Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Bogdan Andrei de senty_mary

Gabriel Catalin de pro_mihaela

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata dragelor!

aaaa...azi avem si noi 8 ani de la cununia civila!!! va dau de baut... pe alese... cand a zburat timpul???

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

La multi ani frumosi, fericiti si plini de intelegere!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele care le dati soldatei la copii, cam de ce marime ii faceti? Azi i-am dat paine cu magiun, a mancat o felie mare de paine, dar i-am facut mici, mici...cam de 1, 2 cmp. Pot sa-i dau mai mari?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetele care le dati soldatei la copii, cam de ce marime ii faceti? Azi i-am dat paine cu magiun, a mancat o felie mare de paine, dar i-am facut mici, mici...cam de 1, 2 cmp. Pot sa-i dau mai mari?

eu ii fac cat sa-i incapa in gurita, mai ales ca la coaja cam are de mestecat .

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!
eladea, multi ani impreuna! noi in iulie facem un an :))))

paula, incearca, vezi cum se comporta. mara, daca musca bucati mai mari decat ii convine, scuipa.

am mancat peste afumat si mi-e o seteeeee. am facut si putin curat in casa, ca vine doctorita. adica ordine, ca mereu sunt jucarii imprastiate peste tot. am descoperit ca nu mai am legume in casa , o sa ii fac mamaliga la pranz, ca nu mai am chef sa ies, a plouat torential la bucuresti.
maine vine maicamea la noi
si tot maine e 1 iunie nu?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

si tot maine e 1 iunie nu?

daaaa

Mergi la inceput

piticania mea e maraita de somn , dar e prea devreme s-o culc, abia s-a trezit de o ora jumate...

asa ca intre timp www.youtube.com/watch?v=KN65YlMV7s4" target="_blank">facem miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Am revenit… am iesit pana in parc si am ajuns suficient de departe cat sa ma faca ciuciulete pana sa ajung in fuga inapoi acasa. Din fericire Medeea a scapat doar cu dresurile putin ude dar daca ma vedeati pe mine puteati jura ca am iesit direct din dus.

Adriana noi am fost la Barut Lara dar sunt convinsa ca probabil majoritatea hotelurilor de cinci stele din Turcia sunt asemanatoare.

Despre cum a mai fost in concediu ce sa mai zic. Medeea a fost innebunita dupa apa. Nu stiam cum va reactiona pentru ca la baita acasa nu pare extaziata de apa dar acum se lasa cu plansete cand sa o scoatem din apa. Pana la urma am folosit costumasul destul de mult mai ales la balaceala dar cand iesea din apa am preferat sa nu astept pana se usca asa ca o schimbam tot timpul un pampers nou si un tricouas subtire de bumbac. Cand mergeam iar la apa o imbracam iar in costumas si tot asa.
La masa (noastra) a fost foarte usor cu ea pentru ca o puneam intr-un scaunel de masa si ii puneam acolo bucatele de fructe sau legume fierte si avea ocupatie. Atentie la scaunele de masa, cel putin la noi aveau mai multe modele si unele nu aveau opritorul ala intre picioare iar cand am pus-o m-am trezit ca o ia copilul la vale la un moment dat de nu stiam cum sa o prind mai repede. Pentru copii aveau intr-adevar colt cu legume fierte si fructe si de asemenea mixer, blender, etc. Noi nu ne-am complicat, am carat de acasa vreo 30 de borcanele sa fie si alea au fost baza.
Ce m-a surprins putin neplacut a fost faptul au stat cam prost la capitolul fructe (culmea!). Adica aveau tot timpul banane, mere si portocale iar ocazional capsuni si kiwi. Ma asteptam sa vad pepeni, struguri, cirese… dar nu!

Zborul – la dus a fost exemplar. Chiar ma gandeam sa scriu un mail de felicitare Tarom-ului, pentru ca a fost intr-adevar o placere. La check-in au deschis birou special pentru cei cu copii foarte mici iar la controlul de securitate la fel ne-au luat separat astfel ca in 10 min eram deja la poarta de imbarcare. Nu au comentat la absolut nimic din geanta pentru copil si aveam de toate, apa, lapte praf in dozator, borcanele cu mancare de tot felul dar n-a fost nici o problema.

Postez ca sa nu pierd mesajul si revin cu partea mai putin placuta adica zborul de intoarcere care m-a scos din minti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Zborul de intoarcere a fost de cosmar. Initial am primit fax la hotel ca s-a schimbat zborul sin i se spunea doar ora de plecare si ora la care vom fi luati de la hotel. Din ce era scris in fax banuiam ca e zbor cu escala dar nu stiam sigur si nimeni nu putea sa-mi spuna. Ghida din Turcia, nu stia nimic, in agentia din tara nu era nimeni iar pe site-ul celor de la Sky Airlines (nu mai era zbor Tarom) nu era nici o informatie.
Am plecat de la hotel la 6:40 dimineata intrucat noul zbor era de la 9:20. La aeroport ni s-a confirmat ca intr-adevar e zbor cu escala la Cluj si ajunge la 13:10, deci deodata un zbor de o ora jumate se transformase intr-unul de patru ore cu doua decolari si doua aterizari. Dupa ce am trecut de primul control de securitate si check-in unde de data asta am stat la coada bine mersi, am costatat ca la imbarcare mai e un control de securitate unde ne pusesera la gramada cu un zbor spre Rusia si era o coada pe trei randuri pentru ca era doar un check-point deschis. Ne-am mai plimbat prin aeroport in speranta ca se mai termina coada darla un moment dat am vazut ca la poarta noastra se afisase Final Call si inca erau puzderie de rusi la coada, asa ca ne-am pus si noi la rand. Intre timp se mai deschisesera doua check-point-uri asa ca randul se mai subtiase dar tot erau cozi considerabile la toate trei. Cand mai aveam trei persoane si treceam de control ne-au inchis ghiseul in nas. Rusii au inceput cu scandal, dar turcii au ridicat din umeri si au plecat. Ca urmare mi-am luat toata nesimtirea din dotare si am taiat fata tuturor celor de la coada de langa noi, ca eu la alta coada de mai bine de 50 de personae nu mai stateam. Nu mai spun ca la imbarcare efectiv au strambat din nas ca de ce nu am lasat caruciorul la bagaje de cala si aia de la bagaje tot dadeau din maini ca pe carucior eticheta era cu Otopeni si nu cu Cluj, pana la urma l-au dus la bagaje si am putut pleca.
Avionul era plin mai putin de jumate, majoritatea cu copii. Dintre toti, doi ne-au scos peri albi. Unul saracutul nu stiu ce nu-I placea, avea cam un an jumate, dar vai cum a urlat copilul ala tot drumul…. Imi era si mila de el mititelul jurai ca-l taie cineva asa urla. Il plimba maica-sa, bunica-sa, stewardesele, nimic nu-l linistea, nu stiu ce-o fi avut, cert e ca n-am mai putut s-o adorm pe Medeea si la aterizare la Cluj mai ales asa faceau un cor amandoi de cred ca le tiuiau tuturor urechile. Al doilea copilas nu cu el am avut treaba ci cu parintii care erau niste inconstienti. Era racit copilul rau tare de tot, tusea incontinuu, tuse din-aia productiva de asteptai sa scuipe si un plaman afara mucii curgeau in nestire. Cu toate astea taica-su il plimba pe la fiecare copil din avion si tot il inghesuia la ei ca “uite tati bebe” si copilu’ iar mai tragea o repriza de tuse de te ingrozeai… Eu tot o luam pe Medeea si o tineam mai la geam dar mi-a pus capac la un moment dat cand fata era la tati in brate pe culoar si asta iar si-a luat copilu’ si l-a ridicat si el la nivelul Medeei in brate si zice “tati da pupa la bebe”. I-am zis verde in fata ca asta e lipsa de bun simt si l-am intrebat daca tine mortis sa coboare toti copiii raciti din avionul ala nu numai al lui.
Nu mai zic ca bineinteles ca avionul a avut intarziere cand a plecat de la Cluj asa ca am aterizat abia la doua in loc de unu cum trebuia iar in final acasa am ajuns la 15:30, plecati de dimineata de la 6 jumate din hotel.

Gata m-am descarcat si de alea bune si de alea rele acum sa mai citesc sa vad ce ati mai facut voi, ca numai pe sarite m-am mai uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Saddie - cred ca ti ai facut 1000 de nervi! nasol drum!

Fetele multumesc de sfaturi. Cred ca pana la urma o sa i fac dovlecei cu rosii.

Mergi la inceput