INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna fetelor,
Alexa tu mi-ai spus mie sa nu fac test pana in ziua 14 si atunci beta. Acum ce faci? Mai asteapta putin!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Missy multa bafta si te asteptam cu II liniute!
Angelica ma rog la Dumnezeu sa fie bine! Nu te stresa ca nu faci bine la bebic! Roaga-te si cu voia Lui vei trece peste toate incercarile!
Despre mine... Nu simt nimic. Poate o durere mai mare la sani! In rest absolut nimic! Astept si eu sa treaca timpul si sa imi fac beta. Ar trebui sa il fac pe 16, sambata, dar cum in oras la mine nu se lucreaza am sa-l fac joi sau vineri.
Eu va pe toate si va doresc o saptamana usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ovitrelle este echivalentul pregnylului. Rolul lui este sa pocneasca foliculii
Nu conteaza ce iei dintre Utrogestan sau Arefam, amandoua sunt pt sustinerea sarcinii.
Da, eu zic sa iei in continuare Thromo Ass 1/ zi

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Alexa, multumesc! Si iti doresc doua liniute maine dimineata!

Si voua fetelor,Missy,Dana,Angelica ...la fel... doua liniute cat de curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna

AM fost plecati la mare si de aceea nu am mai intrat pe forum. M-am intors si cu o otita medie micotica si sunt surda si am niste dureri de urechi de nu mai pot.

Missy frumoasa recolta. SI sotul a fost la inaltime. Doamen ajuta sa fie bine si sa aveti un rezultat pozitiv. Thrombo Ass unul pe zi, neaprat. Pana la urma cum ai luat Viviflorul?

Angi iti urez numai bine sa stea bebe cuminte pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna

AM fost plecati la mare si de aceea nu am mai intrat pe forum. M-am intors si cu o otita medie micotica si sunt surda si am niste dureri de urechi de nu mai pot.

Missy frumoasa recolta. SI sotul a fost la inaltime. Doamen ajuta sa fie bine si sa aveti un rezultat pozitiv. Thrombo Ass unul pe zi, neaprat. Pana la urma cum ai luat Viviflorul?

Angi iti urez numai bine sa stea bebe cuminte pana la termen.

Bine ai revenit, Dankutza! Asteptam sa vorbim!
Da, am luat si Viviflorul, si fatza de luna trecuta cand nu am luat Viviflor si aveam E=8.5mmm, acum am avut E trilaminar de 9.3mm. Deci, a functionat!
Draga mea, am emotii de pe acum, parca n-as fii fost gravidutza vreodata, doar am o ditamai Alexandra-13 ani...
M-au apucat acum si gandurile: nu am tinut de la inceput Ovitrelle-ul la frigider. L-am pus, dar mai tarziu. Ma gandesc sa fii avut efect...M-a "intepat" OS ieri, dupa inseminare. In rest, totul bine, Dr. e o super tipa, imi place mult de ea.
Daca nu o sa obtin sarcina acum, nu cred ca-l mai pot avea pe sot duminica, cand este si el liber. Dar poate o vrea D-zeu....
Tu ce ai mai facut? Cum te prezinti? Ai mai fost pe la Cezara? Ce ti-a mai zis?
Sa stii ca ai facut otita de la apa de mare, sa iei tratamentul corect, sa nu ramai cu timpanul afectat. Ce face mica Cezara? E bine, sanatoasa? D-ra mea e plecata la tata-su in Grecia( tatal biologic) si sta pe acolo o luna. Mi-e un dor de ea...dar n-am ce face, e tatal ei...

Te pup !

Mergi la inceput
Mergi la inceput