Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi draga, si pleci cu biberonul cu tetina pusa, si tinut la verticala pur si simplu? Mersic!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Strumphi draga, si pleci cu biberonul cu tetina pusa, si tinut la verticala pur si simplu? Mersic!!!

Pisuc Mic

da cu tetina si capac cat sa nu curga , la verticala

am pus niste pozici cu piscotel si cu bunicii de saptamana trecuta cand au fost aici, sa ma vedeti si pe mine balena

uff cand o sa slabesc si eu la loc? am incercat sa ma abtin de la papa si nu am laptic mai deloc, plange fata la tzata

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, numai oua rosii am facut, ca atunci cand vroiam sa fac cozonac m-a anuntat sotul ca mergem in vizita si nu aveam timp de framantat, crescut copt..asa ca daca am timp fac maine un pic...vreau sa fac si icre maine
cand spuneai de altau sot cu detergentii parca vb deal meu.. degeaba ii scri ce tb sa ia... vine si ma intreaba pai nu scrie Mr.proper si pe asta?desi e cu totul altceva decat ce imi tb... am ajuns sa-i arat sticla inainte sa plece... si cu faina mi-a facut la fel eu i-am scris cum tb sa scrie si el a luat exact altceva... de aia prefer sa fac eu cumparaturile

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

'neata !!!nu-mi vine sa cred ca-s prima pe ziua de azi!!...deci....dau eu cafeu'???
noi ne simtim super si zilele trec asa de repede...cred ca am pus 3 kg de cand am venit..
ieri am fost in herestrau...tare frumos e!!noi nu avem in cipru asa parcuri cu atat de mult verde...si ghici ce am mancat acolo???? mici la carton si am baut si o bere...doamneeee ce bun a fost!!
am vazut ca ma lasat-ti pe mine sa fac programul pt intalnire...simo in week-end eu nu pot ca plec din bucuresti mereu,sunt singurele zile in care sunt si parintii liberi de a se plimba cu nepata..,dar in cursul saptamanii pot oricand,de aceea ziceam sa decide-ti voi.
am sa fac un plan azi sau maine si dau de stire aici...
luni vreau sa ma duc sa pun cercelusi puiului.. mai imi spune-ti si mie o data la ce med life fac gauri???va rogggggggggggg

pupucuti multi la bebicuti si mamicute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Ce faceti doamnelor, dormiti? ce e cu linistea asta aici ?

Pai eu ma culc dupa voi si ma trezesc inaintea voastra? cum vine trebshoara asta ? eu mi-s chioara de somn

M-am culcat pe la 12 si jumate si am dormit pe bucati, au avut grija barbatu si copchilul din dotare sa imi dea trezirea de la 6 ... ce mai, mixul perfect, sforaituri, treziri alaptat, plansete... acum am dat-o pe bucurie, e la ea in patut si chicoteste, chiraie , se invarte de pe o parte pe alta ca un catel si rade si se hlizeste la pisicile ei eu abia imi tin capul pe umeri , deci imi trebuie o cafeaaaaaaaa mareeee

Ma duc sa fac o cafeloaie si apoi revin daca mai e cineva in zona si nu vorbesc singura

O zi buna si cu soare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Alexina zi si tu mai cu exemple , amintiri amintiri dar in ce anume constau?

Strumphitza esti mortala.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

pai de exp eu am luat niste mini umerase roz cu loc pt poza asteia mici. si dam cate unul amintire pt fiecare familie. la alte botezuri s-au dat#536; posetute cu bombone, papucei,suzete, ursuleti etc
daca ai acces la contul comun o sa postez o poza sa vei mai bine

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Pisuc Mic

da cu tetina si capac cat sa nu curga , la verticala

am pus niste pozici cu piscotel si cu bunicii de saptamana trecuta cand au fost aici, sa ma vedeti si pe mine balena

uff cand o sa slabesc si eu la loc? am incercat sa ma abtin de la papa si nu am laptic mai deloc, plange fata la tzata

_

despre ce balena vorbesti? unde? esti f frumoasa si tu si Sophia...doamne ce frumoasa e
cu slabitul stai linistita ca ai timp, avem timp vreau sa zic ca si eu stau prost la acest capitol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

'neata !!!nu-mi vine sa cred ca-s prima pe ziua de azi!!...deci....dau eu cafeu'???
noi ne simtim super si zilele trec asa de repede...cred ca am pus 3 kg de cand am venit..
ieri am fost in herestrau...tare frumos e!!noi nu avem in cipru asa parcuri cu atat de mult verde...si ghici ce am mancat acolo???? mici la carton si am baut si o bere...doamneeee ce bun a fost!!
am vazut ca ma lasat-ti pe mine sa fac programul pt intalnire...simo in week-end eu nu pot ca plec din bucuresti mereu,sunt singurele zile in care sunt si parintii liberi de a se plimba cu nepata..,dar in cursul saptamanii pot oricand,de aceea ziceam sa decide-ti voi.
luni vreau sa ma duc sa pun cercelusi puiului.. mai imi spune-ti si mie o data la ce med life fac gauri???va rogggggggggggg

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

uite aici https: //www.medlife.ro/centre-medlife/hyperclinica-medlife-favorit/31
Medlife favorit. nu iti trebuie programare dar suna inainte pt orice eventualitate.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!Hristos a Inaltat!!!
Pisuc LA MULTI ANI PT PETRU!!! o tineti numai in petreceri...acus trece luna si va serbati la zi mare
vad ca ai primit un raspuns legat de laptic...eu mai completez..il incalzesti intr-o oala cu apica calda si-l pui intr-o ghentutza-termos (au si la firma avent)
succes la vaccinel..hai ca e usor asta ..de celalate imi e mie mai groaza ca au muschiul mai intarit

mai vroiam sa zic ceva uff dar asa am gandurile imprastiate ca azi se introc baietii si nu stiu ce se va intampla dupa
ieri la biopsie a iesit boala de gradul 6 pe o scara de la 1-6..si tumoarea e galopanta ..max 3l le-a zis..caci s-a format in urma cu 2l..deci si cei de la spitalul 9 au avut dreptate cand a fost internat..desi noi ii banuiam ca nu au fost ei atenti..ca era imposibil o tumoare de 3,5 cm sa nu se vada

Somlec , mai pai eu sunt fanul tau si tu ma dezamagesti..te sperie coliceii lui ghighi
nu am citit unde te-ai ciondanit cu sotul..dar si eu zic SA_I TINA D-ZEU NARAVUL...ca am si eu un exemplar din asta acasa..ba al meu se combina si cu ce spune Ailed...mereu imi cumpara produsele pe dos...si replica dar asta ce are....eu ii scriu si de la ce producatort sa-mi ia...si cand se duce cu S se cearta ca chiorii prin magazin, ca ea zice..ia din asta, ca asta ii trebuie lui mami...el nu, de unde stii tu...ne-a zis lapte ,nu lapte napolact sa zic un exemplu...si vin botosi amandoi....
inainte sa nasc fetele stiu cat am fost de stresata cu cumparaturile

gata pupic toate fetele..sper sa mai intru azi ..ma duc sus la dolofana ca i se aude guritza
azi noapte a dormit bine..iar de la 20.30 la 4..insa la 22.45 i-am mai bagat o portie de laptic ca mancase prea devreme....
la 6 se foia si i-am dat llp..fiind doar 2h intre mese nu a tras decat vreo 50 ml..dar bine ca s-a trezit apoi la 9....si cum S nu a mers la scoala azi..am dormit ca niste mielusei toate 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

uite aici https: //www.medlife.ro/centre-medlife/hyperclinica-medlife-favorit/31
Medlife favorit. nu iti trebuie programare dar suna inainte pt orice eventualitate.
succes

multam mullllt!!! luni v-om avea cercelusi

Mergi la inceput