Salut cred ca am depersonalizare...
Raspunsuri - Pagina 3
snuk1995 spune:
Doamne ce oameni...Voi vati gandit macar ca poate eu chiar am problema aia (daca o am sau e doar in subconstientul meu) si nu as avea motive sa imi bat joc..De ce? Nu stiu , asta ganditi voi. Pana acuma cred ca doar 6-7 posturi mau facut sa cred ca pot merge mai departe si ma voi face la normal iar.
snuk1995 spune:
@Chuny:
Hai sa te fac sa intelegi ca nu sunt stefan(imi pare rau ca tiam zis "bhai frate" am crezut ca esti baiat dar mam uitat pe profilul tau..)
Deosibiri fata de el:
-Eu am 16 ani , sunt nascut in '95 iar el este in '94
-Eu fumez , el nu fumeaza
-Eu stau in fata calculatorului si fac proiecte HTML si mixez muzica , el face sport etc..
-Eu stau in Galati , el sta in Bucuresti..
Sper ca ai inteles ca nu sunt eu STEFAN ! Sunt prea multe diferente intre mine si el.
andacos spune:
Pe mine chiar nu ma intereseaza daca e Stefan sau Andrei!
Daca ar fi Stefan(ceea ce eu nu cred ,dar e irelevant ce cred eu)tare m-am bucura sa vad ca in sfirsit ii este bine,ca este pe drumul cel bun,ca vrea sa-i fie bine,ca vrea sa fie adolescentul de 16 ani!Tare m-am mai necajit cind il vedeam cum s echinuia pe froum!
Daca e Andrei(Andrei si eu sunt galatzeanca si mai am si un baiat Andrei care va implini anul asta 16 ani)ma bucur tare pentru ca el ca a reusit s aiasa din cercul asta vicios,ca a reusit sa vada ca nu e bine si sanatos ce face,ca poate a invatzat odata pentru totdeauna ca anturajul poate fi cumplit de inselator,ca el poate fi iubit ,apreciat si respectat exact asa cum este el,ca asta e doar o etapa a adolescentzei!
Andrei eu nici nu vreau s ama gindesc ca baiatul meu ar face ceva periculos pentru el si sanatatea lui si nu mi-ar spune,indiferent ce ar fi facut sau ar face doar eu ca mama il pot ajuta s atreaca peste pragul asta!
Parintzii tai te iubesc neconditzionat,pentru ei esti oricum soarele de pe cer,incearca sa discutzi cu ei si la spui ce ne-ai spus si noua!
Stefan,astept cu mare drag sa citesc si despre tine ca faci pasi spre vindecare!
Totzi am gresit chiar daca acum nu vrem sau ma rog nu mai suntem capabili s arecunoastem!Ce si cum am facut-o...stie fiecare!
Totzi care scriem la subiectele voastre va vrem binele,indiferent de tonul si forma pe care alegem s-o expunem,deci scrietzi !
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
snuk1995 spune:
Multumesc Dana pentru sustinere..Poate intr-un final le voi zice si parintilor mei dar momentan incerc sa aflu singur metodele si daca nu o voi scoate la capat voi apela la parinti.
Iam zis mamei mele ca am stari ciudate si a zis ca daca ma tot simpt asa sa ma duc la un pshiholog si sa fac si niste analize.
Multumesc , mai astept informatii/sugetii/recomandari.
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui snuk1995 Multumesc , mai astept informatii/sugetii/recomandari. |
Pune mana pe carte!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Sabina spune:
da, citeste mult, Literatura de calitate. la varsta ta sa zicem ca Tolstoi, englezii, Jane Austen chiar daca esti baiat. Roamne clasice si romantice despre cum se consytruiesc caracterele.
Si o sa-ti foloseasca si la limba romana.
spui ca iti plce muzica si mixezi, incearca muzica clasica multa, face f bine la suflet.
Ia-ti cvartetele de Mozart.
fa o incercare:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
szivarvany spune:
Snuk,
mama mea spunea ca in viata numai moartea e definitiva. Restul lucrurilor au rezolvare.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
denizel spune:
snuk1995, iti tin pumnii si sa ai mereu multa, multa grija de tine!!
P.S. Se vede ca nu esti Stefan .
Sa mai scrii pe aici, da?
blackgirl0 spune:
Cel mai bun sfat: medic de familie, psihiatrie, centru de dezintoxicare. Si neaparat si urgent: sa ii anunti pe parinti ca este o problema, ca ai o problema si ai nevoie de sprijinul si de ajutorul lor. Singur nu vei reusi!
Incearca niste tinte de fiecare zi: sa citesti cat mai mult, sa te plimbi cat mai mult prin aer liber, sa practici un sport, sa studiezi nitel gramatica (imi vine sa plang cand ma gandesc ca la 16 ani scrii in halul acesta ).