dr Catalin Haiduc ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Camica_24 - din cate am auzit, unora bebelusi le e mai greu sa suga la san si mai comod sa bea cu biberonul, acolo cica nu trebuie sa munceasca atat.
Se mai zice ca dupa ce a paat de la biberon, nu mai papa san ca e mai greu, la biberon curge singur.

Nu stiu ce sa zic, eu nu am patit asa cu Gia.

A papat si san cat am avut si lp completare.

Dar dupa ce i-ai dat completare a dormit cate ore ?

Poate nu o satura sanul tau si atunci cred ca a fi recomandat sa ii dai san si la sf mesei sa ii dai si lp cat cere.

Mai este f important ca tu sa te hranesti bine si sa te odihnesti ca sa faci lapte bun pt bebelina.

Pediatra ce zice ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Camica, ai incercat sa te mulgi si sa ii dai din biberon? Asa ai putea vedea cam cat si cum suge si daca intr-adevar laptele tau are consistenta necesara sa ii tina de foame. Asta cu consistenta laptelui am auzit-o de la cumnata-mea, ea avea lapte dar nu era foarte consistent cred si a trecut-o pe cea mica pe formula pana la urma.

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Eu zic ca nu exista lapte bun si lapte mai putin bun..laptele de mama este perfect pentru bebei..din pacate nu toate femeile au lapte suficient si abia atunci se adauga laptele praf.
camica, du-te la forumul cu alaptarea..fetele sigur iti vor fi de folos.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Camica_24

Ce sa zic Albinutzzza, sunt zile cand imi cere mai des asta fiind cam la o ora, sunt zile cand doarme mai mult ziua si ii dau cam la 3 ore... Depinde de zi... Seara in schimb imi cere non stop, dupa baita plange intr-una si tre sa o tin la san cu orele daca s-ar putea... O tin vreo juma de ora o pun in patut si iar cere si tot asa... Si seara i-am mai dat supliment in vreo 2 3 zile, credeam ca nu am lapte destul de ea nu se mai satura odata... si intr-o seara dupa ce i-am dat supliment si a adormit mie incepuse sa-mi curga un san :D Deci cred ca am lapte... Ori e ea somnoroasa si nu suge bine si iar cere nu stiu ce sa zic... Dar m-am obisnuit. pupici

Va pup pe toate fetele! iana_62002 iti doresc sa ai o nastere usoara!!!

Buna, Camica_24!
Multumesc mult pentru urari, sper asa sa fie nasterea usoara si rapida daca se poate Abea astept ziua de maine, am ceva emotii.....sper sa fie totul bine.

Tie iti doresc zile mai usoare cu bebelina ta si sa pape cat mai mult laptic de la mami, sa creasca voinica si frumusica!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

Ce pot sa va zic este ca uneori ii dau de la san si seara si doarme cam vreo 4 5 ore, la fel si dupa ce ii dau din biberon. Eu i-am dat supliment numai cu lingurita sa nu se invete cu biberonul. I-am dat de f putine ori cu biberonul. Nu prea stiu ce sa cred tocmai pt ca uneori se satura bine de la sanul meu si doarme mult si alteori imi cere non stop.

Va multumesc mult pentru sfaturi tuturor fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ro_x_ana spune:

Buna!
Felicitari proaspetelor mamici!
Iana,sa ai parte de o nastere usoara si de bebe sanatos! Eu sunt tot la maternitate, poate ne vedem. Inteleg ca si Dianaemma e pe aici, probabil la etajul 2, ca si mine, dar nu stiu cum sa o reperez.
Camica, eu cred ca nu ai nici o problema cu laptele. Bebe nu creste in fiecare zi la fel, sunt perioade in care asimileaza mai mult si deci mananca mai mult, si perioade cand cresterea e mai lenta si consuma mai putin. Poate ca seara vrea sa stea mai mult la san pentru ca adoarme inainte de a se satura. Baita o oboseste, iar caldura de la pieptul mamei o imbie la somn. Cand o pui in patut nu mai e la fel de cald si bine si isi aminteste ca ii era foame... Consistenta laptelui nu e o problema pt bebe, dimpotriva, ea se schimba pe masura ce copilul creste si nevoile lui nutritionale se modifica. Nici un lapte praf nu poate sa faca asta. La fel si cantitatea pe care sanul o produce, se modifica in functie de consum. Daca te alimentezi corect, bei lichide si te odihnesti suficient(pe cat se poate!) vei avea destul lapte. Nici un biberon nu e mai bun ca sanul tau. Nu iti pierde rabdarea, dureaza un timp pana ce bebe va dormi mai multe ore legate noaptea.
Albinutzzza, tu esti minunata, esti sufletul acestui forum!
Va doresc multa sanatate!
3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

Multumesc din suflet ro_x_ana pentru sfaturi, poti sa mai spui odata - ai foarte mare dreptate!!! Albinutzzza este sufletul acestiu forum!

Sunteti toate nemaipomenite si va multumesc din suflet pentru tot sprijinul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

va multumesc frumos fetelor! M-ati facut sa rosesc.
Ro_x_ana pe dianaemma o cheama diana gologan..asa cred ca o sa reusesti sa o identifici si e sigur la et 2 pt ca facut ceza.
Iana..sa iti dea Doamne Doamne o nastere cat mai usoara.
sa stiti ca incerc sa va ajut atat cat pot..din marea mea experienta de mamica..mare de 5 luni
Va pup dulce si aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Neata fetelor,

Iana, ma rog pentru tine sa ai parte de cea mai usoara nastere si de un bebe sanatos care sa va umple viata de bucurii.

Am fost aseara la dl. dr., nu mi-a mai facut eco, o sa facem peste 2 saptamani. M-am lamurit si cu plata de la Medical City. Daca te duci la control si iti face si eco platesti doar eco 270 de lei, daca nu iti face eco platesti doar controlul 100 de lei. Daca mergi pentru priam oara la cabinet si faci si eco platesti si consultatie 160 si eco 270. Sper sa foloseasca aceste info si altor fete.

Cat despre dl. dr. ... un dulce ca de obicei .

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani tuturor acelora care poarta numele
Sfintilor Petru si Pavel !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput