Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 10
sensibila spune:
Aaaa am uitat sa zic ceva ce m-a bucurat mult.
Bunica mea s-a mobilizat exemplar si pt prima oara dupa operatie (adica de 2 luni) a mers pe jos o statie sa vina sa il vada pe tata.
M-a bucurat f mult asta. Normal ca era lesinata, dar a venit sa isi vada copilul.
Aaaa si Gia a avut ceva febra aznoapte de la maseluta ce sta sa iasa. I-am dat niste ibalgin si a dormit bine.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
carmickey spune:
sensibila off,cam multe, un necaz nu vine nicioadata singur,putere sa treci de toate si multa multa sanatate tatalui tau
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
castelanaC spune:
Buna fetele, intru sa va pup si sa o sustin pe forumista noastra mult prea incercata in perioada asta:
Sensibila, multa putere si sanatate la toti ai tai!
pupici
sensibila spune:
Multumesc mult fetelor
Fiecare avem suisuri si coborasuri si trecem peste toate
Nu ma plang, se poate si mai rau, mult mai rau ... nici nu vreau sa ma gandesc
Sper numai sa pot pleca linistita la drum, si sa ma relaxez putin ca deja am incordarea unui arici si ma dor muschii de pe spate la cat de incordati sunt.
O sa fie o placere conducerea celor 500 de km in linistea noptii, cu o muzica buna si o cana de cafea.
Mai ales ca nu o sa fie nici cald , nici frig, numai bine.
Bine ca s-a amanat pt duminica botezul si am timp de odihna
Pupici si aveti grija de voi si de ai vostri
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
irene26 spune:
Salut mamici dragi!
Yaia, ai avut dreptate, Diana a inceput sa accepte si mancare de la sot, ceea ca ma linisteste
. Vad ca a mancat bine saptamana asta.
Stanucel, cand vin de la servici, o gasesc pe Diana cu zambetul pe buze si vine s-o iau in brate, bine ca nu este suparata pe mine. Am vazut semnul Adelinei, sper ca i-a trecut semnul pana acum. Ma bucura faptul ca sotul isi petrece timpul cu Adelina, puiul are nevoie de iubirea ambilor parinti, sper s-o tina tot asa!
Ioana, ma bucur ca sunteti bine si ai mai scris despre voi.
Castelana, in weekend i-a dat si sotul sa manance, iar eu langa ei. Diana deja este obisnuita cu multa lume, am mai luat-o la institut si bineinteles ca a fost luat in brate de toata lumea
. Multumesc de urari, sper sa fac fata la atata munca!
Mihaela, felicitari pt ca inca o alptezi la san pe Angela, wow! Pupam fetita voioasa si pofticioasa!
LAlexandra, eu ca si tine, ce mare nevoie as avea si eu de cineva cu care sa las fata macar pt cateva ore!
Sensibila, bine ca tatal tau este bine si operatia a fost reusita! Si condoleante pt varul mamei tale, D-zeu sa-l odihneasca!
In rest, eu sunt obosita, dar tare incantata ca fac si altceva, imi lipseau studentii, colegii si mai ales sa predau, marea pasiune a vietii mele! O mai iau si pe Diana la institut, ea este incantata tare, se joaca cu toata lumea si mai ales are atatea carti la dispozitie! Am observat ca-i plac cartile, le rasfoieste, se uita la poze si sunt incantata ca nu le mai distruge, dimpotriva, le rasfoieste cu grija
.
Acasa muncesc mai mult decat la servici, sper sa gasesc pe cineva care macar sa stea cu pitica, dar nimeni nu vrea sa munceasca "part time", toate vor "full time", iar eu nu-mi doresc o servitoare cu norma intreaga.
Cam atata despre noi, revin peste cateva zile cu alte stiri.
Va urez zile insorite si relaxante!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
liliana_28 spune:
Buna fetelor,
De mult nu am mai intrat sa vapovestesc de Micuta mea in schimb am reusit sa citesc despre puii vostrii.
Micuta mea este plimbareata sefa...nu sta locului o secunda, mama este cam teleghidata saracuta ca nu prea mai reuseste sa tina pasul cu ea. Masele nu avem, am ramas cu cei 8 dintisori despre care va spuneam la ultima mea postare, nu zice decat mama si tata. Ce imi place foarte mult la ea...este ca atunci cand ii este somn....pune mana pe bibe...si o vezi ca se duce singurica in pat, pune cornul in perna,......si adoarme. este o dulce.
Noi am trecut printr-o perioada foarte grea. In luna mai.....tata a decedat....pentru mine a fost iun soc.....mai ales ca nu se stia blonav de nimic...si dintr-o data sa moara......nici acum nu realizez. In perioada aia .....copii i-am lasat ba cu soacra, ba cu o prietena.....nu m-am putut ocupa asa cum trebuie de ei. Saracuta Madalina...a simtit atat de tare lipsa noastra...ca atunci cand am terminat cu inmormantarea si am revenit la "forma "initiala, nu vroia sa doarma decat la mine in brate si sa nu cumva sa ma fi miscat vre-un pic ca urla. Probabil ii era frica ca plec iar. A fost cumplit dar am trecut de faza aia. Si Calin a fost foarte afectat si cel mai tare asta ma doare, ca nu stiu ce este in sufletelul lui.
Oricum, incerc sa imi revin si sa fiu tare pentru copii mei si pentru mama care mai are decat un pas pana la depresie. Ma rog la Dumnezeu sa ne dea putere sa trecem peste suferinta asta.
Ma bucur ca am reusit sa va scriu, sper ca data viitoare sa vin cu vesti mai bune si ma bucur ca iepurasii vostrii sunt bine.
Pupam
bluekidoo spune:
imi pare rau sa aud asemenea vesti.. Lili multa putere sa treceti peste incercarea asta, putere mamei tale ca tare greu trebuie sa fie sa ramai fara partenerul de viata 
Sensibila condoleante pentru varul mamei tale.... si in acelasi timp felicitari pentru progresul bunicii tale si reusita operatie tatalui tau.. sa stii ca dureri o sa mai aiba o perioada din cauza plasei.. tata s-a operat de 3 ori de hernie, iar a 3-a oara i-a pus plasa si i-a spus ca a 4-a oara sa se duca direct la preot
.. oricum plasa a mai simtit-o cred ca o luna maxim 2... durerile sunt normale, dupa cum si tu ai spus, este un corp strain ce trebuie sa se contoeasca cu organismul gazda.
petrecere frumoasa si sa fie de bine increstinarea finutului
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Erina spune:
Sensibila
Sper ca ai avut drum usor spre Bucovina.
Liliana
Am citit despre revenire la job si despre copilasi minunati.
Noi suntem bine, David e foarte curios si activ ca deobicei. Ne pregatim de vacanta. In rest nimic nou.
sensibila spune:
irene26 – cred ca esti obosita, dar cred ca iti face si mare placere sa iesi si sa fii apreciata pt ceea ce faci
liliana_28 – condoleante pt pierderea tatalui, sincer imi dau seama ca durere trebuie sa simti.
Si eu ma gandesc mereu, ca sunt batrani, mai ales bunicii si ca se poate intampla oricand ceva cu vreunul. Dar oricat te-ai gandi si oricat te-ai pregati , niciodata nu esti pregatit sa ii lasi sa plece.
Offf imi e groaza.
Oricum copii te fac sa uiti de toate, pana suna telefonul si te scot din starea de bine pe care ti-o dau ei. La mine asa se intampla. Cand ajung acasa parca toate se sterg cu buretele. Simt mai acut oboseala de peste zi, dar parca toate problemele dispar. Ramane doar oboseala fizica si psihica.
bluekidoo – multumesc frumos. S-a mai linistit acum. Ieri a fost prin vizite, pe la bunica si in alte parti, deci e bine. Momentan nu o sa vina la birou, dar vineri se duce la control, da rma bucur ca daca a inceput sa se miste, inseamna ca se poate duce singur, ceea ce e f bine, ca mama trebuie sa fie la magazin
Erina - inca nu am plecat. Ori la noapte, ori maine noapte. Sa vedem in functie de cum e mama care deabia a ajuns acasa dupa 2 nopti de mers cu trenul si o zi de plans si suferinta.
Nu am facut inca nici un fel de bagaje, plus ca trebuie sa mai fac o gramada de cumparaturi. Pt ca nu imi place deloc cum este carnea in Bucovina, asa ca prefer sa o iau de aici.
Plus de dus cadouri la toata lumea , plus …, plus…
A ca sa nu mai zic ca azi ma gandesc ca inchid mai devreme magazinul si nu se poate pt ca dupa ora 17 ma vad cu o doamna tare draguta care o sa imi tina pisicuta paralizata cat timp sunt plecata. Oricum o doamna f draguta si care imi ia o nimica toata, fata de cat am platit de pasti, adica 50 de lei pe zi.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
Uram si noi La multi ani pentru data de 19 iunie

La multi ani Rebiana27 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasii si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !