Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Reteta la mine consta intr-un alergaret de doi ani si patru luni care nu imi da nici macar 5 min pauza:)), n-am timp sa ma gandesc la nimic, tin minte cat de impresionata am fost cand a miscat A. in burtica si cum asteptam in fiecare zi sa-l simt, acum sunt cam indiferenta:)), ma bucur dar nu mai am timp sa ma gandesc prea mult la asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Miere si noi ne gandeam cum o sa fie la al doilea bebita.
La fel ca si Corina ma simt si eu...nush daca as face fata acum la un copilas, insarcinata fiind, dar probabil te intaresti atunci vrei nu vrei.
Oricum, de cand sunt insarcinata, apreciez si mai mult femeile cu cate 2 , 3 copilasi.pt mine sunt niste eroine.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, ma bucur ca esti bine, acasa!
Brambu, ai grija de tine, stai cuminte pana maine... aici, se da utrogestan in cazuri d-astea de sangerari...
walkiria si eu am helicobacter, majoritatea oamenilor au, nu inseamna neparat ca poate cauza probleme, poate fi inactiv, cum era la mine... am facut tratament de 2 ori anii trecuti si nu scapasem de el, acum nu mai stiu ce si cum...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum [/url]

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

miereamara bine ca poti sa rezisti fara pauza
chiar ne gandeam zilele trecute cum ar fi cu un bebe mic si insarcinata cu bebe2..eu m-am simtit destul de obosita pana acum dar sper sa fie mai bine in lunile urmatoare

12+

Ce sa zic, pentru mine a fost destul de greu, acum e din ce in ce mai bine, mi-au trecut greturile in proportie de 80%, mai vomit dimineata dar atat. M-am simtit foarte obosita la sarcina asta, de abia acum am inceput sa ma culc un pic mai tarziu, dar tot am seri in care la 8.30 sunt in pat:)) (scularea e la 6.30 pentru toata lumea). Ma oboseste mai ales faptul ca dupa servici tb sa merg sa il iau pe ala micu de la gradi, conduc 45 de minute, apoi de multe ori vrea in parc, conduc inca 15 minute pana acasa, ajungem la 7 - 7.30 acasa si trebuie sa fac repede ceva de mancare pentru el, la 8.30 culcarea si gata...s-a dus o zi.

Nu stiu cum va fi cu doi.

Acum cand simt ca nu mai pot, imi iau liber o zi de la servici si nu fac nimic, pur si simplu zac in pat:))

Mergi la inceput

Citat:

walkiria
eu trebuie sa refac toxo ca nu am imunitate la ea si anticorpii pt rh si grupa de sange
alte analize de repetat nu mi-a mai dat
in trim II se refac de obicei cele de sange din trim I?

reteta aia..nu cred ca s-a inventat inca

12+

dap, se refac analizele in fiecare trimestru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Reteta la mine consta intr-un alergaret de doi ani si patru luni care nu imi da nici macar 5 min pauza:)), n-am timp sa ma gandesc la nimic, tin minte cat de impresionata am fost cand a miscat A. in burtica si cum asteptam in fiecare zi sa-l simt, acum sunt cam indiferenta:)), ma bucur dar nu mai am timp sa ma gandesc prea mult la asta.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

idem! doar c aMatei are 3 ani si 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

luny
mie nu mi le-a mai dat sa le repet
dar pot trece pe la medicul de familie sa imi dea trimitere
am doar proteina C si un anticoagulant luteic de facut..preventiv cica, dar astea nu sunt gratuite..trebuie sa ma interesez cat costa

12+

Mergi la inceput

Citat:

luny
mie nu mi le-a mai dat sa le repet
dar pot trece pe la medicul de familie sa imi dea trimitere
am doar proteina C si un anticoagulant luteic de facut..preventiv cica, dar astea nu sunt gratuite..trebuie sa ma interesez cat costa

12+

pai e destul de devreme, nici nu ai intrat in trim al II lea, ai timp sa le faci, poate iti spune la vizita urmatoare.. trim al IIlea este intre saptamanile 13 si 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Luny, am gasit pe net ca mierea de manuka ar fi eficienta in tratarea helicobacterului. Am de gand sa ii iau si soacrei, paote reuseste sa scape de aceasta bacterie.

Saptamana viitoare am de gand sa imi fac si eu o analiza. Se poate afla din analiza la sange?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!
La multi ani pentru bebeii din burtica si pentru fratiorii/surioarele lor!!! Si la multi ani si noua, ca si noi suntem copiii parintilor nostrii!
Dana.n, Lia, multumesc de sfaturi si urari
Walkiria, sa treaca repede herpesul! si felicitari pentru bebe miscator!!!!
Mierea, te inteleg perfect cu reteta...desi al meu are 4 ani, merge la camin, plus ca il iau bunicii, deci noi ne intalnim doar pe seara, ma termina psihic in ultima perioada. Are ca si toti copii si momente in care iti vine sa il iubaresti si sa il strangi in brate tot timpul, dar si momente in care incapatanarea isi spune cuvantul, si iti vine sa dai cu el de pereti.
Ieri de exemplu, ca si dimineata devreme, atatia nervi mi-a facut...imi era si mila de el, da sincer imi venea si sa il bat. Dupa cum v-am zis, ieri dimineata am fost sa ii ia sange pentru analize. Si aseara cand mi l-a adus mama statea cu mana nemiscata, cica toata ziua a stat asa. Ca il doare. I-am explicat ca nu are ce sa il doara, ca nu are branula, poate sa isi miste mana. Nu si nu, o tinea asa nefiresc, cumva ridicata...si dimineata la fel. Prin somn i-am miscat eu mana, i-am rotit-o, etc...si normal ca nu l-a durut. Daca era sa il doara il durea si prin somn. dar e incapatanat sa nu o miste. I-am explicat ca asa o sa ii amorteasca, si atunci o sa il doara, dar nu si nu. Si sa vedeti voi plansete cu lacrimi de crocodil, de parca ar fi durerea cea mai mare din lume. Nici sa nu il ating la palma. E speriat, traumatizat, stiu...dar ce pot sa ii fac? Spuneti voi? Si ma gandesc cu groaza ca maine daca ne interneaza cu siguranta ii va pune branula, de fapt, si de il opereaza, oricum va trece prin niste proceduri maine.
Legat de analize, mie inca nu mi-a zis ce analize tre sa repet, ma gandesc ca hemoleucograma eventual, eu toxoplasma, CMV si rubeola nu o sa le mai repet, pentru ca am imunitate.

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaaaaaaaaaa
am venit si noi la cafeluta
diana ce m-am distrat din ce ai povestit
de belea puiu tau

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16

Mergi la inceput