Salut cred ca am depersonalizare...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

chuny, si eu m-am gandit o clipa la stefan1994, insa daca e vorba despre aceeasi persoana, inseamna ca are imaginatia bogata si e pus pe sotii. si ar fi pacat sa fie asa, noi sa ne dam de ceasul mortii cu sfaturi si incurajari, iar el sa se distreze copios in fata ecranului computerului...

stefan era din Bucuresti, povestea ca se duce din cand in cand in Ploiesti (la niste prieteni sau rude) si la manastirea Ghighiu de langa Ploiesti, tatal lui lucra in Suedia sau in alta tara si venea acasa mai rar. stefan a fost internat si intr-un spital din Bucuresti (l-a dus mama lui), mergea si la psihiatru (parca), facea tratament cu medicamente impotriva atacurilor de panica. din cate imi amintesc, stefan nu fuma, ba chiar practica fotbalul si era destul de atent la modul lui de viata (alimentatie, miscare, odihna).

snuk "afirma" ca e din Galati, ca a iesit pe faleza (Dunarii) cu prietenii, ca parintii lui nu stiu prin ce trece.

sunt cateva detalii care nu se leaga si inclin sa cred ca stefan si snuk nu sunt una si aceeasi persoana. insa am o urma de indoiala, in ziua de astazi se intampla fel de fel de chestii, de-ti sta mintea in loc...asa ca nu ar fi exclusa si ipoteza avansata de chuny...mai ales ca stefan n-a mai dat de mult pe aici pe forum, sa spuna ce mai face...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doi tineri de aceeasi varsta care sufera de "depersonalizare", lipsa de calciu si mai fac cate o rugaciune ... hmmmm ... oricum scenariul in sine e trist ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snuk1995 spune:

Da cautand pe google am gasit si eu subiectul facut de "Stefan1994" , eu nu sunt stefan si eu nu sunt din bucuresti , ma cheama Andrei , sunt din Galati si imi place mult sa fac muzica(mixuri/remixuri my production etc..am si pagina mea postata acolo)..Si la stefan era alta problema el avea si atacuri de panica , nu putea sa se duca la scoala ca ii era frica.
Dar la mine a altfel ceva mai usor(lin) am uneori 2-3 secunde de ireal(vis) dar cum mi-au spus si altii prin o alimentatie sanatoasa , sport etc poti trece peste asa ceva si voi urma sfatul oferit de cineva mai sus "lapte cat mai mult pentru eliminarea toxinelor".

Mergi la inceput

Si eu zic ca rugacinea este ceva normal , e omenesc sa ne rugam seara inainte de culcare. Si eu nu stiu sigur daca este depersonalizare pentru ca la mine sau manifestat doar 2 efecte:vis si uneori atacuri de panica(dar atacuri de panica am avut 2 zile atat).Eu zic ca ce sa intamplat a fost din cauza"kakaturilor" alaora de etnobotanice si asta este sigur. Pentru ca un prieten deal meu a tras atunci si el are la fel dar el trage incontinuare si mia zis ca si-a revenit pentru ca a tras iar(eu zic ca este o minciuna , am citit ca , corpul riposteaza asupra acestor droguri si daca tu fortezi organismul tau se intoarce impotriva ta). Subliniez SUNT FUMATOR(reduc drastic tigarile 1 pe zi uneori deloc) si ETNOBOTANICE NU MAI CONSUM !

Mergi la inceput

ce rapid ai fost snuk si cu cautatul si cu rezumatul

Mergi la inceput

Logic frate , atata timp cat este in joc viata mea de ce sa nu retin si sa vad si cauzul altora care au probleme..Tu zici ca eu sunt "Stefan" atunci http://djandryo.tk al cui este? Sau comunitatea mea www.wtfcs.ro?
Am si id de mess andr3yy10 (sau cel de dj: deejayandryo)..Nu are cum sa fiu STEFAN !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

de cand am citit prima postare m am gandit la stefan.e clar stilul lui....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snuk1995

Da cautand pe google am gasit si eu subiectul facut de "Stefan1994" , eu nu sunt stefan si eu nu sunt din bucuresti , ma cheama Andrei , sunt din Galati si imi place mult sa fac muzica(mixuri/remixuri my production etc..am si pagina mea postata acolo)..Si la stefan era alta problema el avea si atacuri de panica , nu putea sa se duca la scoala ca ii era frica.
Dar la mine a altfel ceva mai usor(lin) am uneori 2-3 secunde de ireal(vis) dar cum mi-au spus si altii prin o alimentatie sanatoasa , sport etc poti trece peste asa ceva si voi urma sfatul oferit de cineva mai sus "lapte cat mai mult pentru eliminarea toxinelor".

Mergi la inceput

Citat:

Si eu zic ca rugacinea este ceva normal , e omenesc sa ne rugam seara inainte de culcare. Si eu nu stiu sigur daca este depersonalizare pentru ca la mine sau manifestat doar 2 efecte:vis si uneori atacuri de panica(dar atacuri de panica am avut 2 zile atat).Eu zic ca ce sa intamplat a fost din cauza"kakaturilor" alaora de etnobotanice si asta este sigur. Pentru ca un prieten deal meu a tras atunci si el are la fel dar el trage incontinuare si mia zis ca si-a revenit pentru ca a tras iar(eu zic ca este o minciuna , am citit ca , corpul riposteaza asupra acestor droguri si daca tu fortezi organismul tau se intoarce impotriva ta). Subliniez SUNT FUMATOR(reduc drastic tigarile 1 pe zi uneori deloc) si ETNOBOTANICE NU MAI CONSUM !

Mergi la inceput

Citat:

Salut...Am consumat timp de o luna numitele Etnobotanice (Grass dinacela care doar razi) apoi m-am lasat. Acum 2 saptamani in urma am tras 3 fumuri din Smoke2 si acuma parca inca sunt luat(si mia fost frica sa trag dar anturajul facut de "prieteni" , nici nu le mai pot zice asa...). Adica uneori stau ma axez pe un lucru si apoi cand vorbeste cineva normal apoi foarte tare parca ma trezesc dintr-un vis dar eu vad ce se petrece.
Am si unele simtome ca:

-Uneori parca nu sunt eu si sunt intr-un vis
-Vreau sa precizez ca stau foarte mult la calculator si ma joc (Timpul saptamanii 10 ore si weekend si cate 18 ore) DAR Acuma am inceput sa stau doar cate 2 ore

Am 16 Ani
*De cand am tras 3 fumuri m-am lasat DE TOT, nu mai vreau sa aud de NIMIC (mai trag cate o tigara, dar incerc sa o las si pe aia)
Am uitat sa scriu ca mananc de 2 ori pe zi...Si cred ca este din cauza alimentatiei proaste si am si ceva lipsa de calciu

Au trecut 2 saptamani (fara tratament , doar cate o rugaciune seara la culcare si cu ajutorul autosugestiei) de atunci...ma simpt mult mai bine , nu ma mai sperii cand ma axez pe ceva cum m-as panica dar totusi mai am uneori senzatia de vis..uneori nu mereu !

Dati-mi o idee(fara doctori..ca nu vreau sa afle parinti)
Si sunt constient ce mi-am facut cu mana mea si regret foarte mult. :(
Un doctor psihoterapeut online (prin forum) mi-a zis sa fac sport , plimbari mai dese , sa imi fac un program de alimentatie si sa ma duc la un pshiholog scolar.
*Vreau sa revin la normal , nu imi place starea asta de vis si mediu schimbat uneori.

Multumesc pentru timpul acordat

Mergi la inceput