Salut cred ca am depersonalizare...
Raspunsuri - Pagina 5
snuk1995 spune:
Da am inteles ce a vrut sa zica. Ca sa nu intru la puscarie(la racoare) de la varsta asta si sa-mi traiesc libertatea. In legatura cu limbajul meu gramatical , cred ca toata lumea are probleme cu asta. Facultatea vreau sa o fac , dar momentan ma axez pe scoala.
Multumesc.
andacos spune:
Eu sper sa nu apara acum cineva sa comenteze viziunea lui snuck despre libertate,el a raspuns exact ca un adolescent,ca un copil de 16 ani!
Andrei,un gind bun de la mine!
Repet inca odata,totzi care itzi scriu,indiferent de forma sub care o faca,itzi vor binele!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui snuk1995 Da am inteles ce a vrut sa zica. Ca sa nu intru la puscarie(la racoare) de la varsta asta si sa-mi traiesc libertatea. In legatura cu limbajul meu gramatical , cred ca toata lumea are probleme cu asta. Facultatea vreau sa o fac , dar momentan ma axez pe scoala. Multumesc. |
Snuk, eu cred ca libertate nu inseamna numai sa nu stai la puscarie.
As zice ca libertatea mai inseamna si lipsa unei dependente in viata cuiva.
Eu cred ca nu e bine sa fii dependent, nu? :)
Mai poate insemna si mult spatiu pentru a te misca oriunde vrei, fara sa-ti fie teama ca esti in pericol din cauza relatiilor cu persoane dubioase etc.
CorinaDani spune:
eu as mai adauga ceva : poate accidentul in care a fost implicat tatal tau ar trebui sa te puna un pic pe ganduri, ce s-ar fi intamplat daca era mai grav ? ramaneai singurul sprijin al mamei tale, cum ai fi putut s-o ajuti daca te afundai in lumea drogurilor ? mama ta s-ar fi vazut poate in nefericita situatie de a-si pierde si sotul, si fiul. nu crezi ca ar fi fost distrusa pe viata ?
stiu, la 16 ani ti se pare ca viata e lunga, ca nu te vei imbolnavi sau accidenta niciodata, ca tie nu ti se poate intampla nimic rau, ca toate tragediile de la stiri se intampla altor persoane, ca te vei distra cu prietenii si ca totul va fi frumos.
considera ca experienta prin care ai trecut a fost doar o experienta de viata, ai incercat-o si pe asta, acum e momentul sa o lasi in urma si sa nu te mai intorci pe acest drum niciodata, nu lasa viciul sa-ti acapareze viata si viitorul.
tu nu ai vrea ca peste cativa ani sa ajungi o persoana realizata, cu studii terminate, cu un job bun, o cariera plina de perspective, o viata decenta sau peste medie, nu-ti doresti sa intalnesti femeia cu care sa-ti poti intemeia o familie, parintii tai sa se bucure de nepoti, etc. ?
lasa prietenii si anturajul nepotrivit, nu cauta sa-i impresionezi pe altii cu pretul sanatatii si libertatii tale.
bucura-te ca ai scapat doar cu atat, incearca sa stai deoparte de tentatii, stabileste-ti un tel in viata, pe termen scurt, mediu sau lung, cum iti este mai usor.
intrebare indiscreta : cu ce bani ai platit dorgurile, timp de o luna ? de unde le-ai procurat, inca mai sunt magazine de vise in galati ? sau le-ai procurat ilegal ? daca le-ai cumparat ilegal, e foarte posibil sa fi fost deja luat in vizorul autoritatilor, anumite retele de traficanti, dealeri si consumatori sunt urmarite luni de zile sau chiar 1 an, pana intervin pentru anihilare, arestari, judecata si condamnari.
poate ti-ar fi de folos sa citesti framantarile si spaimele prin care trece un parinte care crede ca al sau copil se drogheaza. cred ca ti-ar prinde foarte bine sa vezi cum gandesc parintii care ajung intr-o astfel de situatie.
userul Rufus are un subiect deschis pe aceasta tema, cred ca este la sub-forumul cu adolescentii.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
snuk1995 spune:
Drogurile acelea anul trecut (in 2010) erau legale si le auducea un prieten. Nu am fumat in fiecare zi , dar acuma sunt hotarat mai presus ca orice sa-mi continui studiile si sa fac ceva cu viata asta , cum ai zis si mai sus "sa-mi gasesc un job , sa-mi iau o femeie alaturi de care sa traiesc etc.." .. Cred ca asta ar fi visul oricarui om si chiar vreau sa traiesc sa aflu si eu cum e sa fii parinte , sa am propii mei copii si sa nu faca la fel cum am facut eu. Ce am facut eu a fost si va fi cel rau lucru si nu as vrea sa pateasca la fel si copii mei cand voi fi parinte !
DAR intrebarea ramane am oare depersonalizare? Sau e doar acel gand care mi sa intamplat?
snuk1995 spune:
Am si un negativ de melodie care mie imi da senzatie de realitate ca acele vibratii sonore luate dintr-o poveste...Chiar am incercat odata. Am luat telefonul a bagat castile si am bagat melodia si mergeam , ma uitam peste tot in jur si parca totul parea foarte real si simpteam normal. Acuma nu tuturor li se pot intampla asta , fiecare cu genurile lui (eu ascult house , dance , populara uneori).
Apropo am uitat sa zic Azi a fost o campanie anti-fumat si am participat si eu , au fost toate liceele si politia judeteana si ne plimbam prin oras si pe cei care ii vedeam cu tigari toti strigam NU FUMATI. A fost chiar frumos.
snuk1995 spune:
Etnobotanice am tras o luna in 2010 pana in luna Martie si am avut un an de cand nu mai trageam ! Si apoi acuma in 2011 in Aprilie am cazut anturajului si am calcat pe BEC !
Deci mai pun odata intrebarea: Oare am depersonalizare sau doar este un gand care nu il pot uita. Si stare de ireal/vis am atunci cand ma gandesc la acele simptome.
blackgirl0 spune:
Inca o data spun: medic de familie, psihiatru si daca vrei tu si psiholog. Si musai sa stie si parintii. Esti inca minor, poti usor sa calci aiurea pe langa lege si esti inca in grija lor. Mi se pare cel putin decent sa les pui ce se intampla cu tine, ce ai facut si impreuna sa faceti un plan de reabilitare.
Si inca o data singur nu vei reusi! Este ca la fumatori: fara sprijinul anturajului, fara suportul parintilor nu vei face nimic durabil. Te vei reapuca din nou si din nou!
Hai sa lasam poezia deoparte, este o treaba serioasa, poti cadea extrem de usor in alte dependente mai grave care pot duce la stop cardio-respirator, adica deces. Mai clar de-atat nu stiu sa scriu. Sper ca ai inteles ca este nevoie de masuri drastice si urgente, nu de visuri si intrebari aiuristice.
Cat despre gramatica, imi cer scuze ca m-am legat!
Sper sa luati impreuna cu parintii si psihologul scolar (de-o exista?) o hotarare cat mai corecta si cat mai urgenta.
snuk1995 spune:
Am gasit ceva foarte interesant pentru toti cei care au probleme si recomand si altora .. Voi impartasi cu voi cea ce am gasit eu.
Cea ce am gasit eu se numeste "Isochronic Tones" si ajuta la Calmare , Relaxare , Adrenalina , Autocontrol tot ce inseamna de creier.
Cum functioneaza? Sunt frecvente puse pentru a emite sunete pentru adrenalina , relaxare.
Uitati siteul http://iso-tunes.com
Uitati un link pentru relaxare http://www.iso-tones.com/Relax.mp3
Sa-mi spuneti cum vi se pare , daca voi simptiti efectele. Apropo trebuie sa stati cu ochii inchisi si cu un volum 50+ sau 50-.
Multumesc , sper sa va placa
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina si cu lb roamana la fel, e mai bine sa o scrii corect decat gresit, nu? |
seriooos?