Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 4
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Seara buna Tocmai ce am mancat o eugenie, dupa ce l-am culcat pe L, Dupa ce am tras o ora jumatate de harjoneala care m-a stors de energie Voi ce spuneti? Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Sa-ti fie de bine!
Eu ma bag la un dus.
Noapte buna!
_
printisorului Alessandro
nafi spune:
Seara buna!
Si noi suntem storsi de vlaga la ora asta. am facut o plimbare in centru, am luat un aperitivo dar asa..el fugitivo caci ricky dupa 5 minute era deja plictisit si voia sa o ia la fuga dupa porumbeii care ne incojurau...
Am venit acasa...l-am schimbat pe ricky cu pijamalele, spaltul pe maini si fata ( ca in timp ce-l schimbam se tot gadila pe fata cu pamatuful meu de aplicat pudra) , i-am gatut repede cina , l-am alimentat si la culcare.
Pe urma sotul a gatit pui cu sos de vin alb iar eu am facut rapid pilaful .
Acum pregatesc lista cu ce sa ia manine sotul de la ikea si ma duc la culcare ca sunt rupta. Maine ii luam lui ricky dulapiorul de haine..unul albastru dragalas de la ikea. abia astept sa-l instalam.
ABRAMBURIKA - tot cu pata pusa esti? Sper ca nu si ca maine la doctor primesti vesti linistitoare.
Noapte buna fete dragi!
LAlexandra spune:
Neata!
Ne-am trezit, ca de obicei, la 6.30.
Aici ploua...e bine ca se racoreste putin, dar tare as fi iesit azi ca era mercat aici.
La multi ani tuturor copiilor!!!
Noi suntem bine, am revenit la sentimente frumoase.
Giani, ca mi-am amintit, stii unde zic eu ca se produce o ruptura in relatie, atunci cand se aduna frustrari de o parte sau alta, nu se mai discuta, si apoi careva rabuzneste. (cel putin la noi cam asta e, ca nu e cazul de inselat sau mai stiu eu ce)
Petro
_
printisorului Alessandro
AllyLaur spune:
Neata si de la noi!!!!
Aici ploua de aseara....foarte urat!!! Am fost la epilat+pensat si la alergat nu pt ca nu ma ajutat vremea.
LAlexandra, multumim pt lapticul cu Nesquick! Si de bine ce m-am trezit am sarit direct in frigider sa iau lapticul sa-l prepar....siiiiiii, surpriza, nu mai aveam.
LA MULTI ANI tuturor copiilor!!!
Este primul 1 Iunie din viata copilasului meu !
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui LAlexandra Ally...de ce plangi, ai incurcat emoticoanele? _ printisorului Alessandro |
Tu ce mai faci?
LAlexandra spune:
eu cred ca plangi ca nu mai am lapte la frigider
noi suntem tare bine acum.
Stau cu Ale prin casa, tragem tot pe aici, si intre timp mai dau un ochi sa vad ce faceti voi.
M-as uita la un film, ceva, dar stiu ca nu ma lasa Ale.
Ne mai cautam de lucru prin casa, daca ploua afara.
_
printisorului Alessandro
AllyLaur spune:
Pai baga un film si poate asa il atragi si pe el si va uitati impreuna! Daca nu vrea uita-te cat poti si cand face ”scandal” da pe pauza . Si tot asa pana il vezi tot!
LAlexandra spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Pai baga un film si poate asa il atragi si pe el si va uitati impreuna! Daca nu vrea uita-te cat poti si cand face ”scandal” da pe pauza . Si tot asa pana il vezi tot! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
mi-e ca ma apuca seara asa ...de si uit cum a inceput
plec iar la joaca
Sa ai zi faina....si mai scrie ce face minunatul Edy, tot cuminte e, a inceput sa va dea zambete?
_
printisorului Alessandro