Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13
in america nu au nici o treaba cu asta, ba ei chiar mananca inghetata daca sunt raciti si ragusiti ca cica nua ra vea legatura

eu am testat si nu s-a inrautatit situatia asa ca inclin sa le dau dreptate ca nu e nici o legatura!

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui lalala13
in america nu au nici o treaba cu asta, ba ei chiar mananca inghetata daca sunt raciti si ragusiti ca cica nua ra vea legatura

eu am testat si nu s-a inrautatit situatia asa ca inclin sa le dau dreptate ca nu e nici o legaura!

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

si eu am testat, acelasi rezultat!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Fetele care le-ati dat Chamomila, cate zile ati dat? Ati facut pauze? Ca la noi starile astea hipernervoase sunt dupa ce a trecut efectul bulinelor. Azi ma duc sa ii cumpar iar.
.....
Oana, omoara-ma, cum mai doarme Matei?

aha...despre somn...3 ore acum de la 11 la 14
si seara dormim la 20:15 - 20:30 pana dimineata la 7:00-7:30

cand ne supara dintii plangem in somn...si mai avem cate o trezire noaptea dar slava Domnului ca nu facem un obicei din asta

in cartea mea zice "eruptia dintilor la sugar - chamomilla 15CH cate o granula dimineata si seara si cate o granula la dureri puternice"

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da ma,eu spun ce imi zice doctorul ala,care are niste studii medicale,iar voi veniti cu sfaturi,ca stiti voi mai bine,ca musai sa dau antibiotic copilului.

De acum chiar nu mai postez aici niciodata.

La revedere!!!!!!

cu asta sunt de acord!!! tu vezi ca eu nu ma bag in discutii de obicei - dar aici sunt total de acord...un medic studiaza ani de zile plus ca eu sunt adepta diviziunii muncii ...adica fiecare cu meseria lui

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, cum a dormit Isa?

Oana, omoara-ma, cum mai doarme Matei?

bumble, Isa inca doarme, de ieri de la 19.20 si da, respira

s-a foit pe la 1 si pe la 6, cand a baut si lapticul. acuma o tot pandesc, se va trezi curand ca s-a mutat in celalalt capat de patut... nu i-am mai facut fructe azi ca ar fi a treia zi de risipa, asa ca o sa pregatesc niste soldatei cu ceva...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

super cred ca e record absolut 16 ore!!!
asta cu "si DA respira" cred ca trebuie sa o inregistram la OSIM ca aici a fost inventata

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

adica fiecare cu meseria lui

pai asta facem si noi

inghetata am probat si eu la durere/rosu in gat. parca imi facea bine, nu ma mai durea asa rau

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:

azi de 1 iunie s-a facut liniste in casa...cand am realizat ca totusi linistea parca ma "zgaria" la urechi l-am gasit pe Matei adormit pe jos intre jucarii

Noi 2

Ce fain....nu stiu cum pot altii sa adoarma ssinguri...a mea nici gand, ea trebuie plimbata in carucior. Noaptea, adoarme in marsupiu, deci in picioare.
Noi acum am venit din centru, erau niste copii de la gradinita si se jucau acolo, Raisa era numai un zambet, aplauda si impartea pupici.
Multumim de urari.

La multi ani tuturor copiilor (implicit si noua!).

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Raisa,Teodora,bb de CD

Delfinasi dragalasi

Noi am avut o noapte cam grea...de la 3 la 5 a tot plans...cred ca se pregateste ink un dintisor sa iasa...dar acum s/a trezit la 11...a recuperat orele pierdute

Bumblebee ca tare a fost V cu tel...Antonia a reusit sa trimita 2 sms ...bine ca nu a sunat la vreun nr din strainatate

Felicitari Raisa pt MAMA...Antonia toata ziua zice TATA...mama nici ca vrea sa zica...doar daca e suparata tare si plange atunci zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hai mai Btz chiar azi de 1 iunie tu te superi...si/au dat si fetele cu parerea...chiar nu ar tb sa te superi...hai te poate iti trece

Lala sa stii ca tatal meu are mereu probleme cu gatul si ar fi tb sa isi scoata amigdalele pana in 40 de ani dar nu l/a lasat frica....iar doctorul chiar i/a zis sa consume inghetata cand are probleme

Cum Antonia azi s/a trezit la 11 iar si/a dat programul peste cap...sper macar sa nu mai ploua sa iesim si noi afara pe la 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata gagici!

1 iunie fericit pt delfinasi si pt voi!

btz, exagerezi, nu te-a acuzat nimeni de nimic si nici nu s-a considerat mai presus de doctorul tau. credeam ca asta e si ideea cu forumul asta, fiecare e liber sa isi spuna parerea. sunt sigura ca fetele vroiau doar ce e mai bine pt voi, si nu cred ca e cineva care considera ca esti altfel decat o mama extraordinara.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput