Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

daviduca, SF pentru mine ce faci..delicatese Eu nu le am cu de astea...
ally, la noi e urat, bibu' deja s-a plictisit in casa...
Uite iti dau eu cateva idei de facut ceva bun si rapid...dar sa nu radeti
1. Un fel de piadine. Iti trebuie lipii de alea ca la piadine, ardei gras, carne de pui facuta deja la gratar - felii de piept sau prosciutto sau carnati, poti pune ce vrei, ceapa-daca vrei, branza (feliute sau de care vrei si ai prin casa). Se ung lipiile cu sos de rosii, se pun ingredientele amestecate, se inveleste lipia si la cuptor pt 15-20 minute. Ies chiar bune si se fac usor si rapid
2. Piept de pui cu legume
Tai piept de pui cuburi si calesti in unt, adaugi boabe de porumb, morcov felii f subtiri (eu ii dau la robot), ardei gras daca vrei-rosu, ca sa fie culori faine. Adaugi sare, piper, eventual putina apa, si le lasi acolo la foc mic, vreo jumatate de ora

Pofta buna!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

daviduca, SF pentru mine ce faci..delicatese Eu nu le am cu de astea...
ally, la noi e urat, bibu' deja s-a plictisit in casa...
Uite iti dau eu cateva idei de facut ceva bun si rapid...dar sa nu radeti
1. Un fel de piadine. Iti trebuie lipii de alea ca la piadine, ardei gras, carne de pui facuta deja la gratar - felii de piept sau prosciutto sau carnati, poti pune ce vrei, ceapa-daca vrei, branza (feliute sau de care vrei si ai prin casa). Se ung lipiile cu sos de rosii, se pun ingredientele amestecate, se inveleste lipia si la cuptor pt 15-20 minute. Ies chiar bune si se fac usor si rapid
2. Piept de pui cu legume
Tai piept de pui cuburi si calesti in unt, adaugi boabe de porumb, morcov felii f subtiri (eu ii dau la robot), ardei gras daca vrei-rosu, ca sa fie culori faine. Adaugi sare, piper, eventual putina apa, si le lasi acolo la foc mic, vreo jumatate de ora

Pofta buna!!

Raisa are nevoie de noi

Super interesante ideile tale culinare ...dar prima varianta nu stiu daca am inteles exact cum se face si ce o sa iasa! Multumesc !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

ally, in lipii pui ingredientele mentionate, taiate cubulete.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALLY-poti sa te bagi si la 2 tavi de lasagne,sau pasticcio de verdure.se fac repede,le dai la cuptor si daca sunteti si asa multi,ai un piatto unico.in toate supermercaturile gasesti pasta fresca....

Mergi la inceput

ei,mai stam sa ne gandim ce la place fiecaruia.eu m-am organizat asa,sa pot sta si eu cu ei,nu tot cu nasul in oale.mancare romaneasca nici eu nu fac,de obicei,dar stiu ca nasul e pofticios si ea nu-i prea face,asa ca de cate ori pot il acontentez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ali, mama ce mi-ai facut cu ciorba de salata...zici ca sunt gravida. Am o poftaaaaaaaa

Petro, te asteptam sa ne spui ce a zis si medicul...te cred ca esti intr-o stare proasta, dar trebuie cumva sa le dai uitarii gandurile negre si sa fii increzatoare

...eu cand am vizitatori fac de obcei ceva ce stiu ca place tuturor, acum tu stii Ally fiecare ce preferinte are.
Daca nu vrei nimic sofisticat merge o supa de taitei, sau de galuste, iar la felul doi niste friptura cu cartofi. Astea sunt clasice.
Mie imi place sa mai fac snitele din piept de pui, salata de bouef, vinete. Pe langa astea niste salam uscat, niste sunca, rosii, etc, si ai un aperitiv ce merge si dimineata si la amiaza pt cine doreste ceva inainte.
Daca le place poti face si paste cu ce crezi tu...

Oricum sa nu lipseasca niste inghetata pe caldura asta. (sau un tiramisu)

Nu stiu daca toata lumea stie ce e supa de taitei, dar barbatu-meu nu stia...cand i-am facut prima data si a mancat, a zis ca e buna, dar el nici nu a simtit ca a mancat si sa ii dau si ceva sa manance

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Ally, acum am vazut ca nu vrei mancare romaneasca.

Noi doar de-asta mancam, nu ne pea plac mancururile italienesti.

A, si intr-o seara poti comanda si niste pizza, daca aveti vreo pizzerie buna prin zona.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

ALE-sotul tau e cu supa,cum e tatal meu cu pastele-a zis sa-i dau dupa ce a mancat,ca el cu asa ceva nu se satura.
nu peste tot se face,de asta ziceam si de ciorbita,cred ca numai prin zona noastra se face.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daviduca

ALE-sotul tau e cu supa,cum e tatal meu cu pastele-a zis sa-i dau dupa ce a mancat,ca el cu asa ceva nu se satura.
nu peste tot se face,de asta ziceam si de ciorbita,cred ca numai prin zona noastra se face.

ALI,mami de daviduc(23.01.2009)

da, mai mult pe la noi se face
bun e si mujdeiul (supa aita cu usturoi), supa cu cartofi...si mai bun ce am eu acum in frigider: niste supa de perisoare.
( a, i-am dat si la Ale, a mancat de numa-numa...ce m-am bucurat)

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Vin si eu rapid, sa nu va tin pe ghimpi. E bine. Nici urma de sange, hematom, dezlipire de placenta, nimic. Bb era bine, miscacios. Nu se stie de ce, cauze necunoscute, sarcina evolueaza bine.

O fi de la efort sau cica ar fi uterul mai vascularizat... chiar n-am idee, insa semne de ingrijorare nu sunt. Nu am mai avut pete de ieri, nici urme de hartie.

Mai bine asa, nu mai caut explicatii, imi concentrez atentia sa fie bine de-acum incolo.

Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput