INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

F. bine ca ai facut pregnylul. Spor la treaba. Daca sotul are probleme cu spermograma poti sa astepti pana maine, ca sa fie mai multi. Depinde si cate zile de pauza aveti in momentul asta.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

F. bine ca ai facut pregnylul. Spor la treaba. Daca sotul are probleme cu spermograma poti sa astepti pana maine, ca sa fie mai multi. Depinde si cate zile de pauza aveti in momentul asta.

Multumesc Alexa pentru raspuns !
In seara asta se fac 48 de ore pauza, ar fii de facut maine seara, ca sa fie 3 zile de pauza. Sotul are spermograma buna.
Oricum, multumesc pentru incurajari !
Imi pare rau pentru ca ai pierdut 2 sarcini, si eu stiu ce inseamna sa pierzi...
Te pup si bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Missy40
DACIA MEDICAL CENTER- DR CEZARA BUCUR
Numar de telefon:
021.211.54.05 (Fix)
0766.536.553 (Mobil)
021.211.54.05 (Fax)
Adresa:
Bulevardul Dacia 101
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Eminescu-Dorobanti
Repere/Indicatii:
Vis-a-vis de Piata Spaniei
Program:
Luni - Vineri: 8:00 - 19:00

Mergi la inceput

missy, vroiam sa-ti mai spun ceva legat de IA realizata sambata sau dumnica. Nu e o problema sa gasesti un dr care face IA la sf de saptamana pt. ca toti mediii fac IA in weekend, sau daca nu fac ei te trimit la alt dr. cu care lucreaza. Problema este cum faci sa ovulezi in sambata?
Mai bine incercati sa lasati rusinea la o parte si sa spuneti la serv ce probleme aveti. Cred ca veti fi intelesi. Sau poate se poate congela proba sotului si sa o folositi atunici. De ce nu vb cu dr. tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy te salut si eu. Eu am facut ultima IA, intr-o joi. Cu o seara inainte mi-a spus sa fac Pregnylul. A doua zi pe la 12:15 eram inseminata. Mi-a spus s aprestez si vineri si sambata si duminica. Neaparat sa nu ma ridic din pat si sa pun perna sub fund. Sotul avea repaus de 2 zile jumate, pt ca mi-a spus sa facem cu cateva luni, inainte de inseminare. La primele 2 inseminari, care au fost reusite, avea repaus de 5 zile.
Clar este ca abstinenta nu isi are rost. Deci, in ziua cu inseminarea, te bazezi pe ce a bagat acolo si urmatoarele 3 zile, mai prestezi. Nu stii de unde sare iepurele.
La primele 2 inseminari, care au fost si reusite Pregnylul a fost facut cu o ora inainet de inseminare.
Eu iti recomand sa te duci la Cezara. Este super tipa. Imi place rau de ea si am o incredere oarba in ea. Eu stiu ca ma va ajuta sa-mi indeplinesc visul pt a doua oara. Ei sunt 3 la cabinet, deci sansele s ascapi neinseminate sunt aproape nule. Cineva tot e pe acolo sa te rezolve. Stiu ca au o zi libera pe saptamana, sambata sau duminica.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor dragi!
Dankutza, multumesc pentru sfaturi! Am vazut pozele cu mica ta printesa, e asa frumoasa si mititica si m-a impresionat cat ai asteptat-o si mai ales, cum ii vorbeai cand inca era in burtica...
Esti fire ambitioasa si ai sa reusesti sa ramai gravidutza din nou.
Luna asta astept sa vad ce am facut, am scris mai sus de monitorizari,mi-am facut Pregnylul joi, 16.06, ora 14.00, am in continuare contact dirijat, dar nu stiu daca voi avea succes, nefacand inseminare propriu-zisa.
Am mai observat ceva: la monitorizare mi-a gasit folicul restant, de luna trecuta si langa el "grasanul"de 20mm. Cred ca foliculii mei nu s-au spart deloc de-a lungul timpului,sunt 10 ani de cand n-am mai ramas grvidutza. Am facut si un chist pe ovarul stang, operat in 2007. Banuiesc ca asta am. In fine, voi mai vedea...
Luni sau marti merg din nou la echografie, sa vada daca s-a spart ceva pe acolo.
Cred ca o sa merg la dr. Bucur luna viitoare, am inteles de la tine ca sunt mai flexibili medicii de la Dacia si cred ca e o draguta dr. Bucur.
Dankutza, ce mai face Sensibila, Viss si Luminita? Mai stii ceva de ele?
Tare dragi mi-ati devenit, voi cele 4...

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa va mai intreb ceva:
Acum sunt in a 17 a zi a CM, in a 15 zi aveam F=20mm, am facut Pregnyl tot in a 15 zi, asa cum mi-a spus Doc, am prestat joi, vineri, o sa prestez si azi, sambata. Ce sa iau incepand cu duminica, luni ? Trebuie sa iau ceva medicamente pentru fixarea unei eventuale sarcini?
Acum 10 ani am obtinut o sarcina, dar am pierdut-o la 8 sapt. Am facut Gravibinon(2001)atunci cand am avut petele maronii, dar nu am reusit sa pastrez sarcina. Si cu fata am avut iminenta de avort, am facut tratament si am reusit sa o salvez( are acum aproape 13 ani domnisorica).
Marti merg din nou la Giulesti, la dr. Ion Ionut, sa vada cum ma prezint.
Dragelor, va multumesc pentru sfaturile si gandurile voastre bune. Sigur e si reciproca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dupa inseminare, Cezara nu da altceva decat acid folic. Mai nou, recomnda Femibion 1. Eu nu mai iau Femibion pt ca pe langa acid folic mai are si B-uri. FAc o pofta de mancare de numa. Asa ca, eu am luat de folicul. Cezara, mi-a recomndat Arefam (progesteron) de abia din saptamana 6, dar nu pt ca trebuia ci pt ca ma batut-o eu la cap.
Dr Bechir imi spunea ca in strainatate, nu se da nici un progesteron pana pe la 12 sapt. Numai la noi medicii recomnda asta.
Referitor la foliculi restanti, intreab-o pe Cezara sau Ionut, daca nu cumva ai nevoie de o doza mai mare de Pregnyl.
Eu o recomnd din suflet la toata lumea pe Cezara. Este profi si un om deosebit. Intotdeauna stie ce sa-ti spuna ca sa-ti dea speranta. Eu am mare inceredere in ea. Din ce am intels de la ea este la cabinet toata luna iulie si la inceputul lui august.
Nu mai stiu nimic de fete.

Mergi la inceput

missy, daca nu ai probleme cu progesteronul poti sa nu iei numic. Dar daca a fost mai mic la analize sau daca nu l-ai facut, ar tebui sa iei ceva (utrogestan, duphaston, arefam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput