Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Crisnemes spune:
Fetelor -cu ce doriti sa va servesc in dimineata asta? O cafea, un ceai, va stau la dispozitie.
Concediu placut Gety, Lexi si tuturor care sunteti in concediu.
Cele care sunteti la munca va doresc pofta de munca - (ca eu nu prea am).
lilina spune:
neata, merci de cafea
eu la munca...nu am cheeeeef aaaaazi
ma mai anima faptul ca plec in vacanta cu firma in weekend
Vlad a racit, am stat ieri acasa cu el, azi am delegat-o pe mama sa stea cu el, sper sa-si revina ca vreau sa-l duc la o petrecere de copii
concediu placut fetelor, va simt lipsa, nu prea mai misca nimic p-aici fara voi, noroc ... cu cris
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Roxana01 spune:
Gety, vroiam sa-ti spun de cateva zile ca am vazut pozele cu maria, e o frumusete de fata!
eu sunt foarte suparata... ieri seara i s-a umflat laba piciorului dariei si am sperat ca este o reactie alergica la vreo intepatura. azi am fost la budimex la urgente si acolo i-au facut injectie cu cortizon si, in cazul in care era o reactie alergica la o intepatura, s-ar fi retras inflamatia intr-o ora, doua. numai ca n-a fost asa. am mers dupa si la un ortoped, care ne-a spus ca este vorba din nou de un puseu acut de artrita. ce este mai rau e ca de data asta se manifesta la articulatiile mici, care nu pot fi tratate ca pana acum cu o injectie intraarticulata cu cortizon. acum sunt in aer: ce sa fac? unde sa ma duc? nu am deloc incredere in medicii din romania, deci va trebui sa ajung in austria... si noi am terminat concediul, care ne-a secat de bani... in plus ma ingrijoreaza ca tratamentul va presupune cortizon dat pe gura, minim 1 an, ceea ce in general face varza imunitatea, deci la iarna vom trage din greu cu raceli, gradinita... plus regimul fara sare, va fi foarte greu, caci daria e cel mai pofticios copil pe care-l cunosc....
o sa va para ca sunt nebuna, dar am avut o presimtire in ultima luna ca ceva se va intampla. parca stiam asta, incercam sa ma agat de fiecare clipa impreuna cu copiii, aveam impresia ca voi regreta mai tarziu, cand nu va mai fi totul atat de usor, de simplu.
stiam ca pusee vor mai fi, dar era viata atat de frumoasa incat speram in sinea mea ca am scapat. si speram ca daca vor mai fi pusee, vor fi tot la articulatiile mari, sa le putem controla mai usor...
trebuie sa-mi revin din soc... tocmai mergea la inot, ii placea, acum habar n-am de unde gasim bani sa mai faca inot. deocamdata nu o doare foarte tare, dar e clar ca asta urmeaza, experienta nu spune altceva.
cam atat cu noutatile...
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Roxana, multa sanatate Dariei! Va doresc putere, sa le depasiti pe toate! Astept vesti bune!
Lilico, sanatate lui Vladone!
Gety, Lexi, concediu placut!
Cris, cu intarziere, ma prezint la ceai. Si asa am o durere de cap de zile mari...
Uitam, am vazut pozele cu Maria, e tare scumpica!
Pupici la burtici!
Va tzuc!
lilina spune:
roxana, sanatate Dariei. Voi nu-i faceti tratament pe termen lung ? Ma gandesc ca trebuie sa fie foarte stresant sa stai in garda tot timpul, sa o duci la controale regulat.
lilina spune:
neata
eu vin sa va povestesc despre calatoriile mele din weekendul care tocmai a trecut
pana acum ne-am hlizit la birou uitandu-ne pe poze
am fost intr-un info trip (cu agentia, aproape toti colegii au mers) la Valcea si am vizitat obiective turistice foarte interesante: trovantii de la Costesti, salina Ocnele Mari, culele de la Maldaresti, Manastirea Dintr-un lemn si Manastirea Horezu, orasul Rm.Valcea (sediul nostru de acolo, centrul de informare, parcul Zavoi si mall-ul :))) Ar mai fi niste biserici frumoase de vizitat si cateva muzee din Rm.Valcea (muzeul satului, casa memoriala Anton Pann si Conacul Balcestilor) dar probabil ca voi ajunge sa le vad cu alta ocazie
frumoasa zona, chiar e de vizitat, MERITA!!
noi am stat in Baile Govora unde nu am mai fost din scoala generala cand am fost in tabara. Am stat la o vila misto (Vila Lili :) si ne-am distrat la aditen, la clubul de tenis, jucand badminton si tenis apoi la gratar si dans. Nu am fost inspirati sa ne luam si costumele de baie ca am prins super vreme. Am mai mancat foaaarte bine in Rm.Valcea la Hanul Haiducului (din lantul de restaurante OK) - porti uriase, mancare ultra-delicioasa.
cateva poze gasiti pe webshots sau facebook
pup
Crisnemes spune:
Lili- am vazut pozele pe facebook si am fost uimita cat de frumos e in Rm Valcea, poate la anul ne aventuram si noi in partile alea.
In rest liniste .... si mai vreau concediu.
lilina spune:
buna
da Cris, e super frumoasa zona.
Pacat ca de anumite obiective turistice nu prea se ocupa !
La trovanti cand am ajuns, niste romanashi isi duceau acasa un trovant micut !! nu exista paza acolo, nu e nimic amenajat.Strainii ar fi facut super bani din asta. Ar fi amenajat, cu paza, souveniruri, ar fi conservat zona, noi o lasam sa se risipeasca... Nu era decat un micut panou intr-o curba, nici nu vezi unde e, doar ca iti atrage un pic atentia dealul care pare ca se surpa.
La Manastirea Dintr-un lemn am ramas masca. E un mare complex monahal in jurul ei, de fapt la baza ei, o biserica de piatra in jurul careia sunt casele maicutelor si spatii de cazare si alta biserica noua in constructie. Biserica de lemn e sus pe deal, e f.micuta si am avut voie sa intram in ea. Se zice ca ar fi construita din lemnul unui singur stejar. Mai sunt cativa stejari seculari foarte mari si vechi langa aceasta bierica. Ce m-a durut e ca au batut placute in ei in loc sa le puna un gardulet si un panou prins de gard, nu in copacul ala atat de vechi !! arata ca naiba. In loc sa protejam, ne batem joc...
La culele de la Maldaresti la fel, un mic panou in sat, nicidecum in drumul national, sa vezi pe unde s-o iei. Casele au fost revendicate de mostenitor dar au mai dat voie muzeului Valcea sa le mai foloseasca ca obiective turistice pe 5 ani, mai sunt 2 si apoi ... Intrarea e 3 lei. Au si spatii de cazare, fostele camere de oaspeti ale proprietarilor, renovate si cu toate facilitatile. 60 lei camera dubla / noapte. Camerele sunt in curtea din spate, spre o livada. E liniste si asa de frumos. Peisaje frumoase imprejur
Am intrat si la Salina Ocnele Mari. Se intra cu microbuzul nu cu liftul. E destul de mare. Are si crama, biserica, spatii de joaca. Costa 10 - 14 lei intrarea.
Norocul meu e ca avem agentie in Rm.Valcea si ne ocupam si de centrul de informare al orasului si asa am ajuns in zona, sa vedem si noi cu ochii nostri ce promovam.
merita vizitata zona, nici nu e scumpa si aglomerata ca Valea Prahovei, de exemplu ...