Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor! se pare ca dau eu cafeaua/ sucul/ ceaiul azi.

Lil, super interesante zonele despre care ai vorbit! cam cati km sunt pana la salina? ca eu as vrea mult sa intram intr-o salina, dar mi-e frica rau de tot de lifturile alea, asa ca am evitat...
ah, ma bucur ca am reusit sa ne vedem! vladone e un frumusel si un destept. si chiar nu a fost foarte nazdravan...

despre daria: slava Domnului, nu a fost inflamatie a articulatiei. acum e bine, dar tr sa-i fac niste analize si sunt f scumpe si nedecontate, asa incat incerc sa gasesc un laborator care sa le faca mai ieftin (la synevo sunt vreo 6 mil).

va mai astept si pe voi cu vesti. noi suntem super ocupati. am auzit ca-s reduceri mari la magazinele de haine, nu am avut timp sa ma duc, vreau sa trec azi, caci copiii au ramas la crevedia, unde avem o casuta de ... tara (ne chinuim de 5 ani s-o facem locuibila, anul asta i-am facut inaugurarea, cu maaaaari eforturi). speram sa le placa copiilor acolo, ca au varianta de a sta in curte, in liniste, fara poluare asa mare ca in bucuresti. si este si destul de aproape , oricand putem da o fuga la ei (tudor ar vrea sa stam si noi acolo, dar mie mi-e greu cu serviciul). deocamdata am campat-o pe mama acolo, pana miercuri, cu copiii. dar deja aseara am primit un telefon in care daria plangea cu sughituri sa vin si eu acolo... urmare a faptului ca nu a adormit nici macar 3 nopti in viata ei fara ca eu sa fiu langa ea...:)

va pup, ma intorc la treaba, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput