Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am tras si eu un pui de somn mic.
Ca tot s-a mai racorit afara. De la aproape 30 grade, am aterizat la 19 grade, cate sunt acum.

Am mancat niste capsuni culese de mine acum cateva ore. Daca le mai tin un pic, incep sa se faca vin... in schimb astea cumparate din piata rezista cateva zile "proaspete" in frigider. Oare ce baga in ele?

Pufy, mama ce i-au placut Mariei "uniformele". Si daca mi-aduc aminte, din poze, pe vremea pe mama m-a imbracat cu o ie si cu fusta aia albastra tot de gradinita.
Alti ani, alte vremuri!

Yoanna, ce suparare pe Mitzu! Acum cum este? Mai bine? Au circulat niste microbi si virusuri si pe aici prin Iasi. Eu n-am facut puroi pe amigdale, amigdalele mele stau cuminti , in schimb am avut dureri infioratoare de gat pe care le-am tratat cu greu cu antibiotic intravenos 5 zile si 6 buc. Moldamin. Atat am rezistat. Ca ar fi trebuit sa fac 12-14.

Lexi, voi cum sunteti? S-a mai linistit e-coli?
Noi la tataie nu ne distram. Culegem si punem in sacosa. Iar gainile ne dau oua.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna dimi...

am venit si noi de la mare, am prins vreme foarte frumoasa, mai putin in ultima zi, dar a fost bine venita ca sa facem o pauza sa nu ne ardem de tot Mamaia e o statiune din ce in ce mai scumpa plaja abia acum spre sfarsitul sejurului era amenajata cu umbrele, terase si tot felul de cluburi pe plaja, chiar arata bine.
Vladut a fost super incantat de mare, nisip si piscina, a mancat extrem de bine, avea o foame de lup, chiar asa spunea si adoarmea instant si la pranz si seara. chiar s-a simtit foarte bine.

mai am 3 zile de munca si apoi plec iar in concediu

pup dulce,

scuze ca nu am apucat sa citesc din urma, am 2000 si ceva de mailuri de verificat si sters pe adresa de la birou

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata. E gata , cappuccino si ceaiul.
Gety, pai si asta e o distractie, sa stai in aer liber, sa culegi fructe si sa cauti gainile de oua.
Cu e-coli parca s-au mai linistit treburile, incepe sa scada incet-incet numarul imbolnavirilor. Se pare ca intr-adevar germenii de fasole si de soia erau de vina. Eu chiar vedeam in magazin, cand mergeam la cumparaturi, borcane cu germeni din astia si ma intrebam oare cum se mananca, se mananca asa, direct din borcan sau se pregatesc cumva. Deh, daca pana acum nu am stiut de asa ceva, eram oricum ca picata din luna. Acum ma bucur ca nu am fost curioasa sa incerc.
Restul fetelor, pe unde sunteti?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Lilina, bine ati revenit si concediu placut in continuare! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Poate ne arati si ceva poze cand ai un pic de ragaz!
Si eu abia astept concediul, mai am 5 saptamani...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, uelcam bec!
Help! Ti-am trimis un PM. L-ai primit?

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Lili - am vazut pozele de la mare - Vladone a crescut tare mult si e foarte frumos. Distractie placuta in continuare.

Yoana- imi pare rau ca Mitzu nu a putut sa participe la serbare, dar cel mai rau imi pare ca a fost bolnavioara.

Beatrix- Eric cu siguranta isi doreste un fratior nu o "fratioara"- dar indiferent ce e sanatos sa fie!

Pufy- l-am vazut pe Alesio - un adevarat absolvent. Mi-a placut ideea cu robele. Azi Dragos se trage in chip - pentru albumul de final!

Lexi - germenii de soia se pun in diferite combinatii de salate.

Noi zilele astea am stat acasa si am jucat remy- nu am mai jucat de vreo 15 ani- si am facut gratare, a fost foarte relaxant. Sambata am fost la o petrecere si am bucatarit toata ziua - a fost greu pentru ca la noi soacra mea pana nu face 400 de sarmale si 10 paini, plus altele nu se lasa - dehhhhh obiceiuri ....
Si vreau sa va spun ca am facut un tort grozav de capsuni.

Azi e ultima zi de gradi a baietilor, om vedea ce o sa facem acasa aproape 3 luni - cred ca o sa fie vai si amar de buni care sta cu ei.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, sunt pe fuga. Abia astept vacanta, sa pot sta degeaba
Fetele-s bolnave, maraite, pe antibiotic...

Va pup pe toate, nu pot sta, nu mai scriu decat atat: Ioana, rochia de chinezoaica o am de la o verisoara de-a sotului, din Austria; iar parul Narcisei la serbare l-am prins cu agrafe si doua bete Sa ma pui sa-l repet, nu o sa-mi iasa
Va puuup!!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
E gata , cappuccino si ceaiul! Va poftesc pe toate.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lexi, vin eu la un ceai, desi cam tarziu, sper ca mai e cald! azi toata ziua am fost intoarsa pe dos de vestile de dincolo! Multumesc lui dumnezeu, rezultatele mele sunt bune dar m-au programat la echo in 28. As avea 7 saptamani, dar inebunesc pana atunci.Incerc sa vad daca n-o pot schimba un pic mai devreme. Tu cat aveai cand ai fost prima data la echo? Eu nu stiu ce am patit, la Eric eram asa relaxata, increzatoare, acum parca sunt venita de pe marte, zici ca nu pot gandi.

Xan, sanatate multa si insanatosire grabnica fetelor!
Lilina, bine v-ati intors si drum bun, vreme frumoasa si distractie in noul concediu! asa da!
Gety, injectii? cum Doamne te-ai pricopsit cu asa infectii?
Cris, wow, remy! vai ce dor m-i s-a facut! era jocul meu pereferat! zile si nopti la rand jucam in vacantze! incep sa pic in butoiul cu melancolie! n-am mai jucat de 20 de ani! ce vremuri! vacantza placuta baietilor si nervi de otel bunicilor! :)

o seara faina,

Roxana, de Eric, minunea mare si 5+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Rox, pe mine m-a chemat prima oara la 6 saptamani si o zi, deci, practic tot in saptamana a 7-a eram. A doua oara am fost la 8 saptamani si o zi iar urmatoarea programare o am la 12 saptamani si o zi. Curaj, fii optimista!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput