Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, am pregatit , ceaiul si cappuccino. Poate va ademenesc cu ceva, ca vad ca nu prea mai dati pe aici.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, vad ca am ajuns sa vorbesc singura...Helaaaaaauuuuu!
Va doresc tuturor un weekend placut!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
AdinaF spune:
Buna fetelor!
am revenit si noi de pe plaiurile romanesti si mama ce vesti bune am gasit iar!
beatrix felicitari, va doresc tot binele din lume si sarcina usoara :).
lilina, Roxana concediu frumos si relaxant si sa revenitzi cu fortze proaspete.
Eu tot pe fuga sunt, tare repede trece timpul pana la 12.30 cand trebuie sa-i iau pe copii de la gradi.
E fantastic cat s-au schimbat in cele 2 saptamani in ro, sotzul meu se tot mira, zice ca a luat altzi copii de la aeroport :).
Trebuie sa fug , n-am deloc timp offf offf
O zi superba va doresc!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Am intrat repejor, sa o felicit pe Andreea.
La multi ani fericiti, Andreea, iti doresc toate cele bune!!
Nu pot sta, la mine sambata e program administrativ Va salut cu drag!
P.S. Lexi, saru`mana pentru cafele, ceaiuri... Eu inca nu sunt in concediu, mai avem diverse activitati; poate in vacanta voi fi mai activa.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Urez si eu la multi ani mexxei, cu intarziere. Sa ai parte de sanatate si bucurii si sa-ti fie puiul sanatos!
Weekendul asta a fost festivalul verii aici la noi, festival organizat de gradinita Mariei. Ieri a fost un meci de Volkerball (un fel de "Ratele si vanatorii"), concurs de karaoke si dansuri iar azi a fost un spectacol de circ cu copii, diferite activitati pentru cei veniti si lansarea unei carti cu povesti spuse de copiii din gradinita si adunate si transcrise de o educatoare (mi se pare super ideea!) Bineinteles ca am cumparat si noi carticica. Pe langa toate astea nu au lipsit standurile cu cafea, prajituri, covrigi, ba chiar si carnuri la gratar, plus un stand cu bauturi. Iar fondurile obtinute merg in folosul gradinitei. Noua ne place f mult festivalul asta si mi se pare o idee f buna de strangere de fonduri pentru imbunatatirea conditiilor si achizitia de diferite materiale didactice.
Din pacate anul asta vremea nu prea a tinut cu noi, anul trecut a fost soare si cald.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, va invit la o , un ceai sau un cappuccino. Aici e urat si frig asa ca imi prinde bine ceva fierbinte.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lexi- vin eu la o cafea si-ti multumesc mult.
Mexxa-"La Multi Ani!"- sa aveti parte de multa sanatate si sa fii iubita si fericita!
Lexi - cred ca ati avut un we foarte plin si interesant.
Noi in we am fost la o logodna unde am fost nasi.Nu-mi ardea mie de nasit dar asta este.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Crisnemes spune:
Adina - ai fost prin zona si nu ai spus nimic?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, slaba miscare pe aici.
Poate va ademenesc totusi cu o , un cappuccino sau un ceai! Haideti, poftiti!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
beatrix spune:
Neatza!
Cris, sa-ti traiasca finii!
Adina, merci! Super daca le-a priit asa bine baietilor in ro! Te cred ca esti pe fuga ca asa e si la mine, efectiv nu-mi ajunge timpul!
Lexi, frumos week-end. Si aici tot asa, scoala organizeaza tot felul de evenimente si banii se strang pt renovat una alta in scoala. partea interesanta e ca chiar se vede! adica se strang bani si la prima vacantza se face ce s-a spus! plus mai iau tot felul de actiuni, copii fac la scoala margele, bratzaruri, obiecte din lut... si le vand in curtea scolii! banii tot asa, ori la renovari ori pt copii din africa, au colaborari cu scoli de acolo! tare mult imi place ce fac!
In rest, suntem bine, mai am o spatamana pana la echo, abia astept! Vineri la sedintza am aflat ca Eric deja si-a informat educatoarea si colegii de bebe! Intru in clasa, vad ca s euita mai lung la mine educatoarea si-mi zice ca nu stie daca sa ma felcite sua nu. Eric a spus in clasa ca mama lui are un bebe in burta!
Dimineatza el bea cacao din cutie din aceea cu pai! El bea, apoi imi d amie vezi domane si eu trag aer pe pai si cativa stropi si se aude sunetul acela de cutie goala! Iar el rade ca m-a pacalit, ca nu mi-a lasat nimic! In dimineatza asta, aceeasi faza, dar cand ma fac ca incep sa beau imi zice din senin:
" - mama, bebe nu are voie cacao! intai trebuie sa se faca mare de 4 ani si apoi poate sa bea!
eu: pai si atunci eu mai pot bea cacao?
E: nuuu, tu trebuie sa bei lapte normal!"
pe toate
Roxana, de Eric, minunea mare si 6+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!