clisee de pe "vremea mea"
Raspunsuri - Pagina 3
kokiy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Mik eu nu am auzit nici pe jumatate din ce scrieti voi acolo. E normal ? Mik. |

andacos spune:
| citat din mesajul lui Laura25 - "vezi ca ti-a sarit curu'n obraz!" Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,eu n-am auzit niciodata expresia asta,cum se "traduce"?

Frumos subiect!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
pumba spune:
"intinzi coarda"
"e baiat bun ,ta'su e doctor"
"eu mergeam pe jos la scoala,7 km, prin frig si ploaie"
alex_andra spune:
Eu nu prea recunosc, din familia mea din cliseele astea, ma pot declara o norocoasa,nu?:)
Ori nu mi s-au spus, ori le-am uitat, iar daca le-am uitat inseamna ca au fost nesemnificative![]()
In schimb, imi aduc aminte de asta: "ce cautai cu tiganca aia, nu ti-am zis ca nu-ti dau voie cu ea?"
beren spune:
| citat din mesajul lui alex_andra In schimb, imi aduc aminte de asta: "ce cautai cu tiganca aia, nu ti-am zis ca nu-ti dau voie cu ea?" |
Chiar asa?
hannen spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Tu n-ai fost ca mine, eu am fost ca tine nu te obraznici a ajuns oul sa o invete pe gaina nu-mi da tu mie lectii ia vezi, ia vezi, ca ti-o iei bataia ta nu o sa o ia nimenea o ai promisa (bataia nm) :D blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |

Pe toate le stiu,insa aici parca am auzit-o pe mama zicandu-le!
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
| citat din mesajul lui violetan Foarte tare, uitasem multe din ele! Ia uitati ce mi-am mai amintit: - cand eram de varsta ta invarteam lumea pe degete - io-nvatam in baie la lumanare si tu ai conditii si nu-nveti - bat examenele la usa, pune mana si-nvata - deci, care va e traseul? - pune burta pe carte - mai pupi tu altadata distractie! - te-ai lins pe degete - pica para malaiata - esti branza buna in burduf de caine - stai toata ziua si tai frunza la caini, da' sa pui mana pe carte n-ai sa vezi - sa n-ai de-a face cu aia care umbla cu handralaii ("aia" era maritata, la casa ei, nu umbla cu nimeni in afara de barbatul ei ma mai gandesc... Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Serios acum,parintii nostri de unde se inspirau ?Acces la internet nu aveau ,nici TV prea mult (si nicio sansa sa auda asa exprimari pe la TV-banuiesc eu).Nu-mi ramane decit sa ma intreb cum de foloseau toti cam aceleasi expresii/amenintari.Cum de aveau aceleasi idei?
hannen spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Laura,eu n-am auzit niciodata expresia asta,cum se "traduce"? ![]() Frumos subiect! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Asta-i singura pe care nici eu nu am auzit-o.
adra_bell spune:
mananca tot ca te biruie tiganul
altii n-au ce pune pe masa si voi faceti mofturi
maine-poimaine te mariti si n-o sa stii sa faci mancare
lasa cititul si treci la bucatarie
nu inveti pentru mine, inveti pentru tine
nu stii? te-nvat. nu poti? te ajut. nu vrei?... (aici nu-mi amintesc ce urma:D) te oblig, asta urma, mi-am amintit
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui pumba "e baiat bun ,ta'su e doctor" |

o stiu, avea si alte variante gen " e copil de ingineri"
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

eu nu am auzit nici pe jumatate din ce scrieti voi acolo.