperat banii prin paypal.

Atentie daca aveti carduri cu care platiti pe net la CreditEuropeBank. Tocmai m-au sunat ca mi-au blocat cardul din cauza unei tentative de frauda. Au incercat sa-mi copieze datele cand am facut o plata via paypal pe ebay. Acum imi emit alt card cu alte date...alta plimbare pe la banca

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am gasit la reducere cu pret de chilipir Sensuous edp clasic impreuna cu lotiunea pt corp (Sali, chiar miroase superb!!!) intr-o geanta cosmetica incapatoare de voiaj bej-roz foarte chic.
Parfumul e lemnos-dulceag, usor picant, iar lotiunea de corp e fluida si face pielea fina ca matasea.
Mai era la reducere si uleiul uscat pt corp din acelasi parfum, dar am pus ochii deja pe cel de la NUXE.
Mi-ar fi placut sa gasesc la asa pret si pudra parfumata pt corp White Linen (mirosul clasic green) dar nu era din pacate.

http://www.esteelauder.com/product/618/1987/Product-Catalog/Fragrance/For-Women/White-Linen/White-Linen/Perfumed-Body-Powder-with-Puff/index.tmpl

O alta crema de corp parfumata minunat e Aromatics Elixir de la Clinique, merge de minune vara. Mirosul se apropie de Sisley Eau de Soir.
Iar pt spalat pe maini am facut recent o descoperire la Nivea: Water Lilly. Il stiti? Sunt innebunita dupa miros.
http://www.nivea.ro/Produse/Dus-si-baie/Water-Lily-Oil-sapun-lichid

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Am gasit la reducere cu pret de chilipir Sensuous edp clasic impreuna cu lotiunea pt corp (Sali, chiar miroase superb!!!) intr-o geanta cosmetica incapatoare de voiaj bej-roz foarte chic.

pretul si locul de unde se poate cumpara, please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

@YANKA: am pus azi plicul pt tine. l-am pus ca pe o scrisoare recomandata, cred ca vei primi aviz.
NU /YSL este in fiola de ESCADA.
mai sunt si altele, vorbim dupa.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

saliiii, ce surpriza mi-ai facut! n-am intrat pe forum zilele astea si azi dimineata am fost anuntata in casca de primirea unui ravas...pfff! dŽabia astept s-ajung acasa iŽll be back!

Mergi la inceput

Sali, raspunsul e Berna, parfumeria Marionnaud. Marionnaud a deschis filiale si in Romania, in Timisoara la Mall este din primavara asta. Vara au reduceri f bune la cosmetice si parfumuri. Am luat setul compus din parfum 30 ml+lotiune de corp+gentuta port-cosmetice la 30 fr.(aprox. 35 $)
Doar parfumul costa peste 55 fr luat la pret normal de obicei la Marionnaud, deci de asta zic ca mi s-a parut rentabil.
Pe Strawberry e 37 euro.
http://eu.strawberrynet.com/perfume/estee-lauder/sensuous-eau-de-parfum-spray/90036/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, care ati testat Escale a Portofino, ati putea sa-l descrieti un pic? Am tot citit despre el si vreau sa-l cumpar, dar nu am unde sa-l testez...

Azi mi-am comandat pe esentedelux Hypnotic Poison Elixir, sper sa vina fara pompita

Sunt curioasa cum sunt Eau de Rochas si Eau de Guerlain.

pe toate!

Mergi la inceput

Dana, Portofino seamana cu 4711, ceea ce nu-l face mai putin atractiv, dar e totusi...hm, linear. Mie imi place in continuare mult, dar niciodata nu e in fruntea listei ca sa-l iau. Citric, gurmand (nota de migdala), revigorant. Are darul acela al parfumurilor imbietoare, de a-ti infunda nasul in incheietura mainii, in guler, sau pe ce il incerci, ca sa-l tot simti. Persistenta e cam de 2-3 ore maxim, eu dupa vreo 2 ore nu-l simt decat pe haine.
Daca il gasesti undeva la oferta buna ia-l, eu sunt PENTRU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna. as vrea sa va cer parerea in legatura cu Eaudemoisellle de la Givenchi! persista? multumesc

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput