Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mersi Dana! Iti trimit in curand plicul, te rog sa ma ierti ca nu l-am trimis inca, am avut un weekend foarte plin! La fel, am de cerut mii de scuze si lui Sali, tot pt un plic in faza de pregatire pt expediere. Zilele astea promit sa ma ocup de ele. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

stai linistita, nu e nici o graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, m-ati omorat! Ce sa fac, sa ma Jasminorez si eu? Mai am cateva zile in care pot sa-l rog pe sot sa mi-l ia de pe-acolo...

Daca nu imi place si-l pun la bursa il vrea cineva?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sotul meu a zis despre Jasminora ca e "lemonic", termen cu care sunt de acord. Deci unora chiar li se poate parea citrica pana si bomba asta de flori. E un strop de lamaie pe care si Ianka il simte, asadar nu am avut "vedenii olfactive" la prima testare .

Mergi la inceput

rose, ce gramaj ti-ai luat? eu nu mai vreau cantitati mari, bine, acum nu as refuza un litru din tom ford

joi voi testa si eu Jasminora in Douglas, sper sa nu-mi placa, sa nu colectionez din nou parfumuri ca eu vreau dantela vintage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

rose, draga mea, sa ne fie de bine, sa ne bucuram de iasomiile noastre. si da, asa e, si iubitul meu il gaseste lamaios...el nu simte nicio iasomie zice ca miroase doar a freezii si a multa lamaie. (la multi ani marei) ce parfum ai purtat la aniversarea ei?)

manu, daca-ti plac floralele citrice si daca sotul il gaseste la un pret irezistibil, eu zic ca merita sa-l iei.

dana, cred ca cel mai mic gramaj e 75 ml, al meu asa e si nu cred ca gasesti mai mic de atat. cat despre tobacco vanilla, 8 ml mai dana, pai eu sunt om de 8 ml?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

dana, cred ca cel mai mic gramaj e 75 ml, al meu asa e si nu cred ca gasesti mai mic de atat. cat despre tobacco vanilla, 8 ml mai dana, pai eu sunt om de 8 ml?!

tu meriti toata colectia Private Blend

Mergi la inceput

dana as vrea eu sa pun mana pe colectia aia. atunci kiar ca as scrie cu sali noua biblie a parfumurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

IAnka, pai zicea ceva de 49 de euro/75 ml [nici mie nu-mi plac gramajele mari, da'ce sa fac... as imparti cu Dana daca as putea ]. Voi cu cat l-ati luat? Nu stiu daca va avea timp si rabdare sa caute si alte oferte, dar nu cred.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

manu, eu l-am luat din kendra cu 235 lei la 75 ml.....deci nu pot sa spun ca faci mare afacere la 50 euro aproximativ (ar veni 210 lei la un curs -sa zicem- de 4.2 lei pt 1 euro)

Mergi la inceput