Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
e gata. Va astept.
Am inteles Oana, Ramona, sarbatorim alta data 1 iunie.
La multi ani copii!!!
La multi ani Teodora, Raisa si bebe de CD!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raisa sa cresti mare mare ...si sa spui cat de des MA-MA sa stie mami ca o iubesti mult
Teodora Cristina

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, pai va asteptam maine la o socializare de 1 iunie!!! Si de Raisa a intrebat Raul!! Asa ca Ramona, ne-am putea vedea maine sa sarbatorim 1 iunie!!! Am scapat de proiecte, azi a fost predarea...

nu cred ca avem cum ca eu de la ora 17 merg la electrostimulare

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Si eu voi fi la munca...sa o "termin" pe Oana.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

ma EXTERMINA Ramona azi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Copilul inca doarme, nu mai are mult. Aseara pe la 2 m-am mutat cu el in camera, ca sotul deja era insuportabil de sforaitor... copilul s-a trezit la 6, papat, stat treaz doar 15 min si somn iar. Mai nou doarme bine noaptea (de cand dorm cu el) si nu mai sta treaz decat 15 min (fata de 2 ore).

La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie!!!

Socrii ne-au dat aseara 500 lei,pt ziua copilului. Foarte mult! Ca cica si noi suntem copiii lor, sa ne luam si noi ceva. Is de treaba, ce sa zic?

Imi pare rau ca nu mai apuc sa citesc si sa scriu ca lumea...

Adriana si Catalina, drum bun si distractie placuta in concedii!!! sa veniti bronzate, odihnite si distrate! si sa va fie fetele cuminti!

Am vazut-o si eu pe frumoasa Bianca cu cercelusi, pe Isa umbland!!! nici nu mai stiu ce am vazut si ce nu, ca is mereu pe fuga!!!

Merg sa ii pregatesc fructele. Noi azi mergem iar la plimbare prin oras, batem bulevardul... sper sa fie ceva in centru organizat de ziua copilului, macar un balon sa vada si copilul meu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si din insoritul Cluj!

multam de cafea, prinde tare bine...si eu cu somnul sunt in urma, am un marait de 2 nopti...clar sunt dintii...acu i-am dat nurofen si doarme...leganat in carucior...ufff...sa iasa odata!!!!

LA MULTI ANI FRUMOSII MEI DELFINASI!!!!!!!!!!! SA FITI SANATOSI, VOIOSI, CUMINTEI(ATAT CAT TREBUIE...) SI NOROCUL SA VA INSOTEASCA PRETUTINDENI!!!

bumble, paula, ma distreaza de mor postarile voastre... zambsc citindu-va de dimineata si ma binedispun...

aaa...multumim inca o data de urari pt ziua de ieri...n-am facut nimic deosebit, nici macar o prajiturica n-am mancat, ce sa mai zic restaurant... dar imi iau eu revansa...pe 8 iunie...cand a fost nunta!!!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

La multi ani delfinasi dragalasi sa cresteti mari,sanatosi si norocosi !!!

La multi ani si fratiorilor,surioarelor de delfinasi...la multi ani tuturor copiilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

LA MULTI ANI, DELFINASI FRUMOSI! sa fiti sanatosi si norocosi si mamicile voastre sa se bucure de fiecare clipa minunata petrecuta cu voi! Si sa fie si ele sanatoase si extrem de fericite, ca de odihnite, nu cred ca se pune problema INCA-peste cateva luni deja se schimba treaba.
Mamici din Bucuresti, merge cineva azi la intalnirea organizata de DC la Cocor? Ne intalnim? Va imbratisam cu drag si va dorim o zi excelenta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Noi vrem sa mergem de pe 16 la Pensiunea Alfa (merci Oana de pont) vreo zece zile pt aerosoli.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

iuiii abia astept sa te intorci sa ne spui cum e acolo...poate ajungem si noi la sfarsitul verii cateva zile

eu am vidat hainele si am bagat pungile sub patutul lui Matei...sunt curioasa cum or arata cand le scot desi nu cred sa aiba ceva dupa o spalare

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu. multumim de

la multi ani copilasilor nostri, sa se bucure de copilarie si noi de ei!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI

Ne-am sculat cu noaptea in cap ca de obicei dar cel putin nu mi-a dat probleme pe timpul noptii . L-am trezt eu pe la 3 sa-i dau un pic de lapte si pana la 7:30 a dormit fara probleme in conditiile in care l-am pus in pat de la 20 :30 . Pe timpul zilei mi-a dormi 1 ora , era obosit dupa cat am umblat .
Nici de dimineata nu mi-a mancat prea mult ...doar 100lp.
Astazi este un pic cam urat afara si nici nu cred ca iesim.
Ma simt si cam obosita ...luna asta nu vreau sa mai iau anticonceptionale , sa fac o pauza , deja am depasit 6 luni.
Intram mai tarziu sa vedem ce-ati mai scris .
Eu nu ma pricep la torturi si prajituri asa ca pentru Giuliano am sa cumpar unul gata preparat -o sa am grija la ce ingrediente o sa puna bineinteles sau am sa-i spun lui Luca sa pregateasca ceva simplu, nu ma complic ...la anul o sa fie mai special pentru ca o sa si inteleaga ca este o zi speciala pentru ei ...cel putin asa gandesc eu.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

azi de 1 iunie s-a facut liniste in casa...cand am realizat ca totusi linistea parca ma "zgaria" la urechi l-am gasit pe Matei adormit pe jos intre jucarii

Noi 2

Mergi la inceput