INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 12
angelica28 spune:
MA MULTUMESC SI CU UNUL ,NUMAI SANATOS SA FIE ,SI CIND MA GINDESC CA NU AM PLANIFICAT NIMIC ,DAR COPILUL VA FI IN ACEIASI ZODIE CU MINE
,DE CE NU POATE IMI FACE CHIAR UN CADOU DE ZIUA MEA!
![]()
![]()
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+4
sensibila spune:
angelica28 - asa s-a intamplat si la mine.
Eu sunt nascuta pe 6, iar Gia pe 10 martie
Important e sa fie sanato/i si sa stea cuminte/cuminti 40 de saptamani
Oricum, daca se intampla asa, sa fii pregatita sa nu iti mai serbezi ziua.
Eu psihic am ramas la 29, desi am deja 31. De 2 ani nu mi-a maiserbat nimeni ziua mea.
Dar e normal, bebelul e mult mai important
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisia_buc Sa inteleg ca tu esti la Cezara Bucur de la Dacia Medical Center. Am vazut ca, in afara de Giulesti a fost admis si Dacia in Programul FIV al MS. Momentan este singura clinica privata din Bucuresti. Chiar aseama ma uitam pe forum ca multe fete sunt la Dr. Albu (asa l-am ales si eu desi am oscilat intre Cezara, Moisa, si Albu). |
Cand eu am inceput sa ma interesez la cine sa ma duc ca sa ma ajute sa fac un copil, "era la moda" Cezara, Moisa, Tutunaru. Am decis sa ma duc la Cezara in urma unei discutii cu o cunostiinta care se ducea la ea. SI bine am facut!
dankutza spune:
| citat din mesajul lui lauricea2002 Dankutza, sunt in concediu si nu pot ajunge prea curand in Bucuresti. Crezi ca pot obtine de la cabinet, la telefon, niste indrumari? As vrea sa ma sfatuiesc cu Cezara, sa stiu ce plan punem la cale incepand cu aceasta luna. E clar ca doar Ova-mit si Pregnyl 5000 ui nu ma pot ajuta. Oricum eu am foliculi ce se dezvolta cat casa pana la ovulatie, dar dupa cum stii nu se sparg. Poate-mi mai zici tratamentul complet ce a avut efect in cazul tau. Bineinteles ca nu-l folosesc fara acceptul ei, intrebam doar ca idee. |
Tratamentul pe care l-am facut acum 2 ani si am reusit sa raman insarcinata cu el de 2 ori:
-ziua 3, timp de 5 zile un Ova-mit
-ziua 8, timp de 4 zile 50 UI de Puregon
-ziua 11, vizita la dr si schimbat de la 50 la 100 UI de Puregon pana la inseminare
- pt endometru, o spatula de Oestrogel pe zi
-pt ovare polichistice, cate un Siofor de 1000mg pe zi, pana in ziua inseminarii
- si cate un acid folic pe zi. de 5mg
- dupa inseminare nici un progesteron
- in ziua inseminarii un Pregnyl de 5000
La prima inseminare am obtinut 2 foliculi. AM ramas gravi, dar s-a oprit din evolutie. La a doua inseminare am obtinut un singur folicul de 19. Aceasta s-a materializat prin Cezarica mea, care doarme acum in patut.
Nu stiu sa spun, daca Cezara va vrea sa discute cu tine la telefon despre noua strategie, dar macar incearca. Ce pot sa-ti spun este, ca in urma recoltarilor din col, mi-a gasit o vietuitoare. AM trimis pe fax, analiza si ea m-a sunat seara pe la 8 :30 si mi-a dat tratamentul. Deci, ... incearca!

dankutza spune:
| citat din mesajul lui sensibila [font=Georgia][blue]angelica28 - stiu cazuri cand bebelul s-a prins si la un folicul de 17, care s-a spart la momentul oportun cu o fiola norocoasa de pregnyl. Din acelasi lot am facut si eu pregnylul cand am ramas insarcinata |
Din acelasi lot am facut si eu in mai, dar nu a mai fost cu noroc...
cixinica spune:
salutare fetelor!
sper sa ma primiti si pe mine printre voi, imi doresc mult un bebe care se lasa asteptat.
as vrea sa schimb dr-ul si mi-a placut cum ai vb tu dankuta despre cezara, m-as duce si eu pe la ea, te rog daca poti sa imi dai mai multe detalii despre ea ce fel de om este si daca este f ocupata
multi 

tuturor
sensibila spune:
dankutza - din pacate nu cred ca ai facut din acelasi lot. Lotul acela a expirat in iunie 2009
Prietena nostra comuna, mi le-a dat si le-am impartit la fete pe aici
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
angelica28 spune:
| citat din mesajul lui sensibila angelica28 - asa s-a intamplat si la mine. Eu sunt nascuta pe 6, iar Gia pe 10 martie Important e sa fie sanato/i si sa stea cuminte/cuminti 40 de saptamani Oricum, daca se intampla asa, sa fii pregatita sa nu iti mai serbezi ziua. Eu psihic am ramas la 29, desi am deja 31. De 2 ani nu mi-a maiserbat nimeni ziua mea. Dar e normal, bebelul e mult mai important de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Eu sunt pe 22 deci am toate sansele sa nu imi mai serbez eu ziua ,dar ce conteaza cind am o alta viata atit de dorita cui sa io serbez?

Am si eu o intrebare eu fac Fragmin zilnic .....am trombofilie ,si de 2 zile simt o durere crunta in picioare ,in stingu inclusiv osul simt ca ma arde de la genunchi in sus spre coapsa ,si la ambele picioare mi se pun circei ingrozitori ,sau nu stiu cum sa va explic ..,simt ca mi se incaleca venele, dar asta de la genunchi in jos spre talpa dar in partea muschiului,ma trezesc si noaptea cu o durere groaznica ,de la ce o fi voi ati patit asa ceva,nu stiu cu ce sa imi dau,am luat azi de la farmacie STIMUVEN plus,cica nu afecteaza sarcina ,mi-am dat cu spirt ,degeaba ,ce ma sfatuiti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+4
alexa78 spune:
Angelica, felicitari pentru sarcina in primul rand.
Legat de durerile pe care la simti, poate sunt reactie la fragmin (normale sau nu).Trimite-i un mail dr. Uscatescu si vezi ce zice.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
alexa78 spune:
| citat din mesajul lui missy40 Alexa, iti multumesc si tie pentru gandurile bune. Eu am ceva varice, fine ce-i drept, pe piciorul stang, dar coagulograma e buna, sangele se coaguleaza normal. Cu toate astea, e indicat sa-mi fac si eu analizele astea? Draga mea, in ce categorie de analize se incadreaza, caci am cautat la Synevo in site si n-am gasit. |
Scuze ca iti raspund asa tarziu. Pe site la synevo le gasesti la analize de hematologie, Profil de trombofilie ereditara II. In afara de acestea, mai sunt inca 2 analize pe care le-am facut: mutatia factorului XIII si mutatia genei PAI-1.
Analizele de coagulare pot fi normale cand nu esti insarcinata. Si ale mele sunt la fel, dar in sarcina se schimba lucrurile.
Tinand cont ca ai varice si ca ai pierdut o sarcina, poate ca ar trebui sa faci aceste analize. Unii dr. le recomanda dupa mai multe pierderi de sarcina, dar eu cred ca ar trebui sa fie facute de toate cele care reusim sa ramanem insarcinate prin IA sau FIV. Mi se pare stupid sa ne chinuim nu stiu cati ani sa ramanem insarcinate si apoi sa pierdem sarcinile, cand aceste analize ne pot scuti de multe suferinte pt ca exista tratament.
Tu hotarasti daca le faci sau nu, eventual vb si cu medicul.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt