Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

pentru toata lumea!
M am trezit iar dimineata sa fac mancare pentru Andrei. Ciorba de legume si spanac.
Aseara m-am enervat pe ploaie ca nu am putut iesi afara, pana la urma am iesit pe la 7.30 dar am stat pe langa casa si domnisorul si a scos sandaua si soseta si le a aruncat intr-o mare balta.
Fetele mai multe intrebari: eu imi fac pentru mine la Hot Pen carnea. Credeti ca pot face si pentru el? De cand ii pot da rosie (le ati dat bebeilor?) Ce le dati la masa de 6-7 seara? Eu ii dau iaurtul simplu pe la 4 iar seara gris cu lapte, mamaliguta cu branza, paste cu branza.. Alte idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
Ultima oara i-am luat de la Fisher, cutiuta cu cuburi; smechera, ce sa se chinuie ea sa bage cubul prin gaurica?! Ridica capacul, pune tot ce vrea ea in cutie, pune capacul la loc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

E perfect! Asta trebuie sa faca in jurul varstei de 1 an: sa scoata si sa bage la loc ~ 3 obiecte.

Mergi la inceput

Referitor jucarii: Acum vreo luna intrasem in vrie cu jucariile. I am luat tot felul in special masinute ca vazusem ca se juca numai cu masinute cand se ducea la prietenul lui Alex. Acum nu mai par asa interesante. I am luat un trenulet Thomas care merge singur, urla su lumineaza - dupa care se plimba prin casa pana il prinde, il intoarce si tine degetelele la rotile care se invart. Sau da cu el de pamant sa se opreasca. Cel mai mult ii place un caine mareeeeeeee de plus pe care i l am luat de la REal in iarna. Intreb unde e catelu Andrei? Si el se duce si si cufunda capusorul in el de zici ca l iubeste.Adica asta https://picasaweb.google.com/andreih2010/Ianuarie2011#5560859594848119586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Saddie, frumos concediu, sa va fie de bine.

Piticotul meu se plictiseste cam de orice jucarie.. toate sunt interesante, pret de cateva minute.. E drept ca periodic le ia prin rotatie si nici nu avem asa multe si nici scumpe.. Visez si eu la multe chestii, dar e bun si asa. Bineinteles ca telefoanele, telecomenzile sunt la loc de cinste, chei, ambalaje, in general cam tot ce-i pica pe mana din neatentie.
Acuma se joaca cu protectiile de colturi, le scoate domnisorul meu fara probleme, intr-un colt mai din calea lui am lipit protectia cu scotch alb.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Bogdan Andrei de senty_mary

Gabriel Catalin de pro_mihaela

mamici, ce mai faceti? mai sunteti cu noi?

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

LML/LMA si de la noi!!

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Imaya, de hotpan nu stiu ce sa spun, presupun ca atat timp cat ii gatesti hrana bine, fara sa o afumi/carbonizezi, e ok.
Rosii inca nu i-am dat, astept sa iasa cele de gradina.

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Saddie, frumos concediu, sa va fie de bine.

Piticotul meu se plictiseste cam de orice jucarie.. toate sunt interesante, pret de cateva minute.. E drept ca periodic le ia prin rotatie si nici nu avem asa multe si nici scumpe.. Visez si eu la multe chestii, dar e bun si asa. Bineinteles ca telefoanele, telecomenzile sunt la loc de cinste, chei, ambalaje, in general cam tot ce-i pica pe mana din neatentie.
Acuma se joaca cu protectiile de colturi, le scoate domnisorul meu fara probleme, intr-un colt mai din calea lui am lipit protectia cu scotch alb.

Luna 10
POZNA - Luna 11

al meu cum nu mai sta la schimbat scutecul numai atunci primeste telefon sau telecomanda si pot si eu sa-l schimb linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Bogdan Andrei de senty_mary

Gabriel Catalin de pro_mihaela

mamici, ce mai faceti? mai sunteti cu noi?

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

la multi ani si de la noi! La multi si celor sarbatoriti ieri, Tudor, Aida si Maria!

Rodi, un mare pt tine! Nu mai am timp de nimic... nu e rau Vlad, dar is tot cu el. Dimineata sta un pic solo, cat strang casa, pun o rufa la spalat/intins. ii dau papa, stau cu el sa adoarma, ca acum adoarme direct in pat, nu mai vrea leganat, dar dureaza o juma de ora. asa ca stau langa el si astept sa adoarma. daca plec, plange. doarme putin, exact cat sa mananc si eu, si sa ma imbrac. Trezirea- papa si afara, in curte daca e prea cald la ora aia (14:00). Venim in casa la 16, doarme iar, o juma de ora, ii pregatesc masa , se trezeste, ne chinuim iar cu papa, si iar afara pana seara. asa ca nu mai apuc sa scriu, citesc pe fuga... aseara am avut niste prieteni in vizita, pana la 11 seara, asa ca am mers direct la nani. de dormit noaptea doarme bine, cu mine in pat...

va pup pe toate cu drag, fug sa ii dau papa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata mamici si delfinasi

Cam greu cu scrisul...suntem bine sanatosi...ne pregatim pt serbare la gradi...David e din ce in ce mai nazdravan intr-o zi am uitat cutia cu crema pt fundulet pe scaun...ce credeti ca a facut a varsat-o toata pe el si lingea din capac

Saptamana trecuta a fost ziua sotului...am facut o iesire la Cetatea Neamtului...la manastirile de la Neamt...apoi am facut gratar
In weekend am fost la bunicul meu la tara...David a dormit de-a rupt...Antonia fugarea toata gainile...a smotocit tot cateii spre disperarea mea

Jucarii avem o multime...dar preferatele raman telecomenzile,telefoanele...ii place mult forma de biscuti de la Ficer Price...mingea de la Vtech nici nu se uita la ea...premergatorul de la Vtech ii place f mult..laptopul Antoniei iar e f interesant...ii place ffff mult sa bata cu telecomanda in masuta de sticla ...ii plac carticelel de carton(le roade)...are Antonia un set cu farfurii,cani,linguri,pahare se cearta de la ele

Bumblebee-cred ca as putea sa vin si eu...daca intalnirea e la 10.30...la 11.45 trebuie sa fiu la Antonia la gradi...iar la 13.30 control ORL tot pt Antonia...macar un pic sa ne vedem

Crispo-hai ca la al doilea o sa fie mai usor nu vrea tati o fetita?...e greu tare sa fii parinte dar e si frumos

Btz_ovi-multa sanatate fuguta la doctor..daca e ragusit..sa nu fie laringita..e f periculoasa la copii

Andrei si Gabriel

merg sa-i pregatesc fructele

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata dragelor!

multam de cafea, desi am baut-o devreme...again... azi noapte iar mi-a miorlait de cateva ori...nu stiu daca i-a fost cald, ca era transpirat la ceafa si era umed cearsaful unde ii era caputul...sau il durea ceva..oricum, l-am culcat intr-o salopetica simpla,larguta si subtirica, fara maneci si cu cracii goi...ma gandesc ce-om face la vara... musai sa ne bagam AC...desi n-am prea vrut, totusi e necesar...

acum e iar la nani...pai cu porgramul asta nu mai iesim afara...pana se trezeste si papa e cald deja...

aaaa...azi avem si noi 8 ani de la cununia civila!!! va dau de baut... pe alese... cand a zburat timpul???

saddie, sa va fie de bine vacanta...stiu cum e, intotdeauna sunt prea scurte...dar e bine ca a fost frumos si ati venit cu amintiri minunate...la ce hotel ati fost voi? aaa, vrem poze, evident...

bumble, mi-ai adus aminte de eric...si el a scos toate protectiile puse la colturi...asa incat acu tre sa cumpar altele...dar nici piciul nu e mai prejos...ier mi-a scos coltarele de la sipcile puse pe marginea parchetului... si le rodea cu spor... deja telecomenzile nu mai au baterii, vai de capul lor la cate trante primesc...telefoane nu vrea nici el decat pe cele reale, evident...dar de cand mi l-a stricat pe al meu nu-i mai dau altul...iar bagam tot in gura, si roadem cu sarg...cred ca urmeaza alti dinti...brrrrrrr...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput