Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 19
freedelia spune:
Am scris un mesaj lung si nu s-a postat decat un rand...
Ziceam ca abia astept sa va intalnesc pe cat mai multe. Vom fi in tara de pe 22 iulie pana pe 22 august.
Despre tinutul in brate, am mai scris eu ca solutia este un port bebe comod. Si sa va spun de ce. Copilul mic are momente cand se simte mai rau, mai nesigur, poate il doare ceva, poate ceva se schimba in mediul lui ce adultii nu realizeaza. I perioadele astea vrea sa fie reasigurat ca mama ii e alaturi. Ei, cand stam cu copilul in brate, avem mereu tendinta sa il punem jos, chiar si pentru cateva secunde. Si asta duce la frustrare si face ca el sa vrea tot mai mult si tot mai des innn brate. Pe cand in port bebe, nu mai e aceeasi situatie. El sta lipit de mama, mama isi face treaba si in scurt timp, copilul nu mai vrea non stop in brate.
La noi, cand era Jane mica, o tineam in wrap non stop. Apoi, in Ergo, foarte mult timp. Si de asta, cand o puneam jos sau o dadeam altcuiva, niciodata nu plangea, toata lumea comenta ce copil vesel... Acum, cand mai are momente din astea, o pun in Ergo pe spate, asa ca pot sa imi vad de treaba si ea sta lipita de mine cat are nevoie. Si fiind un port bebe cu cap, nu ma doare spatele absolut deloc si nici nu mi se rup bbratele...
Stefi, ai mei sunt deja in Romania, tata din martie, a plecat sa ii ajute pe parintii lui sa se mute. Iar mama de cateva saptamani. Si s-a nimerit sa plece si coleman taman acum... Dar vine in 6 zile si apoi inca putin si plecam...
Va pup, ca avem musafiri, putinii prieteni care mai sunt inca in Shanghai, ca majoritarea au plecat deja in vacanta...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
mihaelagrosan spune:
Neata!!
Plecam si noi azi in vacanta la bunici pt 2 saptamani. Maine e nunta surorii mele, am asa niste emotii de parca ar fi nunta mea. M-am trezit la 6 jumate, nu am mai putut dormi din cauza gandurilor. Bagajele sunt aproape gata, am fost harnica ieri, dar aseara abia mai stateam in picioare. Angela s-a pus iar pe trezit noaptea de nu stiu cate ori, nu stiu de ce, ca tocmai a terminat cu dintele nr. 8, deci nu de la dinti, oricum ideea e ca mi-e cam somn in ultima vreme. Am avut o perioada mai grea, am si slabit, abia mai stau hainele pe mine, am 45 kg.
Buun, v-am facut capul calendar
.
Legat de tinutul in brate, eu atat am mai tinut-o in brate cand era mai pitica incat cred ca i s-a acrit
, rar se cere si atunci o tin pana vrea ea jos. Si eu am tinut-o mult in wrap, cu orele, pe afara mai ales. Am observat si eu ca daca atunci cand vrea in brate o pun jos chiar si pt o secunda, se enerveaza tare, asa ca o tin pana ii trece si nu mai am treaba. Ea e si activa, nu are stare, rabdare sa stea locului. E interesant cu copiii astia, chiar si cea mare, uneori e asa matzaita si enervanta, nu stiu ce are, pana imi dau seama ca vrea sa fie bagata in seama, giugiulita si apoi devine alta fetita, vesela si iubitoare. Bine nu mereu, uneori si eu sunt prea prinsa ca sa-mi dau seama care e problema.
Va las, merg sa termin treaba, pe la 2 sper sa plecam. Sa aveti vacanta frumoasa cele care plecati undeva.
Paa.
sensibila spune:
freedelia – felicitari pt procurarea biletelor
mihaelagrosan – vacanta placuta si petrecere frumoas ala nunta surorii tale. Sa fie fericiti !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
LAlexandra spune:
Salut
Am intrat sa va citesc repede si sa va scriu ca suntem si noi pe aici.
Ale e un mare smecher, zambitor toata ziua buna-ziua,suntem bine, ieri am mai facut un vaccin, ce mai... ne intelegem de minune amandoi
.
Din pacate, acum nu mai pot sa stau la laptop defel pt ca il deschideam si stateam in pat 5 minute cat intram, dar acum se urca in pat, pana acum nu reusea pt ca e foarte inalt, dar na, ca a gasit el solutie si pt asta.
Sper ca zilele astea sa reusesc sa imi fac putin timp si sa va scriu mai multe.
_
printisorului Alessandro
freedelia spune:
Fetelor, as vrea sa incerc sa vand port bebeurile mele in Romania cand venim. Ma puteti ajuta cu idei? Unde pot vinde online?
Uitati aici poze, ca sa stiti despre ce vorbesc (cele care nu stiti):
Port bebeuri tip Ergo:
http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Wrapuri din bambus bio:
http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da niste idei, pentru ca eu chiar nu am habar de ce se intampla in Romania si incotro sa ma indrept.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
child spune:
FREEDELIA cred ca cel mai usor ai putea vinde printre prieteni si cunostinte, care la randul lor, ar putea populariza port-bebe-urile, de exemplu, in parc.
Eventual fa-ti un blog pe care sa pui port-bebe-urile, e mai usor de popularizat.
Plus, pune aici pe forum, la bazar, produsele, sigur ai gasi multe doritoare.
sensibila spune:
Daca tot veni vb de vanzare
Daca stiti pe cineva care are nevoie de
colacei de gat pentru bebelusi,
am cativa de vanzare
Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina
Pentru bebelusi intre 1- 18 luni
Culori : bleo, roz, verde
Pret 35 de lei
Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM
Poze colacei
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare ![/blue]
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"[/font=Georgia]
freedelia spune:
Child --pai am foarte putine cunostinte, sunt p,ecata din tara de peste 10 ani si multi dintre prietenii mei sunt si ei plecati. Am doar cativa prieteni ramasi in tara. Deci prin cunostinte nu merge.
Nu am blog, dar am pagini cu poze, crezi ca e suficient? Uitati aici pozele, ca sa imi spuneti daca vi se pare destul (eu aici vand foarte bine doar prin recomandari de la cine a mai cumparat si cu aceste pagini, dar ma intreb cum e piata in Romania).
http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Daca aveti prietene cu bebei mai mici sau chiar si mai mari (eu am dus-o pe Jodie si la 4 ani in port bebeul asta, pe spate) v-as fi foarte recunoscatoare pentru o
recomandare :)
As posta la fiecare odisee sau club de bebei, dar nu stu daca e ok conform regulamentului? Ii amintesc ca au mai intrat mamici la noi la odisee sau la club care aveau de vanzare cate ceva, asa ca ma gandesc ca e ok?
In fine, vedem... Mai avem un pic mai mult de 2 sapamani, abia astept sa vin acasa...
Va pup!
POZE
antoemma spune:
Vad ca vorbiti de olita... Noi nu avansam prea mult cu olita. Se aseaza pe ea, o plimba prin toata casa... dar nimic altceva. Mai asteptam. Oricum, nu imi fac iluzii ca o sa scapam de scutece pana la 2 ani jumatate. Asa s-a intamplat si prima data si in doua saptamani am scapat de ele si ziua si noaptea. Atunci a fost ea pregatita...
Micuta mea vrea in brate doar cand ii e foame, sau vrea sa ajunga sa vada ceva. In schimb ii place sa stea in poala mea sa ii cant "bate vantul frunzele" si misca si ea din manute cum poate. Nu poate imita tot ce fac eu. Dar de multe ori imi cere ea sa-i cant miscand manutele intr-un anumit fel. Vad ca incepe sa aiba rabdare si sa asculte povesti, de exemplu ii spun "capra cu trei iezi" pentru ca acolo mai apare cate un cantecel si ii place.
Vroiam sa va mai intreb: voi dezinfectati cumva fructele, de exemplu piersicile, care au coaja mai subtire si contin multe pesticide? Eu am vazut o emisiune cu dr Oz si zicea ca e foarte eficient un amestec de bicarbonat de sodiu, apa, suc de lamaie, care se pulverizeaza peste piersici, si se lasa apoi sa actioneze cateva minute. Am vazut si alte variante tot pe baza de bicarbonat. Oricum trebuie si curatate de coaja ulterior...
Mami de
2004 si
2010
child spune:
FREEDELIA nu ai inteles cu forumul, este aici deschis "bazar", unde fiecare isi posteaza ce vrea sa vanda si la ce pret.
Uite aici http://bazar.desprecopii.com/
Poti si sa postezi la odisee sau la forumurile cu bebei mai mici link-ul cu produse, nu cred ca ar fi o prea mare problema, eventual dupa ce postezi pe bazar, le pui link-ul unde ai postat produsele la bazar.
Sper ca ai inteles, sunt obosita si nu-mi prea gasesc cuvintele.