INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Missy, cu dr Moisa fac am facut IA. Mi se pare OK pt tot ce tine de infertilitate, inseminari. Si nu spun asta pt ca am doua IA reusite cu ea, ci pt ca intr-adevar am incredere in ea ca stie ce face, mi-a raspuns mereu la toate intrebarile pe care le-am avut, mi-a descoperit problemele de trombofilie, este mereu pusa la punct cu toate noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Alexa, eu am facut fraxiparine, ca nu am gasit clexane, toate acele au fost boante...mie mi le-a facut o prietena asistenta in mana, ca ea nu face in burta. Si m-am invinetit tare, ziceai ca m-a muscat cineva...
Mie mi-a fost teama sa-mi fac singura in burta.

Iti doresc sa fie bine de data asta si sa treci la burticute!!!

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva, a crescut pretul la IA la cabinetul dr. Moisa la 500 lei.
Sensibila, cand ai timp modifica te rog pa prima pagina, poate intereseaza pe cineva.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alexa sa fie cu ochisori !!!
Clexanul ustura putin. pe mine ma ustura f putin la injectare si ceva mai intes vreo 2 min dupa injectare. ace boante am nimerit si eu de vreo 2-3 ori si m-am cam chinuit.
tie ti-a facut eco inainte de IA sau a facut procedura sub ghidaj ecografic ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Multumesc Qiao! Acum m-am lamurit cu clexane-ul. Asa va fi mereu, trebuie sa ma obisnuiesc. Speram sa fie la fel ca la gonal, unde nu am simtit nimic. Mi-e o frica de injectii de nici nu-ti poti imagina, dar m-am pregatit psihic pt perioada care urmeaza. Bine ca are cine sa mi le faca, singura nu cred ca as reusi.
Am facut eco exact inainte de IA si atunci am vazut foliculul care abia se sparsese.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani tuturor acelora care poarta numele
Sfintilor Petru si Pavel !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Am facut ieri IA, exact in momentul ovulatiei. Dr. Moisa mi-a aratat pe ecran foliculul care abia se sparsese si eliberase deja o parte din lichid. La nici o inseminare de pana acum nu am prins exact momentul ovulatiei. Endometrul a fost si el bun, a avut 11 mm. Sunt f. optimista, sper sa ma tina asa inca 2 saptamani pana fac testul.

Foarte frumos ce spui tu acolo. SIGUR e reusita IA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy sunt cu gandul la tine astazi. Stiu ca te duci la Cezara. De abia astept sa citesc ce ti-a spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Missy, asteptam un semn de la tine.
Sa fie netul de vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Missy sunt cu gandul la tine astazi. Stiu ca te duci la Cezara. De abia astept sa citesc ce ti-a spus.

Multumesc tare mult ca te-ai gandit, Dankutza!
Intr-adevar, draga mea, am ajuns la Cezara. Super doctora ! Mi-a lasat o impresie foarte placuta, e o tipa sigura pe ea si care stie ce face.
Deci, a vazut toate analizele, mi-a spus ca sunt bune pentru varsta mea, inclusiv AMH-ul.Mi-a zis sa nu mai iau Ova-mit-ul luna asta, pentru ca vrea sa vada ovulatie naturala( desi nu cred ca o sa am ceva grasani pe acolo, in mod natural si m-ar bate gandul sa iau ova-mit , fara sa-i spun...Fac bine sau rau?
Endometrul meu de 8 mm de pe 16.06 mi-a spus ca de la ova-mit ar fii subtirel.Dar mi-a dat Viviflor pt. el. Mi-a mai dat Thrombo Ass si Femibion.
M-a contrazis cand i-am spus ca foliculii mei nu se sparg.Din moment ce am CM regulat, foliculii se sparg, dar nu cand trebuie...Si am mai facut si Pregnylul degeaba ( zic eu).
M-a chemat pe data de 9.07 la monitorizare si in functie ce ce vede pe acolo, as face inseminarea pe 10.07. Sunt bucuroasa, ca pica duminica, cand consortul e acasa si nu lucreaza. Mi-a spus ca daca nu e ea duminica, imi poate face alt coleg de-al ei.
Sa stii, draga mea, ca ti-as fii scris si daca nu-mi scriai tu, caci stii intotdeuna sa ma incurajezi si pentru asta iti multumesc din suflet.
Vreau sa te intreb cate ceva:
- Cand ar trebui sa pun Viviflorul? Trebuie sa iau 6 zile. Azi e a 3 a zi de CM.
- Sa iau totusi si Ovamit? Ar trebui sa iau de azi, caci e a 3 a zi a CM. Desi mi-a spus ca ar mai fii si alte stimulente ovariene de luat.
-A, mi-a mai dat de facut culturi din col. Ce ar trebui sa fac?

Sunt un pic si necajita, caci, fara sa fiu zgarcita, ma costa si monitorizarea(100RON) si inseminarea (600RON)+ bani pe medicamente si analize. Am banii foarte dramuiti si asa nu ne ajung de la o luna la alta, pentru ca avem banca si alte datorii, facturi, etc...
In fine...Spune-mi ce ai mai facut si tu si ce strategie are pentru tine Cezara.
Te pup si astept sa vorbim!

Salutari si pentru Lauricea si Sensibila. Salutari si Alexei si sa fie cu doi ochisori!

Mergi la inceput