Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 20
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Micki ![]() ![]() felicitari pentru intarcarea usoara si pentru vaccinarea frumoasa! Sa o tineti tot asa! Am fost si la Angels Academy la gradi sa stii si nu m-a dat pe spate...![]() ![]() nu e rau, dar nu m-a dat pe spate... de Yannis |
Alex,

Sa stii ca am citit pe indelete impresiile tale despre gradi, in etapa Yannis dus si dupa, cand l-ai luat. Multumesc mult pentru descrierile tale detaliate. Mi-a placut ca ai dat muuulte detalii.
Eu nu am reusit sa ajung inca sa o vad, pe Angels.
Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/promotii/138-cercei-soare-21-gratis.html" target="_blank">Promotia saptamanii - cerceii "Soare"
Magazinul meu
Ruxita spune:
tot va aud ca "trebuie" sa incepeti munca! cand, de ce? nu se ise din concediu la implinirea a 2 ani?
stric financiar, mie nu-mi convine sa ies la munca, daca as reveni la vechiul salariu as primi in plus fix banii de gradinita. Nu-mi convine nici cu tot cu marire... pe voi ce va anima si impinge la servici???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita tot va aud ca "trebuie" sa incepeti munca! cand, de ce? nu se ise din concediu la implinirea a 2 ani? stric financiar, mie nu-mi convine sa ies la munca, daca as reveni la vechiul salariu as primi in plus fix banii de gradinita. Nu-mi convine nici cu tot cu marire... pe voi ce va anima si impinge la servici??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita, eu tin sa te felicit pentru atitudinea pe care ai avut-o vis a vis de oferta SEFULUI (EDITAT, scrisesem SOTULUI, nu am idee de ce..

). Din fericire tu ai experienta primului copil si iti poti da seama mult mai clar acum cum stau lucrurile si ce merita cu adevarat in viata. Eu ma intorc la serviciu pentru cam jumate din banii de gradinita diferenta fara de ce iau acum, dar ma gandesc ca nu voi mai gasi o astfel de oferta. In domeniul in care lucrez eu piata merge foarte prost, acum am primit o oferta care a venit...cum se zice ..la botul calului, nu am cautat nu m-am stresat, a venit oferta destul de buna, companie multinationala. Ma gandesc ca am doar 30 de ani si un viitor in fata si vreau un bebe 2 din tot sufletul si poate ar fi mai intelept sa nu ma rup complet de piata pentru 3-4 ani ci sa ma intorc un pic la munca si apoi repejor sa-mi vad de planurile de bebe.
de
Yannis
decenuela spune:
hello...
daca nu uit sa raspund asa cum imi propusesem atunci cand am recuperat...sunt tareee
sunt asa putin...trista dupa ce-am citit....am vz ca incepuse alex f tare si optimist povestirile...de gradi...etc..si a venit pe parcurs cu vesti nu f dragute...nu stiu de ce..mi s-a fc mila de micul grec...e asa dulce si nevinovat...ma intreb ce-o fi fost in mintea lui cand s-a vazut departe de mami???

alex..pt ca observ ca pomenesc cuv institutionalizare zilnic...tin sa precizez si scuze ruxita daca gresesc....ca ea s-a referit nu neaparat la sensul de baza ci asa....in general...la ruperea mama -copil..offff
sorina...cand am zis cocoana...chiar ma gandeam la ce ai povestit tu...ca nu vei sti ce sa faci mai intai si cum sa valorifici timpul mai bine...eu cu ..tanti..ca nu-mi place sa-i zicbona...tot timpul a avut acces la frigi..nu am fc mancare special....eventual m-am asigurat ca e paine...oricum am obs ca e tentata nu neaparat de mancare gatita cat de chestii pe care ea nu si le permite..
mire..tare dulce e pupaza ta...imi imaginez cum era ea toata...intelectuala ..printe animale....
miki..felicitari pt intarcat...da...se pare ca noi avem o prb cu intarcatul...copii trec mai usor...
am descarcat si eu pozele de la nunta...incarc cateva...nu c=asavea prea multe sau ca JM ar fi vreun expert...de fiecare data am senzatia ca le face la misto..
trimit ca sa nu scriu carnatz...si tot am senzatia ca am scapat ceva
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
acum despre noi...of,of , mai mai...
oobserv ca tre sa schimb orele de iesit afara la 11 deja e canicula...
noi azi am avut musafiri toata ziua...o mamica vecina..al carei tata era in spital si a uitat cheile...asa ca a venit cu piticala noi pana a venit tati de la serviciu...si...intre timp a murit si tatal ei
...
apoi la 2 la decalotat..am fost la d-na culcer...nici la examene nu m-am dus cu stomaacul atat de aproape de gat...a durat putin...jiji a plans...dragul de el..apoi n-a dormit decat 20 min in brate la mine..nu vroia sa se dezlipeasca de mine....apoi s-a jucat cu pretena lui...si cand facea pipi il ustura...apoi am iesit afara...pana seara...baita..si tot pange ca-l ustura....
am luat tot ce trebuie..offfffff...mi se rupe inima...pe de alta parte...avea acolo stransa branzica...poate e mai bine ca s-a intamplat....
ma ganedam azi ca sunt putin norocoasa...
la noipe strada sunt ceva copii si intimp ei se cunosc si mamicile la fel...s-a ajuns in a ne ajuta..gen..il las si eu la voi un pic pt o treaa...sau..ai ecva gatit pt pitic in plus..etc...bine.eu mai mult cu partea de...ajutor...dar sigur as apela la ele daca asa avea nevoie...pana la rude , bone..etc...poti apela la niste pers care sunt oin cunostinta de cauza..
eu sunt varza..obo rau..abia acum am reusit sa-mi fac un dush...bucuroasa ca scap de bronzulmeu
....
mi-e mila de jiji..si sper din tot sufletul sa-l doara cat mai putin...
hai ca pun niste poze...sa nu va lasati impresionate...sunt muuuult mai slaba in realitate
( vrabia....malai cald viseaza)
sa aveti o noapte linistita
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
imi cer scuze...in loc sa pun in albumul lui jiji a iesit un alt album aruncati un ochi si nu radeti...si-l sterg sau le mut in album..mi-e lene acu
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
in varianta gradi, da, e un avantaj sa lipesti copilul de un grup de copii mai mari de la care poate invata multe. Ce sa zic, multa bafta, alexutza, si sa fie intr-un ceas bun! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da, poate invata multe lucruri bune... dar si foaaaaarte multe lucruri rele. Eu as zice mai degraba ca este un avantaj sa fie printre copii mai mari pt ca ei au tendinta de a-i proteja pe cei mai mici, se comporta ca niste frati mai mari (unele fetitele chiar isi iau rolul de mame in primire
Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:
mamaaaa...fetelor....ce zi ati avut voi azi! cu bune
si cu rele
....noi gratare![]()
oricum...il trimit pe tati la lucru,culc copilul si revin
azi-dimineata am fost rupta ...eu nu ma pot trezi la prima alarma din pat....imi suna din 10 in 10 min alarma...mai am una de rezerva in cazul in care le anulez pe alealalte
...oricum vreo 4 in total...pe ultima suta de metri suna din 5 in 5 min...5:30,5:40,5:50,6:00,6:10,6 :15,6:20...la asta e bai...si e musai sa ma ridic
...imi place sa imi pregatesc trezirea...ei bine....de la 6:20 am zis ca mai stau 5 min...ca iau taxi....nu circulau busurile....si am adormit......dar am visat atat de bine

m-am visat in romanica ...la niste prieteni in foisor la gratare ...(ieri incerca cineva sa ma convinga sa ma duc acasa la vara in concediu...si am ramas fixata pe treaba asta
)...ei bine.....imi suna telefonul....si vad....managerul meu

....ma uit la ceas 7:15
...se trezeste david....chem vecina....fai lapte....iau taxi...prind toate stopurile pe rosu....ajung acolo la 7:30...face putin misto de mine managerul...ii zic ca data viitoare daca la 7:05 nu-s acolo...sa nu mai astepte pana la 7:15 ...ca sigur dorm
...intarziu de 2 ori pe an...deci nu e asa big deal
....cand aici toata lumea intarzie cel putin o data pe saptamana o juma de h...o h...dar nu-mi place mie sa fiu late
defect profesional
imi fac toata treaba intr-un ritm mult mai alert...noroc ca m-am mai potolit dupa pauza![]()
gata...plec ca se imbraca tati
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
Mire da, din cate stiu eu pe 15 se intra in vacanta (cel putin la noi la gradi asa e, la scoala nu stiu...) dar noi o sa tragem chiulul in ultima saptamana
, pe 10 ne ducem sa o spunem pe "Pisicuta Miaunica" ... si gata. Mai, mai... duceti fata mai des la ZOO sa stie si ea care-i treaba pe-acolo
.
Micki felicitari pt intarcarea ... usoara. Sa nu fi trista... ia sa vezi cum vine bb2 si o iei de la capat cu alaptatul
.
Sorina ma bucur ca a inceput Iris sa manance. Las-o si tu mai moale cu smotru
... fa-ti timp si pt tine. Eu trebuie sa te invat?... pai se termina treaba vreodata? NEVER EVER
Dece uofff...v-ati decalotat. Zic si eu ca Mara cand il vede pe Dav ca plange " bietu' copil". Poate scapa repede de usturimi ca tare nasol trebuie sa fie
.
nyny spune:
Alicredo se cunoaste ca esti peshtoi de-al meu. Exact asa faceam si eu in facultate: puneam ceasul sa sune de la 5 dimineata ca sa ma bucur ca mai am 2 ore de somn
... si sa dea naiba daca nu era cel mai dulce somn ala intrerupt din 10 in 10 minute de la 5 la 7 dimineata