Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ianka, nu stiu ce e kendra si oricum in Sibiu nu exista. Ma mai gandesc

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

E bine la 75 ml, asa vroiam si eu. Dar nu erau decat canistre de 125 ml asa ca ma va tine pana Mara face majoratul. Ianka sambata am purtat Bvlgari pur Femme, cam conservator dupa unii, dar mie imi place aroma lui floral dulce cu note de ceai alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose, la multi ani pentru Mara, cu intarziere, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si norocoasa si voi la fel sa o faceti mare
...
Si sa porti sanatoasa Jasminora...il voi vana si eu cu siguranta.

Pupici tuturor parfumatelor.

Mergi la inceput

Multumesc Carmena !
Sanatate si viata lunga si frumoasa tuturor copiilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

mi-a sosit parfumul, rose, mii de multumiri pentru sfaturi. Les nuits d'Hadrien e un citric minunat, fin, f.f.putin dulceag, nici nu vreau parfumuri dulci vara

Mergi la inceput

Dana te felicit pt alegere! Foloseste-l cu placere! Azi mi-a sosit plicul !!!! WOW dar tu ai pus acolo un sfert din sticla de Double Spiritueuse Guerlain :)...Iti multumesc mult de tot pt privilegiul de a-l testa. Ce minunat se prezinta acest vanilat. E o vanilie asemanatoare cu Tobacco Vanille, dar mai soft, mai terestra.... Nu stiu de ce le compar, poate fiindca tu le-ai avut pe amandoua si ai desfasurat un recherche, o cercetare minutioasa in domeniul vaniliilor vreme indelungata si poate ai ales din "the best of the best". E in orice caz este un parfum feminin, dulce, gurmand, elegant...
Asa imi dau seama ca vanilia de fapt miroase cu totul altfel decat ceea ce credeam ca e vanilie in parfumuri obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

am fost azi la oficiul postal cu vama sa imi iau lotiunea de corp, conform avizului.
first of all, 10 puncte pt strawberry , nu stiu cu ce livreaza dar 5 zile din hong kong pana la mine mi se pare f f bine.

in al dolea rand, tentativa de fraudare a platii TVA-ului prin aplicarea de metode diversioniste, gen fluturat din gene la vames, nu a mai avut loc. asta pt ca pe pereti erau anunturi cat china ca peste 10 euro se percepe TVA.
era un vames f amabil care aproape ca nu indraznea sa imi spuna ca tr sa ma taxeze , era atat de amabil si incurcat incat m-a determinat sa-i spun : va rog, insist, aplicati-mi TVA fara sa clipiti, nu e nici o problema!
asa ca la 56 de ROn( pretul era scris de la strawberry pe exteriorul cutiei) am platit 13 lei TVA. cu chitanta si tot ce trebuie, a fost f grijuliu sa nu cumva sa plec fara chitanta.
chiar si asa, afacerea ramane super profitabila.

nu mai spun ca lotiunea de corp SENSUOUS /estee l. este extraordinara, ca textura, absorbtie si catifelare .
si mai ales persistenta a mirosului, parca m-am dat cu parfum, nu cu crema.
comparand cu lotiunea crystal noir de la versace......apoi versace e zeroooo, pe langa estee versace pare o zeama chioara( desi pana sa compar as fi zis ca e ok si versace) .
imi place si mirosul si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu mi-am luat si parfumul de pe strawberry, a fost si el la oferta in acelasi timp cu crema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dana, Sali, sa va fie de bine noile achizitii!

Sali, asa e, la suma aia chiar nu mai conteaza TVA-ul. Si in general de pe strawberry merita chiar si cu TVA. N-am stiut ca scriu pretul pe cutie, merci ca ai scris (ultimele comenzi, si de anul trecut si de anul asta mi-au venit acasa, asa ca nu m-am obosit sa cercetez). Dar o colega a comandat recent si a fost la vama, au trimis-o acasa dupa factura de pe mail, pana s-a intors aia isi terminasera programul si a trebuit sa mai astepte o saptamana. Ca la romani...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
N-am stiut ca scriu pretul pe cutie, merci ca ai scris (ultimele comenzi, si de anul trecut si de anul asta mi-au venit acasa, asa ca nu m-am obosit sa cercetez).

pretul era scris de mana, cu pixul,in RON, pe un biletel verde lipit pe cutie( mai scria si altceva -tiparit- dar nu am inteles ca erau caractere chinezesti) pe care vamesul l-a dezlipit cu mare grija si l-a atasat la exemplarul lui de la chitanta de incasare a tva-ului.
cat de curand am de gand sa mai dau o comanda dar deocamdata nu mi-a mai facut cu ochiul nimic. astept in continuare oferte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

multumesc fetelor

rose, ma bucur ca iti place parfumul!

manu, ai comandat in final Jasminora? maine sper sa-l testez...

Mergi la inceput