Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 5
daviduca spune:
LA MULTI ANI,TUTUROR COPIILOR,
buna dimineata fetelor,
ALLY-deci ai facut o parte din treburi,te-ai facut frumoasa,esti pe strada buna.
ALE-ma bucur ca stai meglio,vezi cum e si timpul asta,azi cand trebuia sa iesi...cred ca si la noi se pregateste de ploaie,s-a cam intunecat.dar e cald lo stesso.
BRAMBU-novita??
NAFI-ce program mai aveti azi???sotul la ikea,si voi cu joaca prin casa??
eu am facut veloce spesa,acum ma apuc de cucinat,diseara ajung nasii.
dar mai dau un ochi la voi,asa ca...revin.
AllyLaur spune:
Eddy, DA este la fel de cuminte ! Doarme toata noaptea iar ziua doar in reprize mai scurte. Ii place sa se uite la Tv pt ca este tare atras de culori si luminite ca orice bebelus...De zambit,zambeste aproape non stop ...mai bine spus rade cu gura pana la urechi cu neste zgomote...in hohote ce sa mai. Mai nou apuca sticluta atunci cand ii dau papa si nu vrea sa-i mai de.a drumul...Este un mare mancacila...Nu stiu ce sa iti mai sp...este minunat din toate punctele de vedere...Nu a avut, nu are colici.Inca mai speram sa ia ochisorii lui mami ca si culoare pt ca momentan se vad cand verzi cand ,caprui...deci, mai avem de asteptat pana la culoarea finala.In rest seamana din cap si pana-n picioare cu tati si asta ma bucura enorm pt ca am un sot frumos...pt mine cel mai frumos.
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daviduca LA MULTI ANI,TUTUROR COPIILOR, buna dimineata fetelor, ALLY-deci ai facut o parte din treburi,te-ai facut frumoasa,esti pe strada buna. ALE-ma bucur ca stai meglio,vezi cum e si timpul asta,azi cand trebuia sa iesi...cred ca si la noi se pregateste de ploaie,s-a cam intunecat.dar e cald lo stesso. BRAMBU-novita?? NAFI-ce program mai aveti azi???sotul la ikea,si voi cu joaca prin casa?? eu am facut veloce spesa,acum ma apuc de cucinat,diseara ajung nasii. dar mai dau un ochi la voi,asa ca...revin. ALI,mami de daviduc(23.01.2009) |
daviduca spune:
tocmai am fost la megacumparaturi,dar nu stiu de ce am impresia ca am uitat ceva...
ieri am fost si eu sa-mi fac unghiile,de altceva n-am avut timp,si ...sincer ...acum nu prea am chef de niik dar tre sa ma apuc de gatit.
ce frumos vb tu acolo de eddy al tau. am asteptat si eu sa vad culoarea ochilor la D dar i-au ramas caprui,spre verde.am citit apoi ca,genetic,capruiul este mai puternic deacat albastrul.cred ca a fost pedeapsa mea,cat am fost insarcinata il necajeam mereu pe C ca o sa avem un baiat,sa semene leit cu mine.
baiat e,dar e gol tatasau.
sanatos sa fie...
abramburika spune:
Ciao!!
Sunt pe-aici, sunt binisor, stau la odihna. Azi la 3 am vizita la dr. N-am mai avut pete de ieri, doar pe hartie urme.
N-am chef de nimic si-s antipatica pt. toti, inclusiv pt. mine insami. Am o stare de tot rahatul ...
Nu va mai amarasc si pe voi cu gandurile mele ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
daviduca spune:
BRAMBU,cred ca e normal sa ai starea asta,temeri si preocupari.suntem alaturi de tine,aici,daca ai nevoie.tinem pumnii ptr ora 3 si te rog,hai cu noutati cand ai.sa-ti dea dd gand bun,sa poti sa treci in pace si peste asta.
kemsy spune:
Ciao!!!
La mult ani tuturor copilasilor!!!
Baiatul meu a fost mai generos azi,-a lasat sa dorm pana la 8 si m-a trezit cu mii de pupici
abramburika Fii tare
daviduca, deci faci ponte Ca albinuta, parca te vad
Ce gatiti, ally si tu, ca sa ma inspir pentru luna viitoare cand vin nasii mei
ally, foarte frumos vorbesti despre Edy. Sa va traiasca zambaretzul
LAlexandra, nici nu ma gandeam la chestii de astea grele
O zi buna...in casa
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
daviduca spune:
ciao KEMSY,am luat 4 zile de maternitate facoltativa,sa stau si eu cu nasii,asa ca pana luni..
eu fac ciorba de slata-ALE stie,se face in zona noastra,apoi tocanita de miel cu salata de castraveti verzi,torta rustica cu radichio si prajitura cu capsuni.maine om vedea,oricum avem in plan o grigliata si un giro la mare,asa ca ne mai organizam zilele astea cu mancarea.
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui kemsy Ciao!!! La mult ani tuturor copilasilor!!! Baiatul meu a fost mai generos azi,-a lasat sa dorm pana la 8 si m-a trezit cu mii de pupici abramburika Fii tare daviduca, deci faci ponte Ca albinuta, parca te vad Ce gatiti, ally si tu, ca sa ma inspir pentru luna viitoare cand vin nasii mei ally, foarte frumos vorbesti despre Edy. Sa va traiasca zambaretzul LAlexandra, nici nu ma gandeam la chestii de astea grele O zi buna...in casa Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Tu ce mai faci? Cum etse vremea la voi?
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui daviduca ciao KEMSY,am luat 4 zile de maternitate facoltativa,sa stau si eu cu nasii,asa ca pana luni.. eu fac ciorba de slata-ALE stie,se face in zona noastra,apoi tocanita de miel cu salata de castraveti verzi,torta rustica cu radichio si prajitura cu capsuni.maine om vedea,oricum avem in plan o grigliata si un giro la mare,asa ca ne mai organizam zilele astea cu mancarea. ALI,mami de daviduc(23.01.2009) |
Cred, ca ii v.om astepta cu friptura la cuptor la punga sau la tava si ceva cartofi+ salata. Dar, ce sa mai fac???