Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mai am un of pe ziua de azi...

Kay se enerveaza ca ma ma tin umbra in urma lui si ma impinge sa ma duc in alta directie decat cea in care vrea sa mearga el! e ceva nou si neplacut... vroia la rampe unde copii mari se dac cu rolele sau alearga de nebuni pe-acolo si-l enervam ca-l tineam sa nu se bage... ce-ar face o mama japoneza??? l-ar lasa sa-i dea un copil o bleanda?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

legat de intrebarea ta referitoare la ....de ce nu poate sta o mama linistita...nu stiu de ce...poate ca suntem in secolul vitezei...sau al banului...sau habar n-am cert e ca mergem pe un fir de ata...uitam sa fim oameni..sa fim buni....oooooooooo....mai tineti minte ce pilda de intelepciune ne-a dat bea acu ceva timp? doamn,e ce bine le zicea acolo.......

poate ma insel...ar..venind din provincie si nu de foarte mult timp....realizez ca in bcuresti se intampla asta in mod deosebit..in rest e mai liniste, oamenii se multumesc si cu mai putin...mai tin cont de adevaratele valori ale vietii....

maj bucurestenilor zic..mama ce-as pleca din nebuneala asta...DOAR ZIC...eu , teoretic ar trebui sa ma bucur ca intr-un oarecare timp e posiil sa ma mut de aici....si totusi..m-am obisnuit cu nebunia....

asa ca...ruxita..prb in cele din urma , dupa framantari si analize si di tati...prb te vei intoarce la munca...mai devreme de 2012...si...tot nu vei sti exact de ce...si...iar se ajunge la treaba cu institutionalizarea...doamne ce urat cuvant...ma ia cu fiori...dar...e adevarat...offfffff

la intrebarea 2....cu mama japoneza...nu stiu ce sa zic..poate ne juta ayanna...cred ca totusi sunt prea mici sa inteleaga explicatiile filozofice pe care i le-am da.....de ce nu e voie...cred ca mai bine ii ferim de astfel de tentatii..le distragem atentia...se pare ca suntsingurele care mai dau rezultate , momentan.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

no, ca gata m-am decis, i-am si dat raspuns oficial pe mail ca NU MA INTORC! i-am si bagat-o pe aia cu imi place jobl de mama full-time... si daca vorbim strict de bani, nu ma avantajeaza, 300 euro ar fi doar gradinita, la care adaugam bani de cantina, transport... hai sa zic ca raman cu vreo 100-150 euro din acel plus... cu care sa merg mai des la psihiatru-psiholog sa ma tratez de stres!
Imi bag picioarele in ea cariera! Am zis-o! N-am sperat sa zic asta vreodata!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:

ik una si ma duc....
fetele mai cochete si mai pricepute...

am o rochie roz-lila-nud.....nici nu stiu sa descriu culoarea...un roz-mov pal..pal....pana sub genunchi desi eu am luat=o de pe net si credeam ca e lunga....
mi-am luat un fel de sandale...asa ca din satin gri cu niste strasuri...si poseta la fel...din aia mik...nu c-as fi avut multe variante...

intrebare:
ce culoare la oja sa folosesc?
trebuie sa port ciorapi? daca sunt sandale?
accesoriile trebuie sa fie din argint, nu?
fetili exista ceva..niste taciune...cu care sa ma dau si sa par un pic bronzata? sa nu zica careva ca am venit dezbracata la nunta...si sa-mi aud vorbe :))

multam anticipat

JUCARII PENTRU PITICI...

ai pus niste intrebari care pe mine m-au cam incuiat!

Stiu ca ciorapul e obligatoriu! daca sandalele sunt nedecupate...

si restul nu stiu.... de ce de argint? exista un protocol strict in privinta mersului la nunta? Mergi la vreo sindrosie mai fistichie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

ik una si ma duc....
fetele mai cochete si mai pricepute...

am o rochie roz-lila-nud.....nici nu stiu sa descriu culoarea...un roz-mov pal..pal....pana sub genunchi desi eu am luat=o de pe net si credeam ca e lunga....
mi-am luat un fel de sandale...asa ca din satin gri cu niste strasuri...si poseta la fel...din aia mik...nu c-as fi avut multe variante...

intrebare:
ce culoare la oja sa folosesc?
trebuie sa port ciorapi? daca sunt sandale?
accesoriile trebuie sa fie din argint, nu?
fetili exista ceva..niste taciune...cu care sa ma dau si sa par un pic bronzata? sa nu zica careva ca am venit dezbracata la nunta...si sa-mi aud vorbe :))

multam anticipat

JUCARII PENTRU PITICI...

ai pus niste intrebari care pe mine m-au cam incuiat!

Stiu ca ciorapul e obligatoriu! daca sandalele sunt nedecupate...

si restul nu stiu.... de ce de argint? exista un protocol strict in privinta mersului la nunta? Mergi la vreo sindrosie mai fistichie???

Ma bagasei in ceata la faza cu obligativitatea ciorapilor asa ca am facut cercetari. Am dat peste un set de reguli, le dau paste aici:

Ce sa nu faci:
Nu te imbraca in alb: la o nunta exista o singura femeie imbracata in alb, si aceea este mireasa
Nu purta negru sau paiete in timpul zilei
Nu te imbraca prea sexy. Tinutele de club sau discoteca, care iti dezgolesc prea mult corpul nu sunt potrivite la nunta.
Nu purta ciorapi la o nunta care are loc vara (nici la casatoria civila, nici la restaurant). De fapt, stilistii recomanda sa nu purtam ciorapi niciodata la rochii de seara.
Nu purta manusi lungi decat la o rochie de seara fara maneci sau fara bretele.
Nu te machia prea strident si nu purta bijuterii in exces.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mama fetelor ce zi ati avut! si eu sunt rupta si plec la somn...

dece...baga un french nu alb alb...ci mai rozaliu...,mai bagi o floricica pe inelar cu argintiu si culoare rochiei si esti ok,argintii accesoriile merg f bine...sandale nedecupate + ciorapi, spray autobronzant...

ruxita un pupic ptr pasul mare facut azi! bv tie!

plec la somn...lucrez si maine

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tomaca bine ai revenit acasa... si zic in continuare Doamne ajuta sa fie bine
Bea si Ivan a scapat de suzi? Bravoooo
Dece imi pare rau de JM ca a ratat captura... immmm ce bors bun iesea din somnul ala de 20 de kile... poate data viitoare.
Ruxita eu n-am gasit inca nici o metoda pt infranarea lui Tarzan ... mai cautam, mai asteptam... eu zic asa ca pana la 2 ani cam asta o sa fie atitudinea lor, dupa care cred ca devin mai intelegatori. Abia atunci putem sa aplicam si pedepse, comunicam altfel... acum mai mult decat distragerea atentiei...
Ana mama... hai cu vestile alea odata...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Dece bine ca ati gasit papucul...

Oja: ceva discret oricum. Depinde ce ai in casa... daca poti french cum spune Alicredo e super, daca nu ai chef, baga ceva cat mai aproape de natural, nu neaparat lac...
Ciorap: dupa parerea mea NU la sandale...
Bijuterii: argintii clar, pt ca ai si sandalele din satin gri si auriul n-are nici o treaba cu tinuta...
Bronz: habar n-am ... ar trebui sa fie ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna!

Decenuela,nu sunt eu vreo cocheta,dar imi dau si eu cu parerea...
La sandale nu se pun ciorapi,din cate stiu eu,si stiu ca e urat sa se vada ciorapul intins pe degete sau calcai prin deschizatura sandalei...Dat fiind ca rochia e o culoare pala,merge si oja si machiajul in acelasi ton,adica nu rosu sau alte culori puternice...Asa cum a zis si Alicredo,o culoare rozalie,cat mai naturala,iar daca dai cu autobronzant,o sa arate pielea si pe picioare foarte frumos!Eu votez pentru argint,eu sunt fan argint,pentru ca imi permit sa am o mie de modele,dat fiind ca e ieftin si mi se pare pur si simplu mult mai frumos decat aurul...Ma rog,aici e chestie de gusturi,oricum,cred ca argintul merge mai bine cu tinuta ta...

Tomacama bucur ca esti acasa si ca a trecut totul!Sunt sigura ca e totul bine!

Noi am avut azi o zi frumoasa,adica iesirea de dupa amiaza...Lara a dormit la pranz si apoi am iesit in parc cu prietenul ei Nicolas...A fost azi foarte cald...I-am dus la nisip,s-au jucat,avea nisip si in pampers,apoi la alergat prin iarba,mergea la toata lumea,se aseza langa ei,radea.voia sa le fure papucii,ei,a fost distractie...Si a invatat sa alerge si alearga asa haios,nu amortizeaza deloc,parca se rostogoleste

In rest,aici e inca stress mare cu bacteria,nu se descopera nimic si tot apar cazuri de infectie...Hm,nu stiu ce sa mai zic,noi mancam doar legume congelate,orez,pana si de carne a inceput sa-mi fie frica cand am auzit ca o testeaza...Sper sa se descopere cat mai repede si sa ne reintram in normal...

Va urez o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

noi stam acum si ne uitam la desene

aveam program sezual cu tat-su, dar s-a trezit muciu si n-a vrut sa se culce la loc... eh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor...

evident va servesc k coffe

sarumana de raspunsuri....asa stiam si eu ciorapi+ sandale...dar na, nu vroiam sa dau gres....si mi-era lene de googaleala....alicredo..ce mi-ar place un french...ca in rest nu prea folosesc oja...insa..la 2 mm de unghie pe care o am...dar..imi iau ceva pal...poate chiar un lac asa mai rozaliu...de bijuterii....tre sa-mi iau ceva....asa tot discret..argintii...ca nu prea am in dotare, aur la greu...dar nu merge avand in vedere ca sandalele sunt argintii...

am avut dupa o zi siecsi ...o noapte la fel nu stiu de ce am dormit fff prost..plus ca jijij s-a trez pe la 1 juma pt bibe de lapte...apoi la 6 pt laptele de dimi...imi trebuie emoticonul ala de yahoo cu fatza cheauna....

mire...srry de zi...oare de la dinti? stiu cum e...si la al meu cred ca o sa-i iasa ceva ca roade tot..da tot...

ruxita...eu personal, fara sa stiu situatia....ma bucur ca l-ai ales pe kay....
ma gandesc ca e f greu sa pleci la 7-8 de acasa si sa ajungi cam la fel...in fct de job...apoi...ca peste tot mai sunt timpi morti si as turba atunci ...in loc sa stau la copil...frec menta...offff....eu slava domnului sunt norocoasa ca ma duc cand vreu si stau cat vreau...sau nu ma duc deloc...etc..e mare diferenta

sa aveti o duminica placuta...linistita...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Neatza...

Sarumana de cafea Dece. Petrecere frumoasa azi.

Ruxita asa deci, v-a mirosit Kay aseara ca aveti chef de gingiu-mingiu

Mama ce ma enerveaza astia de la Electri_ca. De cateva zile ne tin numai in pene. Aseara, dupa ce ca ne-a prins ploaia prin parc, ajung acasa... n-avem lumina. Ii dau sa manance lui David la lumanarea de botez... hop se aprind becurile. Ii fac repede baie, norocul meu ca apuc sa-l si culc si se opreste iar. Pe Mara am spalat-o in lighean pt ca nu functiona centrala si n-am mai avut rabdare sa mai astept... era deja 22.30. Acum iar n-avem curent de pe la 7.30...

Le dau sa manance si o radem in parc.....

Mergi la inceput