Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Neata
Si noi avem o groaza de jucarii nefolosite, pe care le ignoram, dar i le dau prin rotatie, sa nu cumva sa se plicti de ele, dar tot degeaba. Raul prefera peturile sa le plimbe prin casa, dar eu tot iau jucarii, ca nu ma pot abtine...Stiti cum l-am dezobisnuit de telef? Cand vrea telef il dau si apoi ma sun si daca vibreaza telefonul nu-l mai vrea Nu ar mai pune mana pe el, Doamne fereste...
Saddie, ma bucur ca v-ati simtit bine. Asteptam poze si sfarsitul povestii.
Btz, multa sanatate lui Paulica. Si eu , ca si sotul tau, puteam sa jur ca maselele nu se schimba, pt ca nu tineam minte sa-mi cada masea si sa-mi creasca alta. Chiar o sa intreb dentistul...
Eladea, multi ani fericiti impreuna!!!!
Ce facem cu muntele? O sa intreb in fiecare zi, pana ne hotaram...
La multi ani Bogdan si Gabriel!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
pentru sot de bambo si si CASA DE PIATRA pentru eladea
vin si eu la cafeluta cu intarziere. de fapt, toate le-am facut azi cu intarziere , incepand cu trezirea (la 8.45 ). am avut 3 treziri azi-noapte, dar de alea de parca era foc si suna alarma la pompieri, nu mai stiam ce sa-i fac. pana la urma (pentru prima data) si-a lasat capusorul incet pe umarul meu si cum o tineam de fund, a adormit ca si cum ar sta ea in fund. am stat asa cu ea pana a vrut sa-si schimbe pozitia, imi era asa de draga ca as fi tinut-o toata noaptea . cred ca o dor tare rau dintisorii ca asa plans eu nu prea am auzit de la ea...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ooana spune:
Neata
ieri seara a supt bine...am zis eu ...si la 3 dimineata s-a trezit si nu mai vroia sa doarma
i-am dat sa suga...a papat...si apoi am facut 100 ml LP si a baut 50
dimineata a supt iar...si i-am facut si LP, a baut fix 10 ml
unele dintre noi cred ca o sa o luam razna cu administrarea laptelui praf
deci cred ca de acum o sa trecem la completari
uffff...si ce nu vroiams a duc in Turcia biberoane, sticle, LP
Imaya eu rosie i-am dat de vreo 2 saptamani prima data...in reteta de dovlecei...iar apoi in ciorba de vacuta doar gatita...cruda inca nu am servit...
noi la schimbat stam cu...cutia de crema sau punga de servetele umede
Eladea sa sarbatoriti frumos azi
Saddie mai am o intrebare legata de concediu...cum te-ai descurcat cu mancarea? ati papat doar borcanele?
cu muntele eu sunt PENTRU, m-am scris in lista...am vorbit si cu Ramona vine si ea, e disponibila in primele 3 saptamani din luna august...asa ca hai sa hotaram si sa rezervam o locatie, zic eu
Rody ce draguta e Isa...sa speram ca trec rapid problemele astea cu dintisorii
Matei - luna a 11-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bamboletta spune:
Eladea- la multi ani fericiti impreuna !!!
Rodyka-multumesc
A mai rarit si David doar de 3-4 ori pe zi plus 1-2 ori pe noapte si lapticul e mai putin..eu sper sa ma mai tina..pt ca nu as vrea sa-i dau LP HA...doar din asta are voie pana la 2 ani.
tanti spune:
Vorbeati de masele parca ultimele 2 nu se schimba, dr stomatolog a zis ca este bine sa le sigilam in maxim 3 ani de cand au iesit sa le protejam
ilinca79 spune:
Buna dimineata mamici dragi,
Ce greu m-am mobilizat sa sciu desi v-am tot citit printre picaturi. Intalnirea de 10 ani a fost foarte reusita, dar a trecut tare, tare repede, n-am apucat sa vorbesc cu fiecare coleg in parte asa cum imi doream, dar asta e...continuarea in 2021 Victor si tati s-au descurcat de minune singuri, au fost in Gradina Botanica, au papat, s-au jucat, ce mai, echipa perfecta
Azi dimineata am avut si noi o premiera, in sfarsit i-am dat LP. I-am facut 30ml prima data, i-a suflat rapid apoi inca 60. I-am dat cu biberonul dar as vrea sa incerc cu canita, ca e deja baiat mare. Cris 2010 o mie de ca ai zis ca se poate scoate supapa de la canita avent, eu nu m-as fi gandit Am si eu vesnica problema a Oanei, nu stiu cum sa fac cu ultima masa de lapte, ca el papa cina pe la 7 si la 8 se culca, cand, evident suge putin ca nu e flamand. Cand se trezeste noaptea eu nu-i mai dau sa pape ca stiu ca e bine sa eliminam mancarea de noapte...asa ca LP-ul ca si completare cred ca doar dimineata merge. Voi ce interval aveti intre mese peste zi?
Cris multa putere mami, sa iasa odata si canini, si apoi sa vezi ce va relaxati. Ma bucur ca dormiti mai bine noaptea
Coteasca, cu intarziere, condoleante, Dumnezeu sa-i odihneasca pe bunicii tai!
Eladea, multi ani fericiti impreuna cu sotul!
Michelle eu i-am dat cirese rupte in jumatate, ii plac foarte tare.
Imaya eu i-am dat rosie cruda, curatata de coaja si samburi, sapt. trecuta cand au aparut cele romanesti gustoase si dulci. I-am combinat-o cu paine unsa cu almette de casa, a fost foarte incantat.
Bogdan Andrei si Gabriel Catalin!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
giorgia23 spune:
Neata
Am dormit azi pana la 10.10...aseara s/a trezit doar la 3 si 7 pt papa si apoi somn...ce bine e asa
Legat de jucarii...si Antonia prefera telecomanda,telefonul,sticlute de medicamente,papuci de casa,olita...restul jucariilor rar le baga in seama
Rody sper sa iasa mai repede dintisorul sa nu se mai chinuie
Saddie ce vacanta misto ati avut...ziceai ca e prea sociabila Medeea...pai mai bine asa decat sa planga la necunoscuti sau sa fie un copil timid...mie imi place ca Antonia sta la oricine...e super sociabila...chiar nu vroiam un copil timid...a mea e si f.vorbareata...toata lumea mi/a zis ca nu au mai vazut copil asa vorbaret
Cand va aud pe voi cu vacantele ma apuca depresia...daca sotul meu pleaca am cam ramas in plop...tb sa vad cand are tata sau fratele timp sa mergem si noi pe undeva
baby78 spune:
Bogdan Andrei de senty_mary
Gabriel Catalin de pro_mihaela
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
ultima distractie a lui Filip e sa isi impinga caruciorul sau sa impinga bicicleta lui Eric...
fetelor, aruncati un ochiwww.aliapop.ro/" target="_blank">aici...poate puteti ajuta, daca nu macar sa faceti cunoscut mai departe cazul...multumesc!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ainotna spune:
Salutare!
Pe Amazon apar costuri suplimentare deoarece pt Romania ei calculeaza suma cu TVA-ul de la noi. Adica scad TVA-ul lor si il pun pe cel din Romania.
Imaya, poti sa-i dai deja rosie, eventual fara samburi.
Saddie, sa va fie de bine concediu!
Eladea, multi ani fericiti inainte!
Noi am dormit bine aseara, s-a trezit o data dar i-am pus suzeta si a adormit la loc. Nu stiu cum o sa scap de suzeta, imi era teama ca asa se va intampla daca i-o dau cand se culca, dar nu am gasit alta solutie convenabila la un moment dat...si acum imi pare rau.
Sasha are foarte multe jucarii Lamaze pe care le ignora total, ii plac masinutele si jucariile cu sunete si lumini. Dar, normal, se plictiseste repede. Zdranganelele nu-i mai plac demult, dar are o maciuca (care si zdrangane) )pe care se pun cercuri, e din plasic si e f rotunjita, de aceea i-am lasat-o); o ia si o zdrangane pana isi da cu ea in cap. Dar e singura jucarie care il linisteste (initial) orice ar avea. Plus telecomenzi, papuci, snururi, etichete etc