INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 7
sensibila spune:
missy40 - multumesc de intrebare.
Aseara ne-am intors din Bucovina, unde am botezat un baietel.
Moi suntem f bine. Gia creste, merge singura de 3 luni si e super bine.
Are acum 1 an si 3 luni si 11000 g si cam 82-83 cm.
A crescut incredibil de mult
Sa nu te dai batuta, mergi la orice dr si vezi cu care esti compatibila si apoi repeta IA in fiecare luna, e imposibil sa nu iasa.
Nu stii niciodata cand vrea Doamne Doamne sa iti trimita 1 bebe.
Iar sotul daca nu poate merge cand trebuie sunt convinsa ca se poate sa dea proba inainte si sa fie ingehtata, insa sunt convinsa ca costa mai mult.
Daca foliculul s-a transformat in chist nu inseamna c anu e chist.
Dupa cum am amai zis, la mine la inseminarea nr 3, cea din care a iesit Gia, am avut 1 singur folicul si ala s-a transpormat in chist, dar a iesit si bebe din el.
Mult succes
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
QiaoBing spune:
adyrem stimularea am inceput-o in z3 si prima eco am facut-o in z8 si in functie de care mi-a stabilit tratamentul pana in z11 cand am facut urmatoarea eco. cum foliculii mei erau deja mari, chiar daca endometrul era micut, d-nul dr a hotarat ca facem IA in z12 si z13, altfel riscam sa pierdem foliculii. asa ca am facut pregnylul imediat dupa eco in z11. alte analize (estradiol etc) nu am facut in acea perioada. dupa am primit tratament de sustinere cu utrogestan 3/zi.
eu am facut si clexane de 0.4 din prima zi de stimulare, avand in vedere antecedentul cu sarcina oprita la sf anului trecut si mutatiile genetice din semnatura. Clexane mi-a dat Albu, dar am fost si la dr U sa imi dea OK.
pentru endometru micut am primit dupa IA2 Climen doar pastilele albe 1 la 12 ore.
din cauza ca la a 2-a procedura cateterul s-a infipt pe undeva si probabil ca a produs o leziune (seara am avut o scurgere maronie) am primit antibiotic si antiinflamator 5 zile.
Eu fusesem la Mihalca anul trecut pt tiroida si inainte de IA a ajuns si sotul, avand in vedere "caderea" de la normospermie la terato severa. I-a recomandat Centrum si L-carnitina, dar nu a avut decat 2 saptamani la dispozitie, iar efectele unui tratament se vad abia dupa 3 luni. Spermogeneza cam atat dureaza.
Va tin pumnii sa reusiti. Uite, angelica28 tocmai ce are un frumos beta dupa IA cu Albu, o singura procedura (o gasesti pe forumul cu FIV dr Albu)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
danylini spune:
Buna ziua, dau si eu buzna la voi cu o intrebare, daca nu se intampla in 2 -3 luni minunea as vrea sa fac o inseminare, intrebarea este daca endometrul nu este prea gros se continua cu inseminarea? Eu de cand ma stiu nu am avut endometru mai mare de 5,5 si de aceea am ramas de 2 ori gravida dar din pacate am pierdut sarcinile. Iar acuma nu mai raman si in toamna as vrea sa fac o inseminare.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti si daca e cineva din Tm poate imi recomanda un dr. sau o clinica. Multumesc
adyrem spune:
Qiao, multumesc ca mi-ai descris cum au fost pasii pentru IA facuta de tine, si m-am hotarat ca prima eco de monitorizare sa mi-o faca Albu in ziua 8-9 cum considera el si daca mai este nevoie mai fac una la Galati z10-11, apoi fuguta vin la Bucuresti. 
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
QiaoBing spune:
adyrem vorbeste intai cu Albu, daca poti sa faci eco transvaginala la tine nu vad de ce sa bati drumul pana aici doar pt ea. am vazut ca si clinicile din strainatate care fac FIV accepta monitorizarile "la distanta" si pacienta se duce acolo strict pt procedura finala.
singura problema ar fi procurarea medicamentatiei. studiaza intai pe la farmacii daca au Femara, Menopur si Pregnyl si daca vor reteta. Eu le-am cumparat de la farmacia din cadrul Medlife pe baza schemei de tratament care avea stampila si semnatura lui Albu. Pt Pregnyl mi-a dat reteta si am luat de la receptie de la MMF.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
crisia_buc spune:
Buna fetele,
Am fost la dl dr. Albu si mi-a dat o lista cu analize (o parte din ele le aveam facute).
Voi le-ati facut numai la MedLife sau si la alte laboratoare? Dl dr mi-a zis ca pot sa le fac unde vreau. Ma gandesc sa le fac la Synevo.
Ce parere aveti, credeti ca le primeste?
missy40 spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru incurajarile si gandurile voastre bune

!
Dankutza, draga mea, iti multumesc mult ! Acum mi-am facut programare la dr. Bucur, pe 29 iunie, ora 17.00. Sa stii, draga mea, ca in mare parte, datorita tie, o iau iar de la capat.
Lauricea, draga mea, cum stii ca foliculii tai se sparg la menstruatie? Ai monitorizat?
Qiao, poate nu suntem chiar asa de babe...Mi-e mi-au bagat in cap asta o gramada de oameni. Spiritual nu au dreptate si nici fizic, dar ovarele noaste au 41 de ani, dar-ar sa dea... FIV nu-mi permit, din pacate, as fii facut din prima, daca asa fii avut cu ce...
Sensibila, ai o comoara de fetita, am vazut pozele, sa-i dea D-zeu sanatate si noroc, ca restul le putem da noi, mai putin asta.Aceleasi ganduri ii doresc si printesei Dankutzei.
E a 21 a zi a CM la mine, nu cred ca se mai poate intampla nimic pe acolo. Draga mea, curios lucru mi-a spus dr. Ion Ionut ieri: n-are rost sa mai iau Ova-mit si luna viitoare, din moment de foliculii mei nu se sparg. Poate dr. Cezara imi da alt tratament pe 29,cand merg la consult.
Alexa, iti multumesc si tie pentru gandurile bune. Eu am ceva varice, fine ce-i drept, pe piciorul stang, dar coagulograma e buna, sangele se coaguleaza normal. Cu toate astea, e indicat sa-mi fac si eu analizele astea? Draga mea, in ce categorie de analize se incadreaza, caci am cautat la Synevo in site si n-am gasit.
Nici nu stiti de ce folos imi sunteti si mi-ati fost. Am plans ieri toata ziua, sotul nu stia, saracul,ce sa-mi spuna aseara, cand a venit de la serviciu. Mi-a zis in dimineata asta...
Va pup 
si va doresc numai bine!
QiaoBing spune:
crisia poti sa faci analizele unde te avantajeaza pe tine. daca ai o relatie buna cu medicul de familie poate iti da ce se poate compensate si le faci chiar la Medlife.
sensibila spune:
danylini - un doctor priceput iti poate da tratament pt cresterea endometrului.
Exista si naturiste din cate stiu eu dar ar fibine sa iti prescrie un dr special pt tine.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
danylini spune:
sensibila-- cand am luat medicamente alopante mai rau a fost, cel mai bine am reactionat la naturiste dar orice as face mai mult de 5.5 nu creste si de multe ori e doar 4. Am luat estrofem cu dhuphast si a fost mai rau (analizele hormonale sunt ok), la prima sarcina am luat l-arginine , la a2-a mult naprasnic si acuma i-au l-arginine, naprasnic si ginseng. Alopante i-au doar progesteron, estrofem nu ai voie mai mult de 4-5 luni ca provoaca cancer mamar si am facut vara trecuta vreo 4 luni de tratament si degeaba, am ramas dupa cateva luni cu naprasnic.
Ideea e ca raman si cu 5.5 al meu doar sa fie dr. de acord cu inseminarea, dr. meu mi-a spus ca la sarcina extrauterina nu exista endometru si se prinde sarcina si deci sa nu ma mai stresez (mergeam in z 14 doar sa vad cat e endometru) dar inseminarea nu o fac cu dr. meu ca el zice sa mai astept cateva luni si eu nu vreau sa mai astept decat 2 luni nu 6 cate zice el.
Multumesc oricum , daca sti de altceva naturist ce ar putea ajuta ti-as multumi sa-mi spui