Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

KEMSY ,PETRO e un parc foarte frumos. Frumusetea parcului e si lacul care il reprezinta. Un lac imensssssssssssssssssssssssssss. Si intr-o zona a lacului poti face plaja si baie.e amenajat. Intr-o alta parte poti face schi pe apa. Este si o zona unde poti face grill.Si e o zona umbroasa ca e sub copaci.Deci e cool. Este un parc foarte frumos ptr copii.sunt asa zisele gonfiabile.Dai 6,5 euro si stai toata ziua. O ora parca e 5 euro. Langa aceste gonfiabile este si un bar cu terasa unde poti face un spuntino. Este un loc cu tribune deoarece acolo la idroscala este o scoala de canoe si acolo au loc concursuri. Sunt pe ici pe coloi plasate restaurante de la select la cele cu preturi acceptabile. In interiorul parcului este si o piscina cu toate cele: baie, sezlonguri,etc. Sunt vreo 4 terenuri de fotbal. La anumite distante pe o parte a lacului sunt bai si totodata langa zona tribunelor este distribuitor de apa plata si frizzanta. Tot lacul este inconjurat de straduta unde foarte bine poti face jogging sau sa faci girul cu bicicleta sau este TRENULETUL PARCULUI. Faci girul lacului cu trenuletul. Deci....in pocche parole: e un parc super din toate punctele de vedere. Intrarea e gratis. Parcarea e cam antipatica. In zilele de sf de sapt tre' sa cam fii norocos sa prinzi un loc. Noi anul trecut in fiecare zi mergeam acolo. Aa si e plin de tantari...na cam cum e peste tot. Cam atat.

Ieri am avut in vizita pe cumnati cu baietii. Baietii care au piu o meno acceasi varsta cu Ale si Mattia. Ptiuuu ce mi-au facut in casa. Pai cu mana pe inim apot spune ca eu am copii superrrrrr cuminti. Aparte acest particular care nu m-a scompensat piu di tanto....dar ceea ce m-a deranjat enorm e ca Roby cel mare tocmai l-a invatat pe Ale sa sara de pe orisi ce!! de pe canapea, de pa scaune.etc.etc.....Off si salturi foarte periculoase. Ca imi ramanea inima in gat cand il vedeam ce salturi facea.

Azi e din nou urat.am vazut ca vremea asta va mai fi mult si bine. Offf.Tare e greu cand ai copii si nu poti iesi in parc din cauza vremii.

Ce sa va mai zic? Nu stiu...

Ma duc si eu sa ma uit la poze daca Ale ma lasa. E treaz de la 6,00 .

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!
danangie, pare frumos acolo, si chiar daca nu faci schi pe apa tot ai ce face Dar parcul pentru copii cred ca e pentru varste de la 3 ani in sus, nu? Poate vom merge...cu timpul
Ma distreaza faza cu Alessio, asa vedem si noi ca de fapt copiii nostri sunt cuminti, se poate si mai rau

Noi cred ca tot in casa stam si azi...Ciao, ciao!!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata di de la noi!!! Desi sunt treaza de la 7..acum profit ca sunt singura si ma relaxez.Bebe doarme..Ionut si Giulia au plecat la plimbare.

Ieri ne-am petrecut toata ziua la piscina sefului lui Ionut(ei sunt plecati si noi cica am stat acolo ca sa fie miscare pe langa casa).Azi ne ducem iar daca e vremea frumoasa.Tare m-am mai relaxat, am facut gratar..Giulia a stat numai in piscina,bucuroasa tare ca e innebunita dupa apa,eu tolanita pe sezlong...viata frate!!!

Nafi ...e frumos foc feciorul tau!!!!Are niste ochi de o sa franga multe inimioare.

Andreea sanatate Giuliei,sa se faca repede bine si sa nu ratati serbarea.Acelasi gand si pentru Stefi!!!
V-am admirat unghiile ,frumoase ,ce fetita cocheta ai tu!!!A mea e baietoaica rau...poate e si influenta mea aici,ca si eu sunt cam baietoasa
Giorgio a crescut incredibil de mult!!!

Ioana..mare in fiecare zi,zici??? Ce bine ca o aveti atat de aproape!!!Noi ne limitam la duminici!

Ally ..increstinare frumoasa micutului Eddy si sa aveti petrecere frumoasa!Asteptam poze!!!

Stefania...bine ai revenit.Ma bucur ca esti bine si ca ai atatea activitati.

Dana...si tu matinala???Sunt convinsa ca e foarte frumos parcul.Si Giulia mai invata anumite lucruri care nu-mi plac de la alti copii prin parc...dar ce sa le facem,trebuie sa socializeze si ei .Marco ce mai face...cum e fata de ceilalti 2???S-au obisnuit cu el fratiorii???

sa aveti o duminica frumoasa

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

GEORGE Marco e painea lui D-zeu. Asa copil doresc oricui. Noaptea se trezeste doar o data. Ziua e mai impegnativ dar ar fi culmea sa ma plang. Baietii s-au obisnuit mult cu el. Ale l-ar tine in brate toata ziua. Mattia l-ar pupa non stop.

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

GEORGE Marco e painea lui D-zeu. Asa copil doresc oricui. Noaptea se trezeste doar o data. Ziua e mai impegnativ dar ar fi culmea sa ma plang. Baietii s-au obisnuit mult cu el. Ale l-ar tine in brate toata ziua. Mattia l-ar pupa non stop.

Pozici cu noi

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Am sosit de la mare ieri seara si repede la supermarket sa cumpar una alta ptr ai face ceva baiatului ptr festa de sf de an...cea care organizeaza mi-a spus ca le lipseste dulcele, mie mi.ar fi placut una torta mare, daca tot e sf sc elementare, dar cum lumea e tare zgarcita...asa ca am facut tiramisu, fursecuri cu nuci, cioco si palline colorate, un tort cu fructe(blat cumparat!)si mama va face 2 strudele cu pinolo,stafide , mere etc
Bine ca la pitica am dat bani, mult mai sanatos si cinstit

La mare per total a fost vremea ok...joi si vineri cate un nor si ceva vant...sambata si duminica super...apa super rece primele zile, dar Pinguinul E nu a rezistat...pitica avea ceva tuse, dar dupa cateva balaceli la mal ia trecut
Am ramas f uimita de fimea ca m-a ascultat mereu, nu mi.a facut nici o figura, cred ca si-a dorit mult iesirea asta sau am fata mare
Sambata au venit si alti prieteni si n-am rezistat sa nu iesim la un cacciuco si ceva fritura di mare

N-am avut noroc sa scoatem scoatem gomoncino din port si nici prieteni nostri nu ne-au plimbat cu barca , tot din cauza unor mici probleme

Aparatul foto nu am reusit sa-l incarc , ca juniorul nu stie unde a pus incarcatorul...am facut ceva pe tf , dar 4

o zi buna gagici fug ca s-a trezit mandra...poate recuperez ceva asta seara dupa serbarea lui fimiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata...

va las ce vreti voi sa beti...eu cred ca iau ceva tarie...sunt din nou treaza de la fix 5.50...asta e ora noastra de trezire...iar o iau razna...

Revin mai incolo, ca nu ma lasa Ale.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

GAGICI
ce zice-ti o punem de o intalneala , pe langa Roma(majoritatea sta acolo), intr.un parc(cel de care zicea Dana), pe langa un munte, colina, apa etc la un gratarel sau paninno macar un sf de saptamana de cateva ore daca nu se poate mai mult...daca nu vine muntele la Fi[/purple]

Ar fi super iulie sau august ptr cele care lucreaza
LISTA E URMATOAREA
SLIMATEI, ROXALI
CINE MAI DORESTE???

as fi vrut intr.un agriturism de la o prietena de a mea,nu ne-ar fi costat nik si mancarea de acasa, dar la vandut mai repede de cat prevedea

Ale la 5.30 e ora mea de vara, dar totul depinde de ce anume faci seara...invidia

Mergi la inceput

Anne esti o sufletista...daca ai sti cat ii innebunesc pe ai mei cand aud ca nu au cu ce se juca, apropo de jucariile primite
la fel gandesc si eu... ma doare ca nu prea vor sa dea nik ptr cei amarati...pe ascund duc cate ceva la preot sau la alte familii
apropo de gramatica romana, cred ca am uitat enorm...cum naiba???nu mai citesti , nu prea vb literar decat la subiect...da, imi este rusinica , noroc cu forumul
in fine, exact ca Petro gandesc si eu
in alta ordine de idei sant innebunita dupa uleiurile de masline, cred ca-ti dai seama ca-l folos in toate activitatile cosmetice si gastronomice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

roxali - sa iti fie de bine plimbarea la mare!! Bafta la serbari si bucatarit (stiu, face mama, glumeam).

Se vede ca esti in fuga calului pe-aici ... parcul ala de care zice dana e la Milano. Tu esti la jumatea distantei, nu-i problema, restul e cu semnul intrebarii .

Acu' serios despre intalneala ... eu pot sa ma alatur la o cafeluta, parc, panino etc. in iulie, Roma (dintorni). As putea de fapt, ca n-am masina ... doar daca nu imi da un passaggio ioana . Si sa fie prin zona ei. Cu ea sigur ma intalnesc ... deci, daca ne hotaram mai bine care mai vine, care mai poate (stefi, ale, roxali etc.).

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput