dr Catalin Haiduc ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 5
dianaemma spune:
Buna fetelor,
Ma bucur pt Camica, felicitari!
Iana eu sunt in aceeasi perioada a sarcinii ca si tine.
pe 15 iunie m-a chemat la control poate-poate putem convinge bebele sa iasa. Bebelina mea avea luni 2900, poate mai creste pana la 3 kg.
sunt un pic ingrijorata ca am tensiunea mare adica 14.7 si daca depasesc 14.9 sa ma prezint de urgenta la camera de garda.
voi ce stiti legat de tensiunea mare? oare pot naste normal sau trebuie sa fac cezariana? help! am auzit ca nu este bine nici pt bebe si nici pt mine sa fie tensiunea asa mare.
sunt un pic ingrijorata!
sanatate multa!
va pup
DianaEmma
Albinutzzza spune:
Dianaemma ai grija cu preeclamsia..nu e de glumit cu ea. I-ati tensiunea in fiecare zi si du-te la spital daca ajungi la 14 cu 9. Mie mi-a recomandat sa imi iau tensiunea dupa ce ma odihnesc 5-10 min..nu dupa efort. Nu stiu daca e indicatie de cezariana, dar ai mare grija.
Toate bune fetelor!
dianaemma spune:
Albinutza multumesc,
asa am sa fac, imi voi monitoriza tensiunea si sper sa fie totul bine, sunt ingrijorata :(
a fost totul bine pana acum si acum mai am cca 2 sapt si .... dar voi naste un bebe sanatos :)
multumesc pt ajutor
zi buna!
dianaemma
dianaemma spune:
Dragi mamici,
Se apropie termenul si in bagajelul meu de spital nu am kitul de anestezie, voi ce ati folosit? dl Haiduc mi-a zis sa cumpar Braun, aveti idee ce pret are?
multumesc pt ajutor!
dianaemma
sanatate la mamici, bebei si burtici
iana_62002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaemma Dragi mamici, Se apropie termenul si in bagajelul meu de spital nu am kitul de anestezie, voi ce ati folosit? dl Haiduc mi-a zis sa cumpar Braun, aveti idee ce pret are? multumesc pt ajutor! dianaemma sanatate la mamici, bebei si burtici |
buna, dianaemma!
Referitor la kitul de anestezie: d-ul dr. Haiduc si mie mi-a recomandat de la Braun sa iau, am si luat. Ce am luat eu a costat 105 lei (mai erau un model de la Braun care costa 95 lei) d-na de la farmacie nu a stiut sa-mi zica diferenta intre astea doua....asa ca am ales eu pana la urma. pe asta de l-am luat eu scia ceva ca e mai soft......sper sa fie bun.
numai bine, sarcina usoara si nastere la fel de usoara si rapida!!!
38+2
sensibila spune:
Poate vreti si voi sa semnati petitia pt schimbarea legii adoptiilor
http://vreausieuparintiimei.stirileprotv.ro/index.php?res=upload_ok
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dianaemma spune:
Albinutza,
iti multumesc frumos, te rog o adresa de e-mail sa putem vorbi cum procedam.
Iana se apropie termenul la amandoua. eu inca nu am pierdut dopul poate in urmatoarele zile se intampla.
imi doresc sa nasc cu haiduc , poate il prind pana pe 19 cand intra in concediu.
sanatate si aveti grija de voi.
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult de urari! Va spun sincer ca sunt f obosita si nu am timp deloc sa mai intru pe forum desi as mai vrea... Totul este bine cu fetita mea, am impresia ca nu se prea satura de la sanul meu... Cere foarte des, ii dau acum si peste 15 min vrea iar... ce-i drept si adoarme repede si nu suge in continuu cat o tin la san... Sper sa fie totul bine pana la urma... Azi am observat ca am un pic mai mult si sper sa vad ca se satura. Va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!!