Salut cred ca am depersonalizare...
Raspunsuri - Pagina 7
narcisam102 spune:
lasa ca mai ai timp.
Sincer nici eu nu m-am gandit, nici ca o sa ajung sa stau cate o zi intreaga in bucatarie, nici ca am sa-l rog pe sotul meu sa spele vasele.
felicitari pt ca ai renuntat la etnobotanice.
sper sa reusesti pe drumul tau...
ionica spune:
Ma tot intreb,ce faceti dragele mele toata ziua in bucatarie?
Mie nu-mi ia mai mult de 2 ore mancarea si facut ordine dupa!
Uite cum speriati baietii sa devina tatici
narcisam102 spune:
Ei bine draga mea ....trebuie sa fac mancare pt bb, apoi ciorba pt noi, felul 2, ceva dulce + mic dejun pt sot.
imi place sa incerc retete noi care de multe ori nu imi ies dar mai incerc... am vointa.
Apoi...incerc oarecum sa ma pregatesc pt at cand va trebui sa ma intorc la munca. Sa stiu ce am de facut sa nu ma balbai ca acum. Pt ca at nu o sa mai am timp sa arunc mancarea ca acum si sa o i-au de la capat.
Asa cum incercam sa-i spun lui snuk nici eu nu stiam nici macar sa fac o salata cand m-am casatorit... iar faptul ca mama statea in buc imi parea si mie ca isi "omoara timpul".
Ei bine imi e tare dor sa-mi omor timpul la un film...la piscina sau la un spa. Dae\r indiferent cat as vrea eu vremurile alea s-au cam dus.
snuk1995 spune:
Va inteleg pe voi femeile , sunt eu baiat dar pot intelege lumea. Si eu o ajut pe mama in bucatarie cand are nevoie , o ajut la taiat ceva sau sa pun ceva la masina de spalat etc..E grea viata de femeie , asa cum a zis si Narcisa sunt multe de facut si te gandesc ca apoi te duci si la munca.
snuk1995 spune:
In concluzie cred ca nu am nimica , cum a zis si cineva mai sus ca avut si ea la fel ca mine tot la 16 ani...Acuma nu stiu sigur , peste 2 saptamani imi fac analize , ma duc la un psiholog si sa vad ce rezolv...Poate chiar din cauza asta am senzatii de ireal , poate se dezvolta corpu , nu stiu ce sa mai inteleg. Dar de cand am postat pana acuma simpt ca imi revin ! Nu mai am senzatia ca mediul este schimbat doar ca visez cateodata dar vad ca imi revin si din starea aia , simpt asta. :) Sanatate multa
Fania spune:
Ma bucur pentru tine.
Hai ca viata e super, mai ales la varsta ta.
Eu nu regret nimic din ce am facut in adolescenta chiar daca a fost o nebunie, m-a ajutat mai tarziu in viata si cred ca ma va ajuta si mai mult in relatia speciala pe care am reusit sa o construiesc cu baiatul meu.
Deci exista si parti pozitive ale experientei pe care ai trait-o.
Iti doresc sa-ti implinesti toate visele, meriti din plin