INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 17
alexa78 spune:
Buna fetelor,
Sunt in ziua a 7-a dupa IA. Sunt zile in care cred ca este o sa fie reusite si zile in care ma indoiesc. Am si racit, sper sa nu afecteze cu nimic.
Cred ca luni o sa fac testul. Deoacamdata am rabdare, dar cand s-o apropia ziua de luni....
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
sensibila spune:
alexa78 - si eu am racit imediat dupa IA sinu a fost nici o problema.
Poti sa iei paracetamol normal
hexoraleten pentru dureri de gat
siropuri naturiste pt tuse
oscillococcin
si picaturi de nas mi se pare ca bixtonim dar nu sunt sigura
capul sus, gandeste pozitiv si o sa vii cu II, sau cu beta mareeeeeeeee
Daca faci test de pi, fa-l dimineata cu prima urina si ia un Sure Check
Si nu mai devreme de z14 dupa IA
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
simonia spune:
stie cineva cand il pot gasi pe dr. ion ionut de la giulesti?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
alexa78 spune:
simonia, dr ion poate fi gasit dimineata intre 7 si 8 la centrul de planificare familiala de langa Giulesti.
Am nr de tel scris intr-o agenda la serviciu. Daca nu este prea tarziu, ti le pot da maine. Ma gandesc ca e perioada concediilor acum, si e mai bine sa suni inainte.
simonia spune:
am asunat, si mi-a spus ca maine este dimineata la colposcopie, si apoi nu se mai stie, pt. ca intra in concediu, de la cabinetul unde mai lucreaza dlui. mi-a spus ca de pe 15 intra in concediu. asa ca nu stiu. pt maine nu am putut sa ma invoiesc de la serviciu, si speram sa mai fie intr-o zi, macar sa pot discuta cateva minute.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
andradam spune:
Buna dimineata! Eu sunt foarte noua pe forum, am descoperit o trombofilie de curand si se pare ca inseminare mi se va recomanda, vroiam sa va cunosc si pe voi, deocamdata tot citesc la mesaje 
missy40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradam Buna dimineata! Eu sunt foarte noua pe forum, am descoperit o trombofilie de curand si se pare ca inseminare mi se va recomanda, vroiam sa va cunosc si pe voi, deocamdata tot citesc la mesaje ![]() |
Bun venit, Andra !

Ce analize ai facut pentru trombofilie?
alexa78 spune:
simonia, la nr. 021/3161281 sau 021/3161283 poti vorbi direct cu dl dr. Ion intre orele 14.00-15.00. Daca insisti, vei reusi sa vb cu el. Ai mai fost la el? Sunt curioasa ce zice despre trombofilie.
alexa78 spune:
Bine ai venit, andra!
Cand faci inseminare? Iei tratament pt trombofilie? Ai fost si la hematolog?
dana_2408 spune:
Buna!!!
Nu am mai intrat de f mult timp deoarece am fost foarte ocupata. Incep prin a va pupaci pe toate si a va ura o vara plina de burtici grase si bebei sanatosi.
Eu, dupa laparoscopie, am facut cea de-a II a inseminare pe 3 iulie. Sper sa fie ultima. Ma leg de faptul ca pe data de 3 iulie a fost ziua de nastere a mamei mele iar pe 4 iulie eu si sotul am facut 2 ani frumosi de la casatorie si 8 de supravietuire impreuna. Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa reusim de data aceasta. Am avut 5 ovocite frumoase, toate peste 20 mm. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca in ziua inseminarii m-am certat f tare cu dr. mea. Am intarziat, din cauza traficului, 20 de minute si a inceput sa tipe ca o isterica. Nu am suportat sa imi faca morala pe banii mei si astfel ca am ripostat destul de urat. Cu o zi inainte de inseminare am avut dureri de ovulatie si am rugato sa-mi faca eco inainte sa vedem daca mai sunt foliculii acolo. A refuzat si nici dupa inseminare nu mi-a mai facut. Asa ca fetelor este ultima oara cand m-a vazut. M-a lasat pur si simplu sus pe masa unde am facut procedura si a plecat. Doar cand imi aduc aminte imi vine sa vomit.
Trecand peste toate astea sper ca macar unul dintre ovule sa mai fi fost acolo si sa reusesc. Voi ce parere aveti despre faptul ca am avut acele dureri inainte cu o zi de inseminare? Este posibil sa fi ovulat toate cele 5 ovule odata? Habar nu am ce sa cred. Cert este ca am facut tratamentul cu menopur, care este destul de costisitor si deci m-am umplut de hormoni din nou, si am cheltuit f multi bani pentru a reusi iar dr asta m-a dezamagit f tare.
Sper sa nu aveti ocazia sa treceti prin asa ceva. Nu stiu daca sa astept un rezultat sau sa uit cu totul ca am facut o alta inseminare. Sunt total debusolata!!!!
pupici dragutelor si astept si eu pareri despre inseminarea mea cu peripetii!!!!
Alexa 78 bafta mare si te asteptam cu 2 liniute. Stiu ca vei reusi si ca va fi bine!!!