clisee de pe "vremea mea"
Raspunsuri - Pagina 3
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik eu nu am auzit nici pe jumatate din ce scrieti voi acolo. E normal ? Mik. |
faceai parte din alt film ...si acum venea logic intrebarea"Cine-i taicatu'/maicata ?"
andacos spune:
citat din mesajul lui Laura25 - "vezi ca ti-a sarit curu'n obraz!" Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,eu n-am auzit niciodata expresia asta,cum se "traduce"?
Frumos subiect!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
pumba spune:
"intinzi coarda"
"e baiat bun ,ta'su e doctor"
"eu mergeam pe jos la scoala,7 km, prin frig si ploaie"
alex_andra spune:
Eu nu prea recunosc, din familia mea din cliseele astea, ma pot declara o norocoasa,nu?:)
Ori nu mi s-au spus, ori le-am uitat, iar daca le-am uitat inseamna ca au fost nesemnificative
In schimb, imi aduc aminte de asta: "ce cautai cu tiganca aia, nu ti-am zis ca nu-ti dau voie cu ea?"
beren spune:
citat din mesajul lui alex_andra In schimb, imi aduc aminte de asta: "ce cautai cu tiganca aia, nu ti-am zis ca nu-ti dau voie cu ea?" |
Nu mi-as fi inchipuit asta niciodata...
Chiar asa? Ntz, ntz, ntz...
hannen spune:
citat din mesajul lui adra_bell Tu n-ai fost ca mine, eu am fost ca tine nu te obraznici a ajuns oul sa o invete pe gaina nu-mi da tu mie lectii ia vezi, ia vezi, ca ti-o iei bataia ta nu o sa o ia nimenea o ai promisa (bataia nm) :D blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Pe toate le stiu,insa aici parca am auzit-o pe mama zicandu-le!
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
citat din mesajul lui violetan Foarte tare, uitasem multe din ele! Ia uitati ce mi-am mai amintit: - cand eram de varsta ta invarteam lumea pe degete - io-nvatam in baie la lumanare si tu ai conditii si nu-nveti - bat examenele la usa, pune mana si-nvata - deci, care va e traseul? - pune burta pe carte - mai pupi tu altadata distractie! - te-ai lins pe degete - pica para malaiata - esti branza buna in burduf de caine - stai toata ziua si tai frunza la caini, da' sa pui mana pe carte n-ai sa vezi - sa n-ai de-a face cu aia care umbla cu handralaii ("aia" era maritata, la casa ei, nu umbla cu nimeni in afara de barbatul ei ) ma mai gandesc... Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Serios acum,parintii nostri de unde se inspirau ?Acces la internet nu aveau ,nici TV prea mult (si nicio sansa sa auda asa exprimari pe la TV-banuiesc eu).Nu-mi ramane decit sa ma intreb cum de foloseau toti cam aceleasi expresii/amenintari.Cum de aveau aceleasi idei?
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Laura,eu n-am auzit niciodata expresia asta,cum se "traduce"? Frumos subiect! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Asta-i singura pe care nici eu nu am auzit-o.
adra_bell spune:
mananca tot ca te biruie tiganul
altii n-au ce pune pe masa si voi faceti mofturi
maine-poimaine te mariti si n-o sa stii sa faci mancare
lasa cititul si treci la bucatarie
nu inveti pentru mine, inveti pentru tine
nu stii? te-nvat. nu poti? te ajut. nu vrei?... (aici nu-mi amintesc ce urma:D) te oblig, asta urma, mi-am amintit
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
citat din mesajul lui pumba "e baiat bun ,ta'su e doctor" |
o stiu, avea si alte variante gen " e copil de ingineri"
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world