clisee de pe "vremea mea"
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Off topic: Sorana, scuze ca nu am mai dat niciun semn, am fost ocupata in timpul asta, am divortat si am avut altele pe cap. Sper sa ne auzim in curand Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila |
Buey, baga PM, ca nu m-am prins cine esti.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
- de-ti dau una, si adormi
- ma bagi in mormant
- mare scula pe bascula
- las' ca-l chem io pe tata/las' ca vine frate-mio ala mare din armata si-ti arata el tie
- te-a luat Gaia
- pui cu cas la gura
- nu ma enerva, ca nush ce-ti fac
- rahat pe batz/rahat cu perje
- rahat cu ochi
- desteptu'/desteapta lu' peste
- dic, ma
- no ni la ala/la aia
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Nu mi-as fi inchipuit asta niciodata... |
Trebuia ca viciul asta sa aiba valoarea sumei tuturor viciilor "ratate", nu? :))
- ma uit la tine si nu pot crede ca minti cu atata seninatate
- ati stabilit tezele? Chiar crezi ca ai timp de... ?
monica70 spune:
Distractiv subiect
Unele le-am mai auzit si eu pe ici pe colo,altele defel ..
Si pe mine m-a cam lasat memoria ,na asa-i la 40 de ani , dar sigur cliseul de baza in toata adolescenta mea a fost "IAR ESTI CU CARTEA IN MANA??? " - asta era mami cea exasperata ca toata ziua citeam,in loc sa invat sau sa fac si eu una alta ca alte fete mereu date ca exemplu ca ce frumos tricotau sau mai stiu eu ce faceau.In plus ma tot chema sa stau langa ea la bucatarie sa invat sa gatesc si eu mergeam uneori,dar faceam ce faceam si in 5 minute eram iar in fotoliu cu cartea in mana Oricum incepand de la 14 ani si chiar la peste 20 de ani, citeam mai mult pe-ascuns de gura ei ca tot cu examene eram - treapta intai,treapta a doua,bacalaureat,admitere,examenele de la facultate,licenta ...
Taica-meu o avea pe-aia cu "O SA MANANCI DE LA BARBAT DE TREI ORI PE ZI BATAIE SI ODATA MANCARE" Mai avea el una gen "VOI O SA MURITI DE FOAME DE LENE SA MANCATI" sau asa ceva ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alex_andra spune:
Am tot stat si mi-am batut capul azi sa gasesc vreo vorba spusa mereu de ai mei:)
SI mi-am adus aminte de una enervanta rau: "macar tu fii mai intelegatoare"
beren spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Trebuia ca viciul asta sa aiba valoarea sumei tuturor viciilor "ratate", nu? :)) - ma uit la tine si nu pot crede ca minti cu atata seninatate - ati stabilit tezele? Chiar crezi ca ai timp de... ? ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
In sfarsit!!! Ce usurare! :))
Pfui! whew!
Da, stiu ca ma pot baza pe Denizel sa-mi inteleaga umorul plin de sarcasm (credeam ca asta inseamna emoticonul ala, doar explicatia zice "socat"). Yep.
---------
Mda, cu ocazia asta-mi amintesc si eu de-o vorba a parintilor.
Aschia nu sare departe de trunchi.
P.S. "Timp"? Am gasit surubelnita de-altadata, avem tot timpul din lume... Let them come. ;/
cipcipcip spune:
Recunosc si eu 90 % din expressile scrise de voi. Dar acum nu se mai folosesc? Sau de ce are subiectul titlul "de pe vremea mea"?
(eu sint plecata din Ro din '92 deci nu rideti de mine).
Adaug si eu:
- ce te dai mare
- nu ma comanzi tu
(cind eram mici)
Oana MC spune:
ce, nu-ti convine regimu'?
a te pune cu burta pe carte/a manca cartea
visezi cai verzi pe pereti
vezi stele verzi (de ce oare cai verzi si stele verzi?)
sa mori tu! (daca nu-i asa, de exemplu)
a tine de sase
a cere prietenia
dicirstea spune:
Astea cu
"nu-ti convine regimul
burta pe carte
taia-ti frunza la caini
ce crezi - ca umbla cainii cu covrigi in coada?
altii n-au ce sa manance si voi...
nu exista nu pot - exsta nu vreau
sunt chiar clasice
Mama mai zicea:
nu te mai uita patrat la mine - cand imi directionam prin ochi toate cuvintele pe care nu le puteam rosti
cand oi fi la casa ta atunci poti sa faci ce vrei
pu-ne mana si invata ca eu imi iau mana de pe tine si te las de izbeliste ( si, evident, o sa fie vai de capul meu)
si eu eram "Alida Vali" cu parul in toate directiile, dar tata mai facea si pe poetul
"fatza lui Ion ii place/spatele paduchi ii face"
daca imi placea si mie de vreun tip, imediat il vedeau
"inalt ca bradu' si prost ca gardu'"
iar bunica eraaa...un izvor nesecat, chiar ma chinui sa-mi aduc aminte ce expresii scotea, cand se enerva i-o luam inainte si incepeam sa le recitam, mi-a ramas in minte
"ducea-te-ai in bumbeni sa te duci" si murea de nervi cand o intrebam senina, dupa ce se linistea, ce sunt aia bumbeni
si apoi
"eu sunt bataia voastra de joc?"
"imi dau haina de pe mine si voi...( suntem nereunoscatori)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
marylenac spune:
M-au amuzat teribil toate "spusele"; am avut parte si eu de multe dintre ziceri...
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)