INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitari angelica28 !

Sarcina usoara si un (doi)
pestisor (i) sanatos (i) !

Eu in ziua 16 sau 17 nu mai stiu, de la IA , avem 121 beta.
Valuarea ta , poate semnala gemeni.
O sa descoperiti la eco de la 7 saptamani cate inimioare sunt.
Eu am facut IA pe 16 iunie si am nascut pe 10 martie, asa ca ai toate sansele sa faci un pestisor

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Dankutza, draga mea, iti multumesc mult ! Acum mi-am facut programare la dr. Bucur, pe 29 iunie, ora 17.00. Sa stii, draga mea, ca in mare parte, datorita tie, o iau iar de la capat.

O sa-ti place mult de ea si sunt f f f convinsa ca va va ajuta si pe voi.

Te pup si-ti multumesc tare mult pentru sustinere!
Dankutza, vreau sa iau Metroul de la Gara de Nord pana la Romana. Este gura de metrou si pe b-dul Dacia?
Este bine cum fac ? Nu stiu prea bine Bucurestiul...Poate ma ajuti , te rog!
Ce face printesa ta? Mai ai poze cu ea ? Tare mult as vrea sa le vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy cea mai apropiata gura de metrou este cea de la Romana, iesirea de la coloane. Faci dreapta pe B-dul Dacia. Treci de Pizza Hut, de hotelul Howard Johnson. Traversezi. Mergi tot iniante. APoi dai de liceu si chiar in fata liceiului este statia de autobuz. Este doar o statie. Eu, de obicei, merg pe jos. E zona curata, cu umbra. Mergi ca, 7-10 minute.
La un momnet dat vei ajunge la pIata Spaniei. De fapt este o piateta. Daca mai mergi ianinte, dai de de Piata Gemeni (sau Galati), dar asta e piata in adevaratul sens, adica cu legume si fructe. Nu trebuie sa ajungi la ea.
Cum ajungi la piata Spaniei, trebuie s atraversezi pe partea cealalta. O sa vezi. Este la parterul unei case vechi, exact pe colt. Scrie Dacia Medical Center. Suni la inetrfon si ti se va deschide drunul care iti va implini visul. Iti urez multa bafta!

Uite asa arata un copil facut prin inseminare
https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/18Luni#

Mergi la inceput

Cautand in cutia de medicamente, mi-am gasit cutia de Ova-Mit, pe care am folosit-o sa o fac pe Cezarica. Sper sa fie cu noroc, ca primele pastile au fost. Noroc ca nu a expirat.
Eu am fost la Cezara si i-am cerut acelasi tratament ca prima data, cand am ramas gravi. I-am zis ca vreau sa ma intorc la Puregon. Nu mai vreau Gonal, ca nu am facut nici o branza cu el. Drept urmare, o sa incep din ziua 3 cu Ova-mIt, timp de 5 zile si in ziua 8-9 ma duc la ea sa vedem ce facem, cu ce doza de Puregon incepem. Sa vada in ce stare sunt ovarele dupa cateva zile de Ova-mIt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisia_buc

Buna fetele,

Am fost la dl dr. Albu si mi-a dat o lista cu analize (o parte din ele le aveam facute).
Voi le-ati facut numai la MedLife sau si la alte laboratoare? Dl dr mi-a zis ca pot sa le fac unde vreau. Ma gandesc sa le fac la Synevo.
Ce parere aveti, credeti ca le primeste?

Eu mi-am facut majoritatea analizelor la centrul medical MAtei Basarab. Este in zona Unirii, pe langa Udriste. Au preturi destul de bune si sunt profesionisti. Cezara imi recomandase sa fac la ea, dar eu nu le-am facut pt ca este mai scump la ea. Nu mi-a zis nimic cand s-a uitat pe analize. Cred ca nici Albu nu o sa-ti spuna nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui crisia_buc

Buna fetele,

Am fost la dl dr. Albu si mi-a dat o lista cu analize (o parte din ele le aveam facute).
Voi le-ati facut numai la MedLife sau si la alte laboratoare? Dl dr mi-a zis ca pot sa le fac unde vreau. Ma gandesc sa le fac la Synevo.
Ce parere aveti, credeti ca le primeste?

Eu mi-am facut majoritatea analizelor la centrul medical MAtei Basarab. Este in zona Unirii, pe langa Udriste. Au preturi destul de bune si sunt profesionisti. Cezara imi recomandase sa fac la ea, dar eu nu le-am facut pt ca este mai scump la ea. Nu mi-a zis nimic cand s-a uitat pe analize. Cred ca nici Albu nu o sa-ti spuna nimic.

multumesc dankutza
Sa inteleg ca tu esti la Cezara Bucur de la Dacia Medical Center.
Am vazut ca, in afara de Giulesti a fost admis si Dacia in Programul FIV al MS. Momentan este singura clinica privata din Bucuresti.
Chiar aseama ma uitam pe forum ca multe fete sunt la Dr. Albu (asa l-am ales si eu desi am oscilat intre Cezara, Moisa, si Albu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Felicitari angelica28 !

Multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre la intrebarea legata de 1 zi de menstra! M-am lamurit acum.

Missy40 Stiu ca e greu sa te descurci intr-o localitate noua. Dankutza ti-a explicat foarte bine traseul(autobuz 133), insa daca te incurci poti sa apelezi numarul meu 0765440863.
Bafta multa!

Dankutza, sunt in concediu si nu pot ajunge prea curand in Bucuresti. Crezi ca pot obtine de la cabinet, la telefon, niste indrumari? As vrea sa ma sfatuiesc cu Cezara, sa stiu ce plan punem la cale incepand cu aceasta luna. E clar ca doar Ova-mit si Pregnyl 5000 ui nu ma pot ajuta. Oricum eu am foliculi ce se dezvolta cat casa pana la ovulatie, dar dupa cum stii nu se sparg. Poate-mi mai zici tratamentul complet ce a avut efect in cazul tau. Bineinteles ca nu-l folosesc fara acceptul ei, intrebam doar ca idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyrem

Citat:
citat din mesajul lui angelica28
am avut un singur folicul mai dezvoltat .....dar minuni exista ,asa ca nu disperati ,fiti increzatoare in sansa voastra!

Sotul e cu normospermie?

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

DA iubita sotul meu e cu normospermie,si la inseminare sa intrecut pe el mi-a bagat 45 de milioane la inseminare,nu imi venea sa cred ,dar va spun sincer ca am fost sceptica ca am sa reusesc ca nu am raspuns cum trebuie la tratament ,nu aveam decit un folicul de 15 in ziua 11 de la ciclu ,am mai facut menopur 2 zile apoi pregnilul si in ziua 15 inseminarea,doamne ajuta sa fie ok de data asta,sa se dezvolte sarcina cum trebuie acum ca stiu ce inamic am si ma lupt cu el !
Va multumesc tuturora pt felicitari,Doamne ajuta sa fie gemeni chiar mi-as dori ,dar nu cred.......doar daca am avut norocul sa mai fi fost vreun folicul marit intre timp............dar cum am invatat sa nu mai spun NU CRED niciodata ,nu spun decit atit :DOAMNE AJUTA SA FIE SANATOSI ORICITI OR FI!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Felicitari angelica28 !

Sarcina usoara si un (doi)
pestisor (i) sanatos (i) !

Eu in ziua 16 sau 17 nu mai stiu, de la IA , avem 121 beta.
Valuarea ta , poate semnala gemeni.
O sa descoperiti la eco de la 7 saptamani cate inimioare sunt.
Eu am facut IA pe 16 iunie si am nascut pe 10 martie, asa ca ai toate sansele sa faci un pestisor

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

MULTUMESC DIN SUFLET ,,MI-AI INSENINAT SEARA ,DOAMNE AJUTA SA FIE 2 ,INCA SPER SA SE FI PRINS DOI PESTISORI!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

angelica28 - stiu cazuri cand bebelul s-a prins si la un folicul de 17, care s-a spart la momentul oportun cu o fiola norocoasa de pregnyl. Din acelasi lot am facut si eu pregnylul cand am ramas insarcinata

Mie Moisa mereu imi zicea ca pentru IA se cauta 1 folicul si de buna calitate , decat mai multi si degeaba si ca, daca femeia nu are probleme, nu vede rostul unei stimulari prea puternice.

Dupa cum am mai zis, eu am luat numai ovamit

Gemenii identici, ies din acelasi folicul care dupa fecundare se divide. Daca nu am insel. Asa ca sanse de gemeni sunt.

Dar cred ca te multumesti si cu 1 bebe sanatos si frumos.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput