Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetele

lia ma bucur din toata inima ca esti bine si ca a trecut acest episod.super tare povestea cu sotul tau...cred ca poti incepe de pe acum sa-l pregatesti pt nastere

brambu draga mea trebuie sa fie bine.roaga-te la Dumnezeu sa fie ceva banal datorat oboselii asa cum ti-au spus la urgente.multa bafta maine sa vii cu vesti delicios de bune

eu mi-am sunat dr sa-i pove de simptomele mele de candida si mi-a dat ovule fluomisin care sunt chiar recomandate in sarcina si inainte de nastere pt a se crea mediu bun in vagin pt iesirea lui bebe...deci daca Doamne fereste o mai pateste careva cu candida acum avem solutia.

eu ma simt obosita ca azi am facut un fel de curatenie generala bineanteles ajutata de sot dar tot m-am obosit.

acum mai am sa-mi fac dus inclusiv pe cap si gata....si maine am zi de manechiura,pedichiura....abia astept sa ma relaxez si eu...

puuuup toate burticile

16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

ahaaaa si apropo de raceala si pe mine m-a incercat azi o durere in gat si mi se infundase si nasul dar am luat un oscilo si vad ca mi-a trecut.....cel putin momentan

16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Seara buna burtici!

Brambu , imi pare tare rau ca te-au pus pe jar sangerarile aste. Sper din tot sufletul sa fiti bine, sa fi fost o alarma falsa din cauza oboselii si sa nu mai sangerezi. Bafta multa maine la eco, sa vii cu vesti bune!

Lia ma bucur ca ai trecut cu bine peste cerclaj.bine ai revenit acasica!
Cum adica ti-au gasit colul rupt in 2 locuri...ca stiu ca tu ai stat numai in pat

Carola...ai vazut ca nu e chiar asa complicat cu injectiile? Oricum, ce nu facem noi pt bebita.

Corina, Dana sper sa va ocoleasca raceala pana la urma.

Azi cred ca am inceput sa-l simt pe bebe, dar nu sunt f sigura.....oricum simt decat in burtica, daca pun mana pe burta nu se simte nimic.

In rets, am o stare foarte urata indusa de herpesul imens de pe buza superioara, mi-a aparut aproape pe intreaga buza.....si doar ce mi-a trecut altul de vreo saptamana.
E o senzatie atat de urata de piscaturi, arsuri...mi-e tare sila de herpes in general.

Voi va mai faceti Analizele de toxo, lysteria, si celelalte? Pe mine, ma cam bate gandul sa le mai fac o data, ca sa fiu eu mai linistita, cu toate ca dr mi-a zis ca nu e nevoie sa le fac acum.
Am mai aflat si ca soacra-mea are helicobacter si cum noi am mancat tot wekendul la ea, parca mi-e si frica sa nu fi luat si eu.
Of ca tare ma mai stresez...voi aveti vreo reteta pt a scapa de grijile astea?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

walkiria
eu trebuie sa refac toxo ca nu am imunitate la ea si anticorpii pt rh si grupa de sange
alte analize de repetat nu mi-a mai dat
in trim II se refac de obicei cele de sange din trim I?

reteta aia..nu cred ca s-a inventat inca

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Nici eu nu am imunitate la toxo si lysteria, adica mi-au isit si Igg si Igm negative.

Ma temeam de raspunsul referitor la reteta

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

mai amestecam din ingrediente..si poate poate iese ceva

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Reteta la mine consta intr-un alergaret de doi ani si patru luni care nu imi da nici macar 5 min pauza:)), n-am timp sa ma gandesc la nimic, tin minte cat de impresionata am fost cand a miscat A. in burtica si cum asteptam in fiecare zi sa-l simt, acum sunt cam indiferenta:)), ma bucur dar nu mai am timp sa ma gandesc prea mult la asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

E posibil sa ma fii inselat in intelegerea limbii maghiare...in legatura cu inaltimea bebelinului?
al tau are 10 de la cap pana la calcai?

12+

Mergi la inceput

miereamara bine ca poti sa rezisti fara pauza
chiar ne gandeam zilele trecute cum ar fi cu un bebe mic si insarcinata cu bebe2..eu m-am simtit destul de obosita pana acum dar sper sa fie mai bine in lunile urmatoare

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

scuze, intrebarea era pentru Lia 73..

12+

Mergi la inceput