dr Catalin Haiduc ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 18
Albinutzzza spune:
Iana, sa va traiasa bebelusul si sa va bucurati mereu de el.
E aiurea ce s-a intamplat..sa te lase atatea ore sa suferi si apoi sa te opereze.
Nu e vina lui..asa se intampla la filantropia
Pana la urma totul s-a terminat cu bine si asta conteaza.
De acum..multa rabdare sa ai si fff mult laptic
Daca te mai pot ajuta cu ceva..sa imi spui.
Pup
Camica_24 spune:
Felicitari iana!!! Ma bucur ca sunteti bine! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si liniste sufleteasca !!!
ro_x_ana spune:
Felicitari Iana si Dianaemma pentru minunile voastre!!
Imi pare rau ca ati suferit asa de mult pana sa va tineti bebelusii in brate, dar bucuria intalnirii cred ca a sters pana la urma toate inconvenientele. Va doresc si eu multa-multa sanatate, laptic bun si momente minunate alaturi de bebici.
Noi am ajuns in sfarsit acasa si incet-incet ne acomodam. Suntem sanatosi si ne bucuram unii de ceilalti in ciuda nesomnului care isi cam spune cuvantul.
Mihaa, iti doresc nastere usoara (daca nu cumva e prea tarziu pentru asa urare) si bebe sanatos!
ro_x_ana spune:
Sensibila, mor de curiozitate, cum arata dr. sefa? Poate o fi fost si pe la mine cand am nascut si habar n-am avut ca e ea... Stiu ca a venit la un moment dat o tipa care s-a uitat cam de sus la mine in timp ce nasteam, dar nu imi amintesc daca a zis ceva, ca eram cam ocupata...
iana_62002 spune:
Buna, feteleor!
Multumesc frumos pentru urarile frumoase si incurajatoare!!!
Noi va dorim la fel, multa sanatate, mult laptic si multe bucurii de bebelusi!!!
Va pupam cu drag!!!
mama lui Bruno!!
sensibila spune:
ro_x_ana - doctorita sefa este o tipa ianlta, blonda sau saten fff deschis cu parul pana la umeri si cam trecuta de 50 de ani.
Sau cel putin asa arata dupa fata.
Si avea asa, o fata de femeie a dracu
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
pentru cele care ati fost la controlul de 6 saptamani dupa nastere am si eu o nelamurire... Ati fost exact la 6 saptamani? Ca eu fac 6 saptamani vineri pe 15 iulie si am sunat la medical city sa imi fac programare si nu mai are loc decat pentru (tocmai) joia viitoare... Nu stiu ce sa fac... Ce ma sfatuiti? Va pup !
Mami de Irinuca
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!
Am o intrebare la voi: ce parere aveti despre purtatul centurei (burtiera) dupa cezariana? Daca se poarta dupa cat timp dupa nastere se poarta si cat timp?
multumesc frumos, Iana.
Albinutzzza spune:
Buna fetelor,
Camica..eu mi-am facut programare cand am ajuns acasa..si am fost la exact 6 saptamani..asa s-a nimerit. Nu e nici un bai daca te duci la 7 sau 8.. Se face control pe masa,recoltare de papanicolau, eco pe burtica si se prescriu anticonceptionale. Eu am luat Cezarette..si m-am ingrasat ca o purcica..mi-au facut o pofta de mancareeee. Vb cu el si de alte metode..gen ovule contraceptive.
Pup!