Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Bogdan Andrei de senty_mary Gabriel Catalin de pro_mihaela Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La multi ani si din partea noastra!
La multi ani fericiti alaturi de sot, Eladea!
Despre jucarii, Stefi mai ia de maini si ma duce in camera la Radu unde sunt muuulte jucarii, acolo se aseaza in fundulet si le ia pe toate la care ajunge, le studiaza putin, le trece putin prin gura si le arunca, apoi alta si tot asa. Nu are jucarii preferate, ii place sa deschida si sa inchida usi si sertare si binenteles telecomanda, telefoanele si carligele de rufe sunt foarte apreciate. In schimb daca ajunge in dreptul usii de la intrare plange sa iasa afara, iar in curte ma duce la poarta sa plecam.
Despre suzeta la noi e indispensabila la somn, in rest nu i-o dau si nu o cere. As vrea si eu sa renuntam la ea inainte de 1 an dar nu poate sa adoarma fara ea, nu stiu cum o sa fac.
Rosie i-am dat de mai multe ori in mancare, intai sub forma de suc facut in casa, apoi rosii cherry decojite. A mancat o data si cruda o rosioara intreaga(fara coaja), i-a placut f. mult si n-a avut pb.. Astept sa iasa cele romanesti sa-i dau sub forma de salata .
lauri_ca spune:
Painica cu unt ii dau sa muste singura cat vrea (desi are doar 2 dinti), dar fara coaja .
btz_ovi spune:
Am ajuns si noi de la medic.Verdictul:iarasi ROSU IN GAT.Baii m-am saturat,lunar face.Acum e cu infectie,de aici si tusea aia de mosneag astmatic.La plamani nu are nimic.
Tratament:cu antibiotic trece in 7 zile insa cum nici eu nici dr nu suntem de acord preferam siropel si Nurofen,iar daca nu trece pana saptamana viitoare imi va da un tratament de 10 zile/3 luni,care il va ajuta si la imunitate un pic.
M-am oprit la un magazin sa iau niste jucarii cadou si uituca cum sunt,am iesit sa vb la tel si tot am facut pasi pana cand eram deja prea departe.
Maine e o noua zi.
Mi-am luat 3kg de lamai,sa ma satur de limonada
Am fost pe la banci,am platit rate,facturi si cumparaturi iar in timpul asta Paul a baut o cana de 270 ml apa .Saracu era insetat groaznic!!!!!
Si noi am stat cu supapa de la canuta scoasa,pana astazi,cand am realizat ca stie sa traga si asa apa.
I-a luat Ovidiu o cana cu pai,sper in curand sa o foloseasca.
bumblebee spune:
Puiul asta de om al meu m-a scos din minti si azi. I-am facut de mancare cu el in carca, in brate, sau intre picioare.. Eu in timpul asta cantandu-i.. Frate, tot maraieli . Eu cred ca il doare, ca il deranjeaza, stiu ca nu face el anumea, ca nu se pune problema de asa ceva, dar taaare m-am saturat de ciufuteala, urlete si maraiala non-stop. Mi-e mila de el.. dar incepe sa-mi fie mila si de creierasul meu, sau ce-a ramas din el.
Sot de papusa Bambo
Casa de piatra Andreea!!
Bambo, chiar e bine pe la 10:30. Daca vreti, incerc sa ajung la 10.
Dar unde? Intr-un parculet?
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
btz_ovi spune:
Bumble oriunde,numai racoare sa fie
Am vazut poze cu delfinasii,ma topesc si pe ISA plimbareata
V-am zis ca noi nu mai purtam scutece ziua?A prins oroare de ele,dupa ce maica-mea ,facundu-i-se mila de popoul lui in amiaza mare,l-a lasat numai in chilotei.
Asa ca acum stam cu tumburucul la racoare ziua si purtam scutecel doar la plimbare si la somn.
Iar eu schimb chiloti pe zi fara numar ,dar cand il vad ce bine se simte asa nici nu-mi mai bat gandul
rodyka spune:
bumblebee, asa am fost si eu azi , tot cu Isa in picioarele mele. si cu atentie sa nu-i prind manutele pe la usi, ca trebuia sa le inchid pe toate in urma mea, altfel o gaseam prin balcon sau sub paturi, sau mancand granule de-ale pisoiului, sau in camera Mariei rasturnand tot . asa ca o puneam in salon la desene (), dar in 2 minute o auzeam pe hol cum isi anunta sosirea . mai mult cu mine in bucatarie, pe jos a stat, ca nici in scaunul de masa nu mai sta, doar sa ma vada... de pe la 12 a inceput maraiala si MAMA MAMA, ma tragea de picioare, plangea, isi freca ochisorii, deci am facut proba de nani. urlete de cum am lasat-o in patut, dar cum ne-am pus in patul mare s-a cuibarit cu fata la gatul meu, un picior peste mine si cu palmutele stranse de tricoul meu, nu cumva sa plec si ea sa nu stie. am facut de 3 ori miscarea, dar mi-a parut apoi rau ca s-a trezit plangand rau. dupa ce am amortit asa, am mutat-o in patut si acolo alta tura de plans, parca a revenit ariciul ala de demult , si si-a adus cu el toata familia . am luat-o in brate pe jumatate si incetut am adormit-o. are 30 min de cand doarme, dar a stat treaza doar 2 ore!! inseamna ca azi mai face un somn?! m-a dat peste cap si pe mine cu programul asta al ei, o las deocamdata sa vad incotro ne indreptam...
am si eu o moleseala in oaseee. astept sa vina Maria de la scoala, sa mancam toti 3 si poate ma intind langa tati o jumate de ora si eu, chiar daca nu dorm. macar sa ma alinte si pe mine cineva
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ilinca79 spune:
paula_m, si eu ii fac soldateii mici, de-asta ma apuca disperarea ca o masa cu paine unsa dureaza aproape o ora
saddie, am vazut pozele, Medeea e adorabila Imi place freza ei de mor. Nasol ca ati avut experienta neplacuta cu zborul inapoi, astea sunt charterele dar cred ca numai in Romania poti pati asa ceva
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
fetelor, multumim mult de urari...va pup cu drag pe toate...
am vazut pozele cu Medeea, o papusica dulcica rau... ce dor mi-e de mare, de soare, de lenevit si de stat in apa...
am dormit si eu putin, asa vreo 2 ore... Filip inca doarme...am avut in vizita niste copilasi, vecini de-ai nostri si cred ca s-a obosit prea tare piciulica...
gabita, imi pare rau ca sunteti iar bolnaviori...dar de ce faceti asa des rosu in gat? care-i explicatia? medicul ce zice? sa va faceti bine cat mai repede...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
gabi, da nu e greu fara scutec? ma gandesc ca face pipi peste tot..pe jucarii..pe jos..in scaunul de masa..pe covor..pe canapea..stiu de cd tot testam cu stefan sa se ceara la olita..ca afcea si la jumatate de ora...schimbam 5=6 chilotei pe zi..si dupa 2-3 -4 zile din astea, reveneam la scutec inc vreo luna doua.
sau il tot pui pe olita? si cu kk?intreb si eu, ca eu nu i-am lasat asa mici fara scutec.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)