dr Catalin Haiduc ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 21
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Sambata avem si noi botezul micutei. Abia astept sa scapam, sa ne facem din ce in ce mai mari si dupa botez ne pregatim sa mergem la mare.
sensibila spune:
carmenpit77 - sa aveti o increstinare foarte frumoasa !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Albinutzzza spune:
Neatza fetele,
nicstraker eu voi scrie aici cat si la cine am dat:
doctor 1400
moase 100 la fiecare - au fost 2
neonatolog - nimic
asistente copii - 10 lei
asistente toaletare/muls - 10 lei
am nascut natural in ianuarie
carmen va doresc petrecere frumoasa
pupici
mando spune:
Albinutzzza la cat te-a ajuns cu totul? Mai mult de 3000 de ron? Nu ai platit si cazarea separat?
Albinutzzza spune:
Mando nu am platit cazare. Am stat in salon normal. Rezerva cu plata e 300 de lei pe noapte. Nu am ajuns la 3000 de lei. Cred ca 2000 au fost..sincer nu am tinut socoteala. Am recoltat si celule stem.
Pupici!
nicstraker spune:
Albinutza, iti multumesc mult pentru informatii! Credeam ca nu e voie sa vehiculam sume pe forum , de asta am dat si adresa de email - haha
Am niste emotii si niste panici si niste ganduri rele legate de nasterea naturala de ma surprind singura. Ma credeam mai viteaza... Dar cred ca toate ati trecut prin asta, nu-i asa? Off, de-abia astept sa treaca.
Multa sanatate tuturor!
sensibila spune:
Conditiile de cazare sunt foarte bune.
Masa insa eunu am vazut-o decat 1 data in 3 zile cand mi-a dat o supa cica, care doar apa colorata cu delicat sau ce o fi fost.
La cezariene se sta cate 2 in camera si o baie este intre 2 camere, deci la 4 fete, baie cu dus.
Daca ainorocul sa stai exact langa salanul bebelusilor , acolo este 1 baie la 1 camera.
Salanul bebelusilor este separat, adica la un etaj sunt bebelusi si mamicile care au nascut normal si la alt etaj sunt bebei si mamicile care au nascut prin cezariana.
la Giulesti spre ex, sunt toti intr-un salon si cele de la cezariana trebuie sa urce un etaj pe scari sa ajunga la bebelusi.
Alt avantaj la Filantropia este ca poti merge la bebelusi oricand si poti ruga asistentele sa nu ii dea supliment daca ii e foame ci sa te cheme sa il alaptezi daca ai lapte.
La Giulesti nu te primesc decat cand e ora de alaptat. In rest usa este incuiata cu cheia.
Vb doar din ce am vazur personal
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dulcica27 spune:
Buna nicstriker, am o intrebare: dr Haiduc este de acord sa iti faca cezariana? ca mie nu vrea sa imi faca, si eram curioasa daca ai vre contraindicatie de nastere naturala sau vrei tu cazariana.
Multumesc mult.
36+
sensibila spune:
dulcica27 - nu dr haoiduc nu vrea sa iti faca.
la filantropia nu se face cezariana decat dsca este nevoie
daca vrei neaaprat cezariana trebuie sa schimbi spitalul sau sa ramai la acelasi dr dar sa mergi la privat.
Atat sunt de mare !
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!!!
Noi in continuare ne luptam cu bubitele de fata si copr, sper sa treaca de la sine cum ati zis si voi. facem in fiecare seara baita cu infuzii de musetel, etc., fara sapun sau gel de dus. mai e si icterul asta care nu trece si gata.....mai nou avem si colici crancine care ne chinuie burtica.....saracu se chinuie pana face un caca sau un part, l-am ajutat eu de 2 ori cu termometru bagat in poponet....:(, cica nu e bine sa-l obisnuiesc cu asa ceva.....
Mie frica sa ma manac ceva acum....beau apa si ceaiuri de chimen si anason.....uff.....
multumesc mult inca o data pentru sfaturi!
Va pup cu drag si sarcini usoare la burtici si nasteri rapide!!!