Salut cred ca am depersonalizare...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Andrei, (te cheama ca pe baiatul meu si vad ca joci Cs de care am scapat dar acum a dat-o in SAMP), adolecenta e o perioada teribila, eu am mai spus intr-un post ca am facut "bugee-jumping" in adolescenta. Asta nu inseamna ca orice ai incerca nu exista posibilitatea sa-ti revii iar tu pentru 16 ani pari foarte matur in gandire.
E destul ca tragi linie si pui intrebari.
Nu ai depersonalizare, cunosc senzatia cand ai impresia ca esti in exteriorul tau, am avut-o si eu, la tine a fost un cumul, orele petrecute pe calculator pentru headshot, tigarile imbunatatite, incearca doar sa schimbi ceva, sa iesi din casa, vad ca mixezi, poate gasesti part-time la un radio sa pui muzica, sa ai o prietena, dragostea este atat de frumoasa la 16 ani!
Poti incerca aici: http://radiolovesong.biz/echipa/, Josh e prietenul baiatului meu.
Sunt atatea lucruri minunate pe care le poti face pentru ca tu chiar esti minunat pentru cei 16 ani.

Stiu ca e un subiect delicat, insa de ce nu incerci sa discuti cu mama ta si eu sunt mama si vreau sa sper cel mai bun prieten al baiatului meu. L-am invatat sa vorbeasca deschis, fara complexe si fara rusine si sper sa-i pot fi alaturi intotdeauna. E adevarat ca parintii nu sunt toti la fel, insa dragostea te face sa treci peste orice, iar dragostea unei mame este imensa. ai incredere in ea, poate deveni sprijinul tau si poate fi secretul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snuk1995 spune:

Sunt multe in comun intre copilul tau si eu..Eu intradevar joc cs si samp :) Cam tot ce inseamna online , wow , metin2 :)) Ceva cu care sa-mi pierd timpul. Si am si prietena , mereu o scot in oras..ii fac mofturile ca na e vara acuma , vrea si ea o inghetata etc.
Multumesc ca mai lamurit ca nu am nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

apropos de jocurile pe calculator.

pe canalul TLC e difuzat un serial cu cea mai celebra "dadaca" britanica, Jo Frost.

intr-un episod, a fost prezentat un mic experiment, care i-a pus rau de tot pe ganduri pe cei care l-au organizat.

cativa zeci de baieti cu varsta de 12 ani au fost impartiti in doua grupe egale. baietii din prima grupa s-au jucat timp de 15 minute pe calculator, jocul fiind fotbal. baietii din cea de-a doua grupa s-au jucat tot 15 min pe calculator, jocul ales fiind unul oarecum violent (ceva cu soldati, impuscaturi, chestii de genul acesta).

ei bine, dupa terminarea celor 15 minute, fiecare baiat a fost chemat pe rand in biroul unuia dintre organizatori, sa discute cateva minute.
pe marginea biroului era asezat un suport plin cu creioane si pixuri. cel care discuta cu baiatul respectiv se prefacea ca darama din greseala suportul de pe birou, creioanele si pixurile se imprastiau pe jos.

au constatat astfel ca aproape toti baietii care jucasera fotbal pe calculator au schitat sau chiar au facut gestul de a-l ajuta pe domnul respectiv sa-si stranga creioanele de pe jos, in timp ce baietii care jucasera jocul "violent" ramaneau impasibili la incident, nici macar nu se uitau pe jos sau nu schitau un gest de elementara politete, de a da o mana de ajutor sau macar sa intrebe daca pot ajuta cu ceva.

astfel, cei care au organizat experimentul au ajuns la trista concluzie ca jocurile virtuale, mai ales cele violente, duc la desensibilizarea celor care le joaca, nu mai au empatie si reactii firesti la intamplari diverse din jurul lor.

snuk, oricat de mult ti-ar placea sa te joci pe calculator, trebuie sa intelegi ca acest lucru iti dauneaza mai mult decat poti tu realiza. incearca sa reduci treptat numarul de ore petrecute jucand (am vazut ca ai mai redus, ideal ar fi sa reduci si mai mult ), eventual orienteaza-te spre alt tip de jocuri (recunosc cinstit ca habar nu am cum sunt acele jocuri pomenite de voi, eu am oroare fata de orice tip de joc pe calculator, nu-mi place si pace sa pierd timp aiurea cu jocuri virtuale).

daca tot esti pasionat de muzica, incearca sa faci din asta rampa ta de lansare, iti va aduce si satisfactii, si rezultate materiale daca vei avea succes in domeniu.

ai lasat sa-ti scape un "porumbel" : te joci ca sa-ti pierzi timpul.
oh, daca ai sti cat imi doresc sa am acum timpul pe care il aveam in adolescenta...

pai timpul acela pe care vrei sa-l "omori" jucand ai putea sa-l folosesti facand altceva, iesind din casa mai mult cu prietena, implicandu-te in ceva proiecte sociale. uite, daca te-a incantat atat de mult initiativa cu "stop fumatului", cauta o organizatie locala care se implica in proiecte sociale cu ajutorul tinerilor. pasiunea ta pentru muzica te-ar putea ajuta mult in acest sens.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
pe canalul TLC e difuzat un serial cu cea mai celebra "dadaca" britanica, Jo Frost.

intr-un episod, a fost prezentat un mic experiment, care i-a pus rau de tot pe ganduri pe cei care l-au organizat.

cativa zeci de baieti cu varsta de 12 ani au fost impartiti in doua grupe egale. baietii din prima grupa s-au jucat timp de 15 minute pe calculator, jocul fiind fotbal. baietii din cea de-a doua grupa s-au jucat tot 15 min pe calculator, jocul ales fiind unul oarecum violent (ceva cu soldati, impuscaturi, chestii de genul acesta).

ei bine, dupa terminarea celor 15 minute, fiecare baiat a fost chemat pe rand in biroul unuia dintre organizatori, sa discute cateva minute.
pe marginea biroului era asezat un suport plin cu creioane si pixuri. cel care discuta cu baiatul respectiv se prefacea ca darama din greseala suportul de pe birou, creioanele si pixurile se imprastiau pe jos.

au constatat astfel ca aproape toti baietii care jucasera fotbal pe calculator au schitat sau chiar au facut gestul de a-l ajuta pe domnul respectiv sa-si stranga creioanele de pe jos, in timp ce baietii care jucasera jocul "violent" ramaneau impasibili la incident, nici macar nu se uitau pe jos sau nu schitau un gest de elementara politete, de a da o mana de ajutor sau macar sa intrebe daca pot ajuta cu ceva.

astfel, cei care au organizat experimentul au ajuns la trista concluzie ca jocurile virtuale, mai ales cele violente, duc la desensibilizarea celor care le joaca, nu mai au empatie si reactii firesti la intamplari diverse din jurul lor.

Eu m-as ingrijora mai mult sa imi las copilul cu tanti aia care a facut experimentul lui peste decit sa il las sa vada niste singe albastru de 'alien'

snuk, moderatia e importanta sa joci atit cit sa iti ramana timp si de dus prietena la suc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mianna, m-am gandit de cum a aparut mesajul sa editez, dupa aia am zis s-o laa asa, ca e mai sugestiv :)))))

edit ca l-am uitat pe am din am zis, LOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Da , aveti dreptate ! Dar majoritatea baietilor le plac jocurile tip FPS(First Person-Shoot) adica impuscaturi , omorari. O sa incerc sa le mai las , oricum majoritatea timpului nu ma joc doar 1-2 ore apoi daca mai stau , vorbesc cu prietenii pe skype sau messenger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sotul meu are 45 de ani si tot ii plac filmele de actiune, cu impuscaturi, batai si toate cele.
cu toate ca la TV sunt date in reluare, in nestire, a nu stiu cata oara, el tot vrea sa revada aceste filme, cu toate ca le-a mai vazut de n ori inainte.
daca am avea jocuri sau net acasa, cu siguranta ca si-ar pierde si el ceva timp cu jocuri din-astea, carora eu sincer nu le inteleg rostul si scopul.
mereu avem discutii pe aceasta tema, ii spun sa vizioneze un documentar in locul unui film pe care il stie deja, macar invata lucruri noi si/sau interesante.
asa ca nu ma mir de ce spui ca baietilor le plac astfel de jocuri. unii barbati nici la 45 de ani nu se maturizeaza, din acest punct de vedere, al preferintei pentru filmele de actiune, jocuri FPS, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Da ai dreptate , dar na fiecare are acea adrenalina (ex: viteza mare..)unora le place , unora nu...Din ce stiu eu femeie sunt mai putin pasionate de asa ceva , ele prefera o stire despre cineva , o revista de shoping sau chiar documentare si in ultimul rand foarte muncitoare. Femeile isi "omoara" timpul facand curatenie in casa , isi ajuta copilul la teme , tv etc..Iar barbati isi omoara timpul de cele mai multe ori la TV (nu conteaza ca le-a mai dat odata dar lui ii plac incontinuare) sau la calculator experimentand jocuri noi..Acuma nu stiu cat de adevarat este ce am spus eu , dar mi-am dat cu parerea din ce am inteles si eu. :)

Mergi la inceput

Inainte cu 3 ani in urma cand nu aveam calculator(adica pe la 13-14 ani) ocupatia mea de baza era cam asa: Faceam parkour(sarituri de garduri , masini sarite etc..) , ma duceam la conteste de skateboard , parkour , biciclete , mai jucam si fotbal ocazional cu prietenii . Toate sau schimbat atunci cand am dat de acest dusman "calculatoru" care imi oferea tot virtual..Am avut si motive sa ma las de acele sporturi in afara de fotbal , de parkour m-am lasat pentru ca in acei ani era ILEGAL sa practici acest sport si am luat 2 amenzi(nu foarte mari da nu mai conteaza) , de cycling (sportul cu bicicleta) m-am lasat pentru ca imi placea foarte mult viteza si faceam in fiecare zi faceam concurs care facea cea mai lunga frana , parea ceva frumos ..Dar atunci cand mi-am luat o viteza intr-o vale si am pus frana am facut explozie la cauciucul spate si m-am speriat. De skateboarding m-am lasat ca mereu trebuia sa patesc ceva la el..role nu am incercat ca imi era si imi este si acuma sa merg pe ele , pur si simplu parca nu am echilibru cand stau in ele. Atunci cand faceam aceste lucruri ma uitam la altii cum faceau si scheme , dar acuma stau un simplu amator si ma plimb atunci cand nu am chef , am renuntat la tot ce era extrem dar totusi as vrea sa ma apuc de freeruning (e la fel ca gimnastica aproape) sunt mai multe combinatii de parkour si freeruning..Nu stiu am vrut sa tin sa scriu asta pentru a ma prezenta mai bine ce am facut eu. Salutare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Ce frumos snuk....probabil asa visa si sotul meu.
ei bine dupa ce te insori si mai apare si un copil ajungi sa dai si cu aspiratorul, sa faci curatenie...sa speli chiar...ihhhh...

eu nu am auzit vreo femeie vreodata ca isi "omoara" timpul la cratita mai ales pe caldurile astea....
si mie imi place sa ma joc ...dar nu vine nimeni sa-mi faca nici curat si nici mancare asa ca facem amandoi cum si ce putem iar de joc.... cand mai apucam... daca nu suntem rupti de oboseala.

Mergi la inceput