Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
Buna Ziua si de la mine, chiar daca vremea fa caga..!!!! Apropo de italienisme!!! Alla faccia lu' tanti care a suparat-o pe ANNE!! Cum te mai simti ANNE??
PETRO sanatate lui S.
Sanatate si lui AMBRA daca am retinut bine.
Luna asta se lasa cu show mare intre mine si Alin!! Am inceput sa iau AC!!! Viva l'amore!!!! Ca tot e vreme de facut copii, STEF iti doresc sa se prinda!!!
Lasand gluma la o parte noi innebunim cu ploile astea. Offfff
O duminica placuta tuturor!!
Si sa nu uit: multumesc tuturor ptr cuvintele in leg cu ceea ce am scris despre Ale, as mai fi scris!! Si cu ploile astea pana la urma fac acasa. Am cumparat insa de data asta totul din plastic(roz!!!!) hihiiiii, ASA sa nu mai am grija vaselor. Macar atat. PETRO cunosc , banuiesc, acel parc: se chiama IDROSCALO. E super ca parc!! E un fel de ciric KEMSY daca mai tii minte de la noi din Iasi, dar de o mie de ori mai frumos.
Gata am plecat!
Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - pai e imposibil sa nu cunosti Idroscalo (nu ca mine, de 12 ani aici si nu am fost niciodata, dar am auzit de el ). Chestia asta cu gonflabile e in incita Idroscalo-lui. De ce roz, soro, vreo premonitie, ceva, ca tot v-ati pus iar pe treaba ??
Aaa... si eu cunosc Ciric-ul . Si Cetatuia si Galata si Copoul etc.
ale - . Mda, o doamna ... sunt mai serioasa si mai trista. Parerea mea, cum ma cunosc eu, mi-a disparut sclipirea aia de pe fata, din privire. Zambetul e asa, pt. poza. Ca sa nu mai spun ca nici chef de poze nu am, da' sa nu zica copilu' asta ca n-are mama (in foto)...
andreea - sanatate Ambrei si sa se puna repede pe picioare pt. serbare.
ioana - vine, vine Brambu . Pe 7 am emotii si bune si rele. Om vedea ce-o fi.
anne - nu-mi place pestele, numai fructele de mare le mananc. Deci, m-ai nimerit cu meniul de carne.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
nafi spune:
Fetele...cat dormea musiu am reusit sa pun cateva poze din RO si mai recente de la Verona. am pus si vreo 2 poze cu florile din gradina.
Sper sa va placa!
ABRAMBURIKA - f bine iti sta tunsoarea cea noua si esti mumoasa tare. Lasa ca va reveni si licarul acela considerat pierdut...Sa mai treaca un pic timpul
O zi frumoasa in continuare!
abramburika spune:
nafi - ce mare si frumos e!!!
Anne45 spune:
Fetelor mi-ar place sa va cunosc ...(vad ca tot vorbiti de foto si eu nici macar nu va stiu) imi puteti trimite di mie adresa si parola-asa cel putin imi fac si eu o imagine cu cine vorbesc-este mult mai simplu sa faci legatura -asta daca bineinteles va face placere. Pe noi ne-ati vazut pentru ca avem foto la semnatura.
Abramburika asteptam vesti de la eco-cred ca esti tare anxioasa sa-ti vezi bebe-ul (eu cred ca este un el)
O zi buna
Andreea sanatate Ambrei -sper sa nu aveti prea multe complicatii.
LAlexandra-aveam o curiozitate, Alessandro merge deja?Poti sa-mi dai si mie ceva sugestii pentru papa-as mai vrea sa introduc ceva nou-, m-am cam plictisit de vesnicele menu-uri.Noi avem vizita la pediatra in 14 si va mai spunem noutatile-oricum il simt destul de greu , cred ca a luat vre-o 500 gr. La 10 luni avea 10.700 si 80 cm
Va dorim week-end placut fetelor!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika nafi - ce mare si frumos e!!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
multumim!
ANNE - ai PM cu datele de acces
Eu profit ca e timp frumos (inca) si ma pregatesc sa ies cu Ricky un pic. am incercat sa fac un pic curat dar nu ma lasa...e in faza aia cand trebuie sa stea ca scaiu' de mine
O seara placuta
kemsy spune:
Salutare!
Sunt praf de oboseala, numai ce am terminat curatenia si in jum de ora trebuie sa ma apuc de cina
Uite ca eu nu am auzit de Idroscalo Noroc cu voi ca mai aflu una-alta. Ma apuc de search pe net
Noi azi am fost la piscina si jumatate de ora in apa m-a facut praf, mi-a terminat bateriile, asa mi se intampla la apa
Loris s-a facut simtit, ca de obicei, adica a urlat cateva minute, s-a speriat de instructor, dar cand l-am bagat in apa i-a trecut
Contraste: eu cu capul descoperit, L cu cffie. La ceilalti era invers Eu in costum din 2 piese, la celelalte mame, costum intreg Astazi a fost lectie de proba, de sambata incepem, daca ne-a placut (daaa!!!)
Am "vazut" ca s-a lasat cu poze. Ma duc sa-mi clatesc ochii.
Va pe toate!!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
Am vazut poze si am lasat comentarii
Ziceam ca am facut curat?? Acum am pe jos servetele facute fasii, mingi o sacosa de jucarii mici rasturnate pe covor, etc,etc
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
abramburika spune:
Eu am terminat de facut mancare (mai devreme un pic): supa de pui si friptura (de pui) cu sos, la cuptor.
Copiii imi sunt in deplasare, la plimbare.
Ma duc sa ma dusuiesc rapid si apoi relax pe canapea, pana imi vin plimbaretii.
O seara placuta tuturor .
Anne45 spune:
Fetelor am apucat sa vad cateva fotografii-va multumesc
Abramburika -ai o fetita superba , seamana cu mamica ei frumoasa
Am vazut-o si pe Nafi -mamma mia cat de sexi esti si sincera sa fiu nu-ti dau mai mult de 20 de ani -sa-ti traiasca feciorul -leit tata-su
L-am vazut pe Alessandro -in cadita cu ratusca -frumos fecior ai Alexandra.
Restul le comentez maine
I-am dat papa lui Giuliano, i-am facut baie si speram si eu ca il apuca somnul ...da de unde este 21:30 si el inca are energie de consumat.
L-am tinut o ora in brate in speranta ca poate , poate .
Trebuie sa incerc iarasi.
Noapte buna si cat mai linistita !!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392